Met trots kunnen wij mededelen dat wij 16 september 2013 zijn ingehamerd als het negende bestuur der TW!ST! Het bestuur van het jaar 2013-2014 ziet er als volgt uit:

  • Voorzitter: Tamara Notten
  • Secretaris: Dianne Hermink
  • Penningmeester: Ryanne van Maldegem
  • Commissaris Intern: Mirthe Hauptmeijer

BESTUUR GOED

v.l.n.r.: Mirthe, Dianne, Tamara en Ryanne

 

Voorzitter

Tamara

De eer is aan mij dit jaar om de ‘big boss’ van TW!ST te zijn! Zo ‘big’ zijn wij dit jaar helaas niet, met drie bestuursleden kleiner dan 1.65m. Máár, zo doen wij wel onze slogan eer aan: ‘Klein in formaat, maar groot in resultaat.’  Of we groot in resultaat zullen zijn zal nog blijken, maar wij hebben er het volste vertrouwen in.
Voorzitter zijn  houdt in dat ik ervoor zorg dat alles bij TW!ST goed blijft lopen. Daarnaast zit ik ook de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen voor, vertegenwoordig ik TW!ST bij allerlei externe activiteiten, houd ik de praatjes op voorlichtingsdagen en ben ik natuurlijk bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig. Jullie zullen me vaak zien dit jaar!

Wanneer je vragen of ideeën hebt, of gewoon een leuk mailtje wil sturen, kan dat altijd.

Tot snel bij een van de activiteiten!

Tamara Notten
Voorzitter TW!ST 2013-2014

Secretaris

dianne

He hoi!

Ik ben Dianne en ik zal komend studiejaar secretaris zijn van TW!ST. Dit betekent voor jullie vooral dat ik het eerste aanspreekpunt ben via de mail. Daarnaast houd ik het ledenbestand en de papieren post bij (ja, die krijgen we ook!) en zorg ik voor de notulen wanneer we vergaderen met elkaar.
Ik vind het leuk om actief te zijn naast mijn studie. Omdat je tijdens een bestuursjaar erg veel leuke dingen mag doen, was de keuze voor mij snel gemaakt!

We gaan er samen een prachtig TW!ST jaar van maken!

Dianne Hermink
Secretaris TW!ST 2013-2014

 

Penningmeester

ryanne

Hé TW!STers!

Ik ben Ryanne van Maldegem, nu tweedejaars Taalwetenschap. Dit jaar heb ik de eer om op de schatkist van TW!ST te passen. Ik neem financiële beslissingen, voldoe de facturen en controleer de inkomsten en uitgaven. Zo houd ik overzicht over wie na de activiteiten al wel hebben betaald en welke wanbetalers ik nog een keer extra moet aanspreken! Maar, bij mij kun je ook terecht voor al je declaraties, wanneer je als commissielid uitgaven voor de vereniging hebt gedaan. Daarnaast ga ik dit jaar op zoek naar sponsoren, zodat we met TW!ST nog meer en grotere activiteiten kunnen organiseren.

Ik hoop dat we met z’n allen een mooi TW!ST-jaar gaan beleven, ik kijk er naar uit!

Ryanne van Maldegem 
Penningmeester 2013-2014

Intern Coördinator

mirthe

 

Hoi

Mijn naam is Mirthe Hauptmeijer, ik ben dit jaar de Intern Coördinator van het negende TW!STbestuur. Dit houdt in dat ik de verschillende commissies van TW!ST ga aansturen. Omdat bij de voorgaande besturen de rol van Intern Coördinator nog niet bestond, kan ik er mijn eigen invulling aan geven. Ik neem zitting het het bestuur, omdat ik ook graag op een andere manier bezig ben met mijn studie en studiegenoten.

Ik hoop jullie nog vaak tegen te komen en er een super jaar van te maken!
Mirthe Hauptmeijer
Intern Coördinator TW!ST 2013-2014