14409648_1770366949877002_4767200853424864209_o

Voorzitter – Eva Stegeman

bestuursfoto-persoonlijk-eva

Lieve leden,

Aan mij komend jaar de nobele taak om onze studievereniging voor te zitten. Ik ben 21 jaar en derdejaarsstudent Taalwetenschap. Naast het afronden van de bachelor Taalwetenschap dit jaar, maak ik ook een start met de pre-master van Nederlands. En omdat ik graag het misverstand uit de wereld help dat studeren het belangrijkste is in je studententijd, doe ik niet alleen een bestuursjaar, maar voetbal ik ook bij The Knickerbockers. Om zo’n duur studentenleven te kunnen bekostigen, geef ik bijles en heb ik een vast oppasbaantje.

De afgelopen twee jaar heb ik de vereniging al best behoorlijk leren kennen met mijn plekken in de IntroCie, RedakCie, ReisCie en AcCie. Ik heb heel veel zin om samen met Inge, Demir en Jesse onze ideeën voor de vereniging in de praktijk te brengen, want die hebben we! In de eerste plaats zullen we ons komend jaar natuurlijk inspannen om onze leden, jullie dus, weer iets meer te kunnen bieden dan afgelopen jaren. Daarnaast willen we TW!ST nóg beter op de kaart zetten voor onze externe contacten. We kijken ernaar uit om ons dit jaar volledig in te zetten voor jullie en de naam van de vereniging. Overal waar wij gaan en staan zal het ‘t komend jaar oranje kleuren. TW!ST hoog!

Ik ben dit jaar altijd bereikbaar voor jullie, schroom niet om me te bellen/mailen/aan te spreken!

Eva Stegeman
Voorzitter TW!ST 2016-2017

 

Secretaris – Inge Salomons
_mg_2452

 

 

Lieve leden,

Dit jaar heb ik de eer gekregen om het belangrijke werk achter de schermen te volbrengen. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij alles dat met schrijven of typen te maken heeft, dus ik zal me voornamelijk bekommeren om de notulen, ledenadministratie, post, mails en nieuwsbrief.

Maar wie ben ik?

Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Taalwetenschap en Honours College. Kenmerkend aan mij is mijn nuchterheid en – als ik even niet mijn best doe om hem te onderdrukken – mijn accent. Beide te danken aan mijn Twentse bloed.

Naast studeren en mijn hart geven aan TW!ST ben ik ook druk bezig met andere dingen. Ik kijk veel films, speel een beetje gitaar en spreek graag af met vrienden. Ook ben ik regelmatig te vinden bij de Aclo. Ik houd van sporten en volleybal bij het leukste damesteam van Veracles.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ik ben blij dat ik mij mag inzetten voor onze studievereniging!

Inge Salomons
Secretaris TW!ST 2016-2017

 

Penningmeester en Commissaris Extern – Demir Hilbrands

_mg_2437

 

Lieve leden,

Ik ben Demir Hilbrands en nu bezig met mijn tweede jaar van onze prachtige studie. Vorig jaar was ik lid van de IntroCie en dit jaar ga ik aan de slag als bestuur! Binnen het bestuur zal ik me als penningmeester focussen op de cijfers en de centen. Ook ga ik dit jaar bezig als commissaris extern, en ben ik er dus ook om de contacten met onze sponsoren, de universiteit en andere studieverenigingen goed te onderhouden. Samen met mijn bestuursgenoten ga ik mijn uiterste best doen er een mooi jaar voor jullie van te maken; ik kijk er in ieder geval al naar uit! Hopelijk zie ik jullie snel op een van onze volgende activiteiten. Tot dan!

Ik ben natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of goeie verhalen!

Demir Hilbrands
Penningmeester en Commissaris Extern TW!ST 2016-2017

Commissaris Intern – Jesse de Glint

_mg_2411

 

Lieve leden,

Dit jaar ben ik de Commissaris Intern van TW!ST. Ik ben 21 jaar en tweedejaars student Taalwetenschap. Wat ik een van de leukste dingen in het leven vind, is socializen met mensen. Deze functie is me dus eigenlijk op het lijf geschreven. Als contactpersoon tussen het bestuur en alle commissies zorg ik ervoor dat alle interne contacten goed verlopen. In mijn vrije tijd maak ik graag wat danspasjes in de stad en ook ben ik vaak in de bioscoop te vinden.

Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar samen met Eva, Inge en Demir er een geweldig TW!ST-jaar van te maken. Ook mij mag je altijd een bericht sturen, mocht je vragen hebben omtrent een commissie of een activiteit.

Jesse de Glint
Commissaris Intern TW!ST 2016-2017

Alle foto’s hierboven zijn gemaakt door Demili Swierenga