Voorzitter – Jordi Oosterhuis

Lieve leden,

Aan mij is de fantastische eer gegeven om komend jaar onze prachtige vereniging te mogen voorzitten. Stiekem is het toch wel een droom die uitkomt. Mijn naam is Jordi, 25 lentes jong en dit jaar ben ik begonnen aan de master Applied Linguistics.

In 2010 ben ik begonnen met de studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur, waar ik na vier jaar geen verdere toekomst in zag. Mijn hart was in die periode gestolen door de minor toegepaste taalwetenschap. Daarom heb ik in 2014 besloten over te stappen naar de bachelor Taalwetenschap. Met succes heb ik na drie jaar bij de nieuwe studie mijn bachelor diploma behaald.

De vereniging speelde in die jaren een hele belangrijke rol. In enkele commissies, zoals de IntroCie, AcCie en ReisCie, heb ik met veel genoegen mogen plaatsnemen. De afwisseling tussen studeren en iets voor de vereniging en de leden betekenen, is wat mij veel plezier heeft gedaan de afgelopen jaren. En hoe kun je dit nu beter vervolgen dan met een bestuursjaars?

Naast de master en het bestuur werk ik ‘s weekends nog op de groenteafdeling bij de Jumbo in Delfzijl, waar mijn ouders wonen. De studie en het leven in de stad moeten immers ook bekostigd worden. Een druk leventje? Zeker! Gelukkig houd ik ervan om voortdurend bezig te zijn.

Naast al deze werkzaamheden ben ik voor jullie uiteraard ook altijd bereikbaar. Twijfel dus niet me te contacteren als je een vraag of kwestie hebt! Ik heb ontzettend veel zin om er samen met jullie en het bestuur een mooi TW!ST-jaar van te maken!

Jordi Oosterhuis
Voorzitter TW!ST ‘17-’18

 

Secretaris – Femke van Rijn

Lieve leden,

Ik ben Femke van Rijn en ik zal dit collegejaar de secretaris van TW!ST zijn. Dit houdt in dat ik onder andere notuleer bij onze vergaderingen, de ledenadministratie bijhoud en de nieuwsbrief schrijf. Daarnaast houd ik de mail en de post bij, dus als je een mailtje schrijft naar bestuur@twistgroningen.nl dan zal ik daar op antwoorden. Natuurlijk vind ik het ook leuk om brieven te krijgen! Naast bestuur zit ik ook in de MediaCie en ben ik medeverantwoordelijk voor de website, facebook, instagram en snapchat van Olivier Twist.

Ik zit in het tweede jaar van Taalwetenschap en ik vind het een harstikke leuke studie. In mijn vrije tijd doe ik graag creatieve dingen, zoals tekenen en fotografie. Daarnaast houd ik van films, natuur, en met vrienden op stap gaan.

Ik hoop op een leuk, gezellig en productief jaar bij TW!ST!

Femke van Rijn
Secretaris TW!ST ’17-’18

 

Penningmeester – Anna Somsen

Lieve leden,

Ik ben Anna Somsen, 19 jaar en tweedejaars taalwetenschapstudent. Afgelopen jaar ben ik actief geweest bij de IntroCie en ook bij de ReisCie, waar ik nog tot na de reis naar Wenen mee door zal gaan, en dit jaar zal ik de taak van de penningmeester van het bestuur op me nemen! Ik ga dus zorgen dat alle geldzaken van TW!ST op orde zijn. Naast mijn leven bij TW!ST besteed ik mijn tijd graag aan series kijken, muziek en dansjes doen in de stad, waar Warhol toch echt mijn favoriete plek is (al is mijn liefde voor ’t Gat natuurlijk ook zeer groot).

Ik kijk ernaar uit om dit jaar met Anieka, Femke, Desiree en Jordi onze mooie vereniging te besturen en samen ervoor te zorgen dat het weer een prachtig TW!ST-jaar wordt. Maar natuurlijk kunnen we niks zonder de leden, dus ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken op alle activiteiten die er gaan komen!

Anna Somsen
Penningmeester TW!ST ’17-‘18

 

Commissaris Intern – Desiree Gerritsen

Lieve leden,

Mijn naam is Desiree Gerritsen en ik ben 21 jaar. Dit jaar ben ik derdejaars student Taalwetenschap, alhoewel ik me dit jaar vooral bezig houd met de bachelor Filosofie van een bepaald wetenschapsgebied. Mijn functie binnen het bestuur is Commissaris Intern, dus als je een commissie doet zal je me dit jaar nog veel zien. Doe je geen commissie, maar ben je wel op zoek naar me? Dan kan je me vaak in de stad – of specifieker in ’t Gat- vinden. Je kan me natuurlijk ook altijd aanspreken op een van onze activiteiten. Ik hoop een heel mooi jaar voor TW!ST tegemoet te gaan en te realiseren, samen met mijn geweldige bestuursgenoten natuurlijk! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jullie ook. Tot snel!  

Desiree Gerritsen
Commissaris Intern TW!ST ’17-‘18

 

Commissaris Extern

Lieve leden,

Dit jaar heb ik de eer gekregen om voor het eerst de functie als Commissaris Extern te vervullen en deze niet te combineren met een andere functie, zodat ik mijn volledig kan richten op het onderhouden van goed contact met onze sponsoren, de universiteit en andere studieverenigingen.
Mijn naam is Anieka Dijkman, ik ben 19 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van Taalwetenschap. Ik heb afgelopen jaar stukjes mogen schrijven als lid van de RedakCie. Naast Taalwetenschap studeer ik nu ook nog Logopedie aan de Hanzehogeschool, maar als ik eens niet in college zit besteed ik mijn tijd graag aan lezen, muziek óf ben ik natuurlijk te vinden bij een activiteit van TW!ST. Ik hoop jullie daar dan ook graag eens te zien, schroom niet om een praatje met mij te maken!

Anieka Dijkman
Commissaris Extern TW!ST ’17-‘18

 

Alle foto’s zijn gemaakt door Monique Tempelman