CIMG3802
Van links naar rechts: Nienke Eikens, Ciara Hobbelink en Wouter Taheij

Wie zijn nou toch die leden van het bestuur? Hieronder stellen zij zich alle drie voor!

Ciara Hobbelink

CIMG3815

Het is me een eer en een waar genoegen om dit jaar de voorzitter van de mooiste studievereniging van Groningen te zijn. Ook al zijn we maar met z’n drietjes dit jaar, wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij TW!ST met onze heilige bestuurs-drie-eenheid nóg leuker, groter en fabultastischer kunnen maken! En zo blijven ook wij de slogan van het vorige bestuur trouw. Want ook al zijn we met z’n drieën maar een klein bestuur: ‘Klein in formaat, maar groot in resultaat.’ Voorzitter houdt in dat ik ga zorgen dat alles binnen TW!ST goed blijft lopen. Dit doe ik niet alleen binnen onze vereniging met het voorzitten van de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen, maar ook buiten de vereniging. Dit betekent dat ik TW!ST vertegenwoordig bij externe activiteiten en dat ik de praatjes hou op de voorlichtingsdagen. Kortom: waar TW!ST is, daar ben ik. Jullie zullen mij dan vast ook nog heel vaak tegen gaan komen dit jaar!

Je kunt mij altijd mailen met vragen, suggesties of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid.

Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten!

Ciara Hobbelink
Voorzitter TW!ST 2014-2015

Nienke Eikens

CIMG3809

Hallo allemaal,

Komend jaar zal ik de rol van secretaris vervullen voor de mooiste studievereniging van Nederland. Wat doe ik nou eigenlijk dan komend jaar? Het belangrijkste is eigenlijk dat ik het aanspreekpunt zal zijn via de mail. Als je een mail stuurt naar bestuur@twistgroningen.nl, dan zal ik deze mail beantwoorden. Verder zal ik komend jaar notulen maken van de vergaderingen, de postvakjes van TW!ST in de gaten houden en het ledenbestand bijhouden. Ik vind het erg leuk om naast de studie actief te zijn voor anderen.

Hopelijk wordt dit weer een ongelooflijk mooi TW!ST-jaar!

 

Nienke Eikens
SecretarisTW!ST 2014-2015

Wouter Taheij

CIMG3831

Gegroet aller TW!ST-leden,

Dit jaar mag ik penningmeester zijn van jullie geliefde vereniging. Dit betekent dat ik let op al het geld dat de vereniging in- en uitgaat. Hopelijk hebben we dit jaar veel te besteden door onze zoektocht naar nieuwe sponsoren. Verder ben ik, net als mijn bestuursgenootjes, verantwoordelijk voor een deel van de commissies. Met al deze activiteiten hoop ik er een geweldig lustrumjaar van te maken samen met Ciara, Nienke en alle leden.

Tot snel op een van de volgende activiteiten!

 

 

 

Wouter Taheij
Penningmeester TW!ST 2014-2015