12374971_174503689568830_4364835540314154612_o

Dit jaar hebben we vier bestuursleden. Meer zielen betekent dit jaar meer vreugde maar ook nog meer wat TW!ST kan doen voor studenten Taalwetenschap. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor. Natuurlijk ontmoeten ze jullie ook graag op een van de activiteiten. Tot snel!

Voorzitter – Ciara Hobbelink

IMG_9049 (2)

Lieve leden,

Ook dit jaar ben ik met veel plezier de voorzitter van de mooiste studievereniging van Groningen. Dit jaar zijn we met twee mensen meer dan het vorige bestuur en daar zullen we vol op gebruik van maken. Want met meer mensen kunnen we nóg meer betekenen voor de vereniging. We zijn er dan ook van overtuigd dat we TW!ST dit jaar weer mooier, groter en fantastischer kunnen maken. Maar ook wij blijven de slogan van onze oud-besturen trouw: ‘Klein in formaat, groot in resultaat’. We mogen dan niet de grootste vereniging van Groningen zijn, we weten we met z’n allen het beste van onze studententijd kunnen maken. Als voorzitter zal ik er ook dit jaar voor zorgen dat alles binnen TW!ST goed verloopt. Dat betekent dat ik onze vergaderingen en de algemene ledenvergaderingen zal voorzitten, dat ik overal van op de hoogte probeer te blijven en dat ik praatjes zal houden op voorlichtingsdagen. Natuurlijk ben ik ook aanwezig bij al onze activiteiten. Kortom: Waar TW!ST is, daar ben ik. Jullie zullen mij dan ook nog heel vaak tegen komen dit jaar!

Jullie kunnen mij altijd mailen of bellen met vragen, suggesties of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid.

Ciara Hobbelink

Voorzitter TW!ST 2015-2016

Secretaris/Commissaris Extern – Wouter Taheij

IMG_9122 (2)

Lieve TW!ST’ers

Ik mag dan al meer dan drie jaar rondlopen bij Taalwetenschap, er blijven natuurlijke altijd leden die me nog niet kennen. Daarom zal ik me hieronder even voorstellen. Ik ben Wouter Taheij, 21 jaar en een vierdejaars student Taalwetenschap en tweedejaars student Nederlandse Taal en Cultuur. Ik ben fan van literatuur, syntaxis, jazz, vlinderdassen en rare dansmoves. Vorig collegejaar ben ik penningmeester in het bestuur geweest. Nu alle balansen kloppen, ga ik me richten op de sponsorcontracten, samenwerking met de universiteit en het organiseren van verschillende evenementen met andere studieverenigingen. Kortom, ik ben dit jaar de secretaris en de commissaris extern.

Tot snel op een van onze activiteiten.

Wouter Taheij

Secretaris/Commissaris Extern TW!ST  2015-2016

Penningmeester – Femke Leyten

IMG_9080 (2)

Hallo lieve TW!ST-leden!

Mijn naam is Femke, 21 jaar, 5e jaars student en komend jaar jullie penningmeester. Waar ik me dus vooral mee bezig zal houden, zijn de centjes van TW!ST! Ik ga ervoor zorgen dat ook dit jaar ons geld goed besteed wordt aan mooie TW!ST-activiteiten, zowel studiegerelateerd als niet-studiegerelateerd.  Ik kijk uit naar een fantastisch jaar, waarin ik me met mijn bestuursgenootjes volledig zal inzetten voor deze mooie vereniging!

Spreek jullie later op een van onze activiteiten!

Femke Leyten

Penningmeester TW!ST 2015-2016

Commissaris Intern – Mayon Bulthuis

IMG_9099 (2)

Hoi allemaal, mijn naam is Mayon. Ik ben 20 jaar en nu derdejaars Taalwetenschap. Het is dit jaar aan mij om de commissies aan te sturen. Waar vorig jaar de bestuursleden elk een paar commissies onder hun hoede hadden, is er nu plaats voor als aparte functie in het bestuur: de tweede commissaris intern uit de geschiedenis van TW!ST. Ik zit bij elke commissievergadering en houd in de gaten of alles goed loopt binnen de commissie. Ook zorg ik voor een goede communicatie tussen de commissies en de rest van het bestuur en voor een goede sfeer binnen TW!ST in het algemeen. Wanneer er dus problemen zijn kun je bij mij terecht. Ook al ben ik nieuw in het bestuur, ik heb het nu al erg naar mijn zin. Ik kijk daarom ook erg uit naar de rest van het TW!ST-jaar!

Mayon Bulthuis

Commissaris Intern TW!ST 2015-2016