Met trots kunnen wij mededelen dat wij op 26 september 2012 aangesteld zijn als het 8e bestuur der studievereniging TW!ST te Groningen. De bestuurssamenstelling voor jaar 2012-2013 ziet er als volgt uit:

  • Voorzitter: Vera Hukker
  • Vice-Voorzitter: Eva Smidt
  • Secretaris: Nathalie Urbanus
  • Penningmeester: Jidde Jacobi

Wij als het 8e bestuur der TW!ST willen de vereniging dit jaar nóg meer laten bloeien en groeien dan hij al deed. Het belang van zowel intern als extern contact behartigen wij zeer. Juist de kleinschaligheid van de vereniging zorgt voor grote betrokkenheid van alle leden, en natuurlijk de gezelligheid! Nieuwe speerpunten die we al hebben verwezenlijkt zijn het nieuwe TW!ST-logo en de nieuwe website, zoals jullie kunnen zien. Daarnaast kunnen sinds september 2012 ook masterstudenten Taalwetenschap lid worden/lid blijven van onze vereniging! Goede punten van afgelopen jaren die we graag willen behouden zijn onder andere het jaarlijkse introductiekamp voor de eerstejaars, waarbij we ieder jaar weer een groei zien in het aantal leden dat mee gaat. Daarnaast willen we de boekenverkoop met 10% korting behouden. Ook zullen de borrels dit jaar niet ontbreken, waarbij we soms een thema betrekken of een andere vereniging, die zorgt voor een leuke mix. Daarnaast zullen de bezoeken aan taalonderzoeksinstituten niet ontbreken aangezien dit voor leden een leuke manier is om naast de studie te zien welke onderzoeken er lopen en daarnaast, wat taalwetenschappers  na hun studie nou precies doen. Het student-docentdiner is een uniek onderdeel in ons jaarlijkse programma waarbij studenten en docenten van de opleiding taalwetenschap op een andere manier kennis kunnen maken met elkaar. Ook dit jaar zal er zeker weer een diner komen.

Kortom; er zit groei in! We hebben er ontzettend veel zin in om jaar 2012-2013 in goede banen te leiden en wij zijn dan ook trots om een jaar lang bestuur te mogen zijn van deze vereniging! Kijk voor onze contactgegevens op de pagina ‘contact’.

TW!ST-Bestuur 2012-2013
v.l.n.r. Eva Smidt, Nathalie Urbanus, Vera Hukker, Jidde Jacobi