Hier zijn alle oud-besturen van onze mooie vereniging te vinden. Zij hebben TW!ST gemaakt zoals ze nu is. De besturen zijn geordend op het jaar waarin ze de bestuursfuncties hebben bekleed.

Oud-besturen

Voorzitter - Marleen Posthuma

Mijn naam is Marleen en ik ben dit jaar voorzitter van TW!ST. Het is een grote eer om deze functie te mogen vervullen en ik kijk dan ook ontzettend uit naar de tijd die komen gaat! Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Ook zul je me nog wel eens een praatje zien doen op activiteiten en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt binnen TW!ST. 

Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in de Noordoostpolder. Inmiddels zit ik in mijn vierde studiejaar en voel me helemaal thuis in ’t mooie Grunn. Ik heb voor de zomervakantie de bachelor Taalwetenschap afgerond, waarin ik met veel plezier ook het Logopedie-traject heb gevolgd. Sinds kort ben ik druk bezig met de master Neurolinguïstiek. Naast mijn studie ben ik regelmatig te vinden op de racefiets en schaats ik in het winterseizoen bij Tjas.

Binnen TW!ST ben ik actief geweest bij de AcademiCie en de ReisCie. Door de jaren heen heb ik veel mooie momenten beleefd bij de vereniging en daarom was de keuze om een bestuursjaar te doen snel gemaakt. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn bestuursgenoten leuke activiteiten voor alle leden te organiseren. Mocht je vragen hebben, dan kan je me altijd aanspreken of een appje/mailtje sturen!

 

Secretaris - Lieke Groot Koerkamp

Mijn naam is Lieke en ik mag mezelf dit jaar met trots secretaris van TW!ST noemen. Ik ben negentien jaar en kom uit Biddinghuizen. Als secretaris zal ik elke maand de nieuwsbrief schrijven en daarnaast verzorg ik al het mailcontact. Wanneer je ons mailt, zal ik jouw mailtje beantwoorden. 

Ik woon sinds ruim een jaar in Groningen en ben sindsdien ook actief geworden bij TW!ST. Vorig jaar begon ik met de ReisCie, maar vanwege het gebrek aan een reis, zal ik hier komend jaar ook nog met liefde deel van uitmaken. 

Ik begin dit jaar aan mijn tweede studiejaar van Taalwetenschap en zal, naast mijn bestuurstaken, de rol van een van de mentoren van de eerstejaars op mij nemen. In mijn vrije tijd ben ik daarnaast lid bij Gyas en sport ik graag. Ook hou ik er enorm van om samen met mijn vriendinnen een avondje af te spreken en ben ik graag met muziek bezig. Ik heb jarenlang op zangles gezeten en ik speel ook graag piano. 

Ik heb onwijs veel zin in komend bestuursjaar. Ik hoop er samen met jullie en mijn vier fantastische bestuursgenootjes een onvergetelijk jaar van te maken. Mocht je vragen hebben, stap dan zeker op mij af. Ik vind het hartstikke leuk om iedereen (nog beter) te leren kennen en sta altijd open voor een praatje!

 

Penningmeester - Melissa Wijsktra

Ik ben Melissa en ik ben dit jaar penningmeester bij TW!ST. Mijn taak is om alle geldzaken netjes op orde te houden. Ik ben 20 jaar en zit inmiddels alweer in mijn derde jaar Taalwetenschap, waar ik nu met de minor Psychology in Society bezig ben. Ik kom uit het mooie Leeuwarden, maar heb in de afgelopen twee jaar mijn plekje in Groningen helemaal gevonden.

Vorig jaar ben ik voor het eerst actief geweest bij TW!ST, namelijk in de AcCie. Hier heb ik enorm veel plezier aan beleefd. Ik vond het leuk om verschillende borrels en activiteiten te organiseren en daarnaast ben ik erachter gekomen hoe gezellig TW!ST is.

Ik ben graag in de stad om wat te drinken of te eten. Verder houd ik van dansen (ik doe contemporary dance op dit moment) en neem ik me vaak voor om meer te sporten.

Naast de verantwoordelijkheid over het geld, houdt mijn plek in het bestuur vooral in dat ik een fantastische tijd tegemoet ga. Ik ga er samen met mijn lieve bestuursgenootjes een mooi jaar van maken, waarin we hopelijk mooie dingen gaan neerzetten. En dat doen we natuurlijk samen met jullie! Ik hoop jullie allemaal veel te zien dit jaar. Heb je vragen? Neem dan contact met me op of spreek me gewoon aan als je me ziet!

 

Commissaris Intern - Marloes Wedzinga

Mijn naam is Marloes Wedzinga, ik ben twintig jaar oud en mag dit jaar de Commissaris Intern van TW!ST zijn. Dit betekent dat ik het contact tussen het bestuur en de commissies onderhoud. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen, maar ik heb vanaf mijn vijfde tot mijn achttiende in Spanje gewoond.

Inmiddels zit ik alweer in mijn derde studiejaar en ga ik gedurende de eerste twee blokken de minor Psychology in Society volgen. Ik heb ook al enige commissie ervaring, zo zat ik afgelopen jaar in de AcCie/IntroCie. 

Naast mijn studie heb ik een bijbaantje in een restaurant, houd ik van fotografie, ga ik graag drankjes doen met vrienden en bak ik vaak allerlei lekkernijen. Verder ben ik niet heel sportief, maar heb ik wel een grote liefde voor voetbal.

Ondanks deze uitzonderlijke tijd heb ik heel veel zin in dit jaar. Ik ben ervan overtuigd dat met mijn lieve bestuursgenootjes, de leuke commissies en de leden wij er een fantastisch jaar van gaan maken. Twijfel niet om op mij af te stappen als je vragen hebt of gewoon even een praatje wilt maken.

 

Commissaris Extern - Emma Bakker

Dit jaar zal ik de prachtig mooie functie van Commissaris Externe Betrekkingen gaan vervullen bij TW!ST. Mijn naam is Emma Bakker, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Emmen. Als Commissaris Extern onderhoud ik het contact met sponsoren, universiteitsorganen en met andere studieverenigingen. 

Ik ben drie jaar geleden begonnen aan de Bachelor Taalwetenschap en heb deze inmiddels, tot mijn eigen verbazing, afgerond. Dit jaar ben ik dus begonnen aan de master Neurolinguïstiek. Ik heb verschillende commissies bij TW!ST gedaan, namelijk de AcCie, AcademiCie en de AlmanakCie. Na het doen van deze commissies heb ik ook besloten om een bestuursjaar te gaan doen bij TW!ST, waar ik heel veel zin in heb. 

Naast het studeren vind ik het leuk om te tennissen, ik ben dan ook lid bij Veracket. Verder zit ik op dansen, waar ik ontzettend van hou en ik doe dit ook al mijn hele leven. Daarnaast heb ik een baantje in de thuiszorg, ik  help daarbij ouderen een handje in het huishouden.  

Voor mijn functie is het erg belangrijk om contacten te leggen, dus ik vind dat dan ook hartstikke leuk om te doen. Mocht je vragen hebben of gewoon zin hebben in een praatje, stap dan zeker op mij af, want dat vind ik alleen maar gezellig. 

Ik hoop er een fantastisch jaar van te maken met jullie leden, alle commissies en natuurlijk met mijn vier lieve, gekke bestuursgenootjes!

 

Foto's door Annemarie Herbschleb

Voorzitter – Gwen Stienstra

Lieve lezer,

Ik mag dit jaar met trots de voorzitter zijn van TW!ST. Mijn naam is Gwen en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het knusse stadje Sneek en ik ben sinds anderhalf jaar woonachtig in het mooie Groningen.

Ik ben vorig jaar begonnen met de studie Taalwetenschap en gelijk actief geworden bij TW!ST. Ik begon met de activiteitencommissie en halverwege het jaar ben ik daar ook nog de lustrumcommissie bij gaan doen. Dit jaar zal ik als voorzitter er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Ik leid de wekelijkse vergaderingen en de algemeen leden vergaderingen.

Naast alle bestuurszaken en het studeren werk ik bij thuiszorg en help ik ouderen een handje in huis en drink ik graag een kopje thee met ze. Ik ben gek op het bezoeken van concerten,honden en ik spendeer graag tijd met lieve mensen om mij heen.
Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar met mijn mede-bestuursgenoten, de commissies en alle leden.

Je mag altijd vragen aan mij stellen of even gezellig komen kletsen. Twijfel niet om een appje te sturen of mij aan te spreken, want ik help je graag.

Liefs,

Gwen Stienstra
Voorzitter TW!ST 2019-2020
E-mail: voorzitter@twistgroningen.nl
Tel: 06 37 42 42 15


Secretaris – Anne Spoelstra

Lieve lezer,

Mijn naam is Anne, ik ben 24 jaar en ik mag dit jaar de secretaris van TW!ST zijn. Ik zal er dus voor zorgen dat jullie elke maand een nieuwe nieuwsbrief ontvangen en wanneer jullie een mail naar ons sturen ben ik degene die een mailtje terug stuurt.

Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar van de opleiding Taalwetenschap. Ik heb hiervoor twee andere studies gedaan, namelijk de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs en Logopedie, maar heb ze allebei niet afgemaakt. Gelukkig heb ik het idee nu eindelijk op de juiste plek te zitten. Drie maal is scheepsrecht toch?

Ik heb geen commissie-ervaring en stort mij gelijk in het bestuursleven. Maar maak je geen zorgen. Afgelopen zomer ben ik ook van een 6 meter hoge rots in de zee gesprongen, dus het moet mij wel lukken om nog een keer in het diepe te springen.

In mijn vrije tijd spreek ik het liefst met mensen af om leuke dingen te doen: koken, borrelen, eten, winkelen, feesten, reizen, wandelen, ik ben voor bijna alles wel in. Al kan ik er ook zeker van genieten om ’s avonds met mijn kat op de bank Netflix te kijken, te tekenen, gamen of lekker dagdromen onder het genot van een kopje thee.

Ik heb echt onwijs veel zin in het aankomende jaar, want met mijn lieve bestuursgenootjes, de gezellige commissies en jullie geweldige leden kan het niet anders dan een fantastisch jaar worden! Mocht je vragen hebben, mag je deze altijd aan mij stellen. Heb je geen vragen? Ik houd ook heel veel van even lekker kletsen, dus voor een gezellig praatje kan je ook altijd bij mij terecht.

Liefs,

Anne Spoelstra
Secretaris TW!ST 2019-2020
Mail: secretaris@twistgroningen.nl
Tel: 06 40 54 53 92


Penningmeester – Kim Borgonje

Lieve lezer,

Mijn naam is Kim Borgonje en ik ben dit jaar de penningmeester van TW!ST! Samen met vier andere hele gezellige meiden ga ik dit jaar zorg dragen voor onze studievereniging. Als penningmeester zorg ik voor het geld binnen TW!ST en zorg ik ervoor dat iedereen netjes betaalt. Ik ben vierdejaars student en ook al vier jaar lid bij TW!ST. In mijn eerste jaar bij TW!ST zat ik in de MediaCie en vorig jaar zat ik namens TW!ST in de MIX-commissie, de commissie die het MIX-feest organiseert. En dit jaar zal ik dus deel uit maken van het bestuur van TW!ST. 

Inmiddels heb ik de bachelor Taalwetenschap afgerond en ben ik bezig met de master Computercommunicatie. Naast mijn studie werk ik een koffiezaakje waar ik onder andere de koekjes en taarten voor mag bakken. Om weer een beetje te compenseren voor die taartjes sport ik bij de ACLO, waar ik allerlei verschillende sporten doe. En stiekem vind ik dit eigenlijk ook gewoon heel leuk.

Maar dit jaar zal ik dus ook vooral bezig zijn met TW!ST. Ik hoop dan ook dat jullie er samen met ons een heel gezellig (lustrum-!) jaar van gaan maken. Mocht je nog meer over mij willen weten of heb je nog andere vragen, dan mag je me altijd aanspreken!

Liefs,

Kim Borgonje
Penningmeester TW!ST 2019-2020
Mail: penningmeester@twistgroningen.nl 


Commissaris Intern – Nynke Kuipers

Lieve leden,

Mijn naam is Nynke Kuipers. Ik ben 20 jaar oud en vorig jaar heb ik Friesland verlaten om te beginnen aan mijn studie Taalwetenschap in Groningen. Inmiddels zit ik alweer in mijn tweede studiejaar. Vanaf het begin ben ik met veel plezier actief geweest binnen de vereniging en inmiddels ben ik de Commissaris Intern van TW!ST. Ik vind dit een hele leuke manier om wat extra’s te doen naast mijn studie. Het is heel leerzaam, maar ook vooral heel gezellig.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden om leuke dingen te doen. Ik ga graag naar feestjes en op stap, maar ik kan er ook ontzettend van genieten om lekker in bed filmpjes te kijken met een theetje.

Ik heb jarenlang hoorn gespeeld en op zangles gezeten. Inmiddels volg ik ook gitaarlessen, maar door de bestuursdrukte is dit nu wat op een lager pitje. Later wil ik hier graag weer wat meer tijd in stoppen.

Ik heb super veel zin in dit bestuursjaar en ik denk dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden, met 4 super leuke meiden, die ik inmiddels mijn vriendinnen mag noemen.

Liefs,

Nynke Kuipers
Commissaris Intern TW!ST 2019-2020
Mail: intern@twistgroningen.nl
Tel: 06 11 94 30 70


Commissaris Extern – Lotte Seuren

Lieve lezer,

Dit jaar zal ik de prachtige functie van Commissaris Externe Betrekkingen vervullen.  Mijn naam is Lotte Seuren en ik ben 19 jaar oud. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het contact met sponsoren, universiteitsorganen en ook andere studieverenigingen. Een onwijs leuke maar vooral leerzame taak die ik dit jaar mag uitvoeren.

Vorig jaar ben ik begonnen met de studie Taalwetenschap. Ik ben helemaal afgereisd vanuit het gezellige Brabant om in het Hoge Noorden te komen studeren, een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb! Aansluiting bij TW!ST vond ik al snel en ik heb dit als enorm prettig ervaren. Ik ben niet actief geworden bij TW!ST helaas, maar na veel goede gesprekken gevoerd te hebben heb ik besloten om te solliciteren voor een bestuursfunctie. En ik heb er onwijs veel zin in met deze vier leuke meiden!

Naast mijn studie zit ik bij A.S.V. Dizkartes, houd ik van gezelligheid, een drankje, Netflix en zingen. Ik zou graag nog bij een studentenkoor gaan maar ik hoop dit volgend jaar op te kunnen pakken. Ik wil me dit jaar vol kunnen geven voor onze studievereniging dus zingen in een koor komt later wel weer!

Contacten leggen is een belangrijk onderdeel van mijn functie. Ik vind het onwijs leuk om ook de leden van TW!ST beter te leren kennen, dus ik maak graag een praatje met je! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen de studie en de vereniging. Voor vragen of opmerkingen of gewoon een leuk gesprek, spreek me vooral aan of stuur een bericht, app of mail. Wat jij het fijnst vindt!

Liefs,

Lotte Seuren
Commissaris Extern TW!ST 2019-2020
Mail: extern@twistgroningen.nl
Tel: 06 15 51 50 26

Foto's door Goitzen van der Veen

Voorzitter - Leonie van der Land

Lieve lezer,

Met trots kan ik zeggen dat ik dit jaar de voorzitter van TW!ST mag zijn. Ik ben Leonie, 26 jaar en masterstudent European Linguistics.

In juli 2017 heb ik de bachelor Taalwetenschap afgerond. Aangezien ik best wat vrije tijd had tijdens de bachelor, besloot ik om tijdens mijn laatste jaar als student (althans, dat dacht ik toen) nog even actief te worden bij de vereniging door in de MediaCie plaats te nemen. Het liep allemaal een beetje anders, want in februari 2018 stapte ik van de master Applied Linguistics over naar European Linguistics. Dit hield in dat ik op dat moment nog meer vrije tijd kreeg, en daarom ging ik tevens in de toen net opgerichte MasterCie. Mijn hart voor de vereniging groeide, en daarom besloot ik te solliciteren voor een bestuurspositie.

Als ik niet bezig ben met studeren of bestuurszaken, besteed ik mijn tijd graag aan sociale activiteiten met vrienden, piano spelen, Netflix, lezen, en ben ik fervent bezoeker van de Pathé. Daarnaast werk ik bij een muziekvereniging als coördinator van de jeugdafdeling.

Ik heb er onwijs veel zin in om er samen met jullie, de commissies en natuurlijk mijn bestuursgenoten een fantastisch jaar van te maken! Mocht je een babbeltje met me willen maken, gewoon voor de gezelligheid of voor iets serieuzers, spreek me dan vooral aan als je me ziet of neem contact met me op.

Tot ziens op onze activiteiten!

Leonie van der Land
Voorzitter
TW!ST 2018-2019

Secretaris - Stella Landsheer

Hallo!

Ik ben dit jaar secretaris bij TW!ST, wat onder andere inhoudt dat alle nieuwsbrieven die je elke maand via de mail toegestuurd krijgt door mij geschreven worden. Ook wanneer je mailcontact met TW!ST zoekt zal ik al je vragen beantwoorden.

Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de havo in Amersfoort. Ik heb een jaar de opleiding Pedagogiek gevolgd om vervolgens met mijn propedeuse-diploma op zak door te kunnen stromen naar de universiteit. Vorig jaar ben ik dan ook gestart met de opleiding Taalwetenschap, hier aan de RUG.

Afgelopen jaar ben ik als eerstejaars ook gelijk actief lid bij TW!ST geworden. Ik heb mijn steentje bijgedragen binnen de AcCie. Samen met mijn commissiegenoten organiseerden wij veel niet-studiegerelateerde activiteiten. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Ik geniet van alle leuke activiteiten en mensen om mij heen binnen de vereniging en ben benieuwd wat het komende jaar voor leuks zal brengen!

Ik kijk erg uit naar de samenwerking binnen de vereniging dit jaar met jullie leden, alle commissies, en natuurlijk mijn vier lieve bestuursgenootjes! Als je vragen hebt, stel deze dan gerust! Ook als je geen vragen hebt, maar gewoon een praatje wilt maken zou ik dat hartstikke leuk vinden!

Liefs,

Stella Landsheer
Secretaris
TW!ST 2018-2019

Penningmeester - Geeske Hilhorst

Moi!

Mijn functie voor komend jaar is penningmeester, dit betreft geld sluizen van en naar onze rekening. Dit is heel handig, zo heeft een iemand het overzicht en kunnen jullie makkelijk genieten van al onze activiteiten.

In september 2017 begon ik als broekie van 17 met studeren. Ik kom oorspronkelijk uit Zutphen, dus op kamers wonen was eigenlijk wel een vereiste. Hierdoor kon ik makkelijk naar activiteiten en leerde ik leden van TW!ST kennen, ook omdat ik begon in de RedakCie en in februari met de ReisCie. Niet alleen binnen de studie, maar ook bij veel andere studies van de faculteit groeide het contact snel. Aangezien ik ontzettend veel plezier beleef aan dit soort contact, en graag studenten help waar het kan vond ik het geen lastige keuze om te solliciteren voor een bestuursfunctie.

Naast dat ik er ben om financiën te regelen, vind ik het minstens net zo belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen de studie. Schroom niet om me berichtjes te sturen of me aan te spreken als je me ziet (let wel: ik schrik erg snel, is niet persoonlijk), want ik ben er ook van persoon tot persoon voor je.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar met deze vier lieve, grappige en mooie meiden, en natuurlijk met ieder lid en iedere vriend van TW!ST.

Tot snel,

Geeske Hilhorst
Penningmeester
TW!ST 2018-2019

Commissaris Intern - Annemarie Akker

Joe,

Een heel jaar lang zal ik alle commissies achter de broek aan gaan zitten. Als je actief bent bij TW!ST zul je dus erg veel met mij te maken krijgen, aangezien ik komend jaar de Commissaris Intern zal zijn. Mijn functie is dan ook om een tussenpositie aan te nemen tussen het bestuur en de commissies. Ik ga proberen om alle vergaderingen komend jaar bij te wonen en alle belangrijke zaken door te geven aan mijn bestuursgenoten.

Al op de middelbare school twijfelde ik enorm over mijn studiekeuze en besloot om te beginnen met de opleiding Chemie aan de Hanzehogeschool hier in Groningen. Na een jaar had ik mijn propedeuse behaald en ben ik doorgestroomd naar Taalwetenschap hier op de RuG. In dit jaar ben ik meteen actief geworden in de ReisCie. Samen met 3 andere veel te kleine meisjes hebben wij de reis naar Wenen neergezet. Afgelopen jaar ben ik begonnen aan de premaster Nederlandse taal en cultuur, naast mijn studie Taalwetenschappen en was ik de voorzitter van de IntroCie. Wederom een prachtige reis alleen dit keer iets dichter bij huis. Daarnaast werk ik al jaren bij de Albert Heijn aan de Nieuwe Ebbingestraat en ben ik werkzaam als tekstschrijver.

Nu de commissie sollicitaties klaar zijn en het echte werk kan gaan beginnen, krijg ik er alleen nog maar meer zin in. Ik hoop dan ook dat het een super leuk jaar gaat worden en voor vragen of opmerkingen mag je me altijd appen, mailen of aanspreken, wat je maar wil.

Annemarie Akker
Commissaris Intern
TW!ST 2018-2019

Commissaris Externe Betrekkingen - Karlijn de Jong

Hi!

Komend jaar zal ik de mooie functie van Commissaris Externe Betrekkingen vervullen. Ik onderhoud dus het contact met sponsoren, universiteitsorganen maar ook andere studieverenigingen.

Drie jaar geleden ben ik met veel enthousiasme begonnen met de studie Taalwetenschap. Dat enthousiasme breidde zich uit toen ik vorig jaar actief werd binnen TW!ST als lid van de AcademiCie en later ook van de ReisCie. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen, dus de keuze om te solliciteren voor een bestuurspositie was al gauw gemaakt.

In het weekend werk in in de Albert Heijn op de kaas- en vleeswarenafdeling. Daarnaast loop ik hard bij Vitalis, speel ik gitaar, heb ik een grote voorliefde voor koffie én de serie Friends. Tot slot mag je me ‘s nachts altijd wakker maken voor (heel veel) lasagne! Mag je de rest van de dag overigens ook mee aankomen.

Hoewel het in mijn functie natuurlijk heel belangrijk is om contacten te leggen, vind ik dat privé ook heel erg leuk om te doen. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen TW!ST zich op zijn of haar gemak voelt en ik zal het dan ook heel erg leuk vinden om een praatje met jullie te maken. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, of gewoon even gezellig willen kletsen onder het genot van een kop koffie, stap vooral op me af of mail, bel, app of stuur een postduif mijn kant op.

Liefs,

Karlijn de Jong
Commissaris Externe Betrekkingen
TW!ST 2018-2019

Foto's door Jouke Spoelstra

Voorzitter - Jordi Oosterhuis

Lieve leden,

Aan mij is de fantastische eer gegeven om komend jaar onze prachtige vereniging te mogen voorzitten. Stiekem is het toch wel een droom die uitkomt. Mijn naam is Jordi, 25 lentes jong en dit jaar ben ik begonnen aan de master Applied Linguistics.

In 2010 ben ik begonnen met de studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur, waar ik na vier jaar geen verdere toekomst in zag. Mijn hart was in die periode gestolen door de minor toegepaste taalwetenschap. Daarom heb ik in 2014 besloten over te stappen naar de bachelor Taalwetenschap. Met succes heb ik na drie jaar bij de nieuwe studie mijn bachelor diploma behaald.

De vereniging speelde in die jaren een hele belangrijke rol. In enkele commissies, zoals de IntroCie, AcCie en ReisCie, heb ik met veel genoegen mogen plaatsnemen. De afwisseling tussen studeren en iets voor de vereniging en de leden betekenen, is wat mij veel plezier heeft gedaan de afgelopen jaren. En hoe kun je dit nu beter vervolgen dan met een bestuursjaar?

Naast de master en het bestuur werk ik ‘s weekends nog op de groenteafdeling bij de Jumbo in Delfzijl, waar mijn ouders wonen. De studie en het leven in de stad moeten immers ook bekostigd worden. Een druk leventje? Zeker! Gelukkig houd ik ervan om voortdurend bezig te zijn.

Naast al deze werkzaamheden ben ik voor jullie uiteraard ook altijd bereikbaar. Twijfel dus niet me te contacteren als je een vraag of kwestie hebt! Ik heb ontzettend veel zin om er samen met jullie en het bestuur een mooi TW!ST-jaar van te maken!

Jordi Oosterhuis
Voorzitter TW!ST ‘17-’18

Secretaris - Femke van Rijn

Lieve leden,

Ik ben Femke van Rijn en ik zal dit collegejaar de secretaris van TW!ST zijn. Dit houdt in dat ik onder andere notuleer bij onze vergaderingen, de ledenadministratie bijhoud en de nieuwsbrief schrijf. Daarnaast houd ik de mail en de post bij, dus als je een mailtje schrijft naar bestuur@twistgroningen.nl dan zal ik daar op antwoorden. Natuurlijk vind ik het ook leuk om brieven te krijgen! Naast bestuur zit ik ook in de MediaCie en ben ik medeverantwoordelijk voor de website, facebook, instagram en snapchat van Olivier Twist.

Ik zit in het tweede jaar van Taalwetenschap en ik vind het een harstikke leuke studie. In mijn vrije tijd doe ik graag creatieve dingen, zoals tekenen en fotografie. Daarnaast houd ik van films, natuur, en met vrienden op stap gaan.

Ik hoop op een leuk, gezellig en productief jaar bij TW!ST!

Femke van Rijn
Secretaris TW!ST '17-'18

Penningmeester - Anna Somsen

Lieve leden,

Ik ben Anna Somsen, 19 jaar en tweedejaars taalwetenschapstudent. Afgelopen jaar ben ik actief geweest bij de IntroCie en ook bij de ReisCie, waar ik nog tot na de reis naar Wenen mee door zal gaan, en dit jaar zal ik de taak van de penningmeester van het bestuur op me nemen! Ik ga dus zorgen dat alle geldzaken van TW!ST op orde zijn. Naast mijn leven bij TW!ST besteed ik mijn tijd graag aan series kijken, muziek en dansjes doen in de stad, waar Warhol toch echt mijn favoriete plek is (al is mijn liefde voor ’t Gat natuurlijk ook zeer groot).

Ik kijk ernaar uit om dit jaar met Anieka, Femke, Desiree en Jordi onze mooie vereniging te besturen en samen ervoor te zorgen dat het weer een prachtig TW!ST-jaar wordt. Maar natuurlijk kunnen we niks zonder de leden, dus ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken op alle activiteiten die er gaan komen!

Anna Somsen
Penningmeester TW!ST ’17-‘18

Commissaris Intern - Desiree Gerritsen

Lieve leden,

Mijn naam is Desiree Gerritsen en ik ben 21 jaar. Dit jaar ben ik derdejaars student Taalwetenschap, alhoewel ik me dit jaar vooral bezig houd met de bachelor Filosofie van een bepaald wetenschapsgebied. Mijn functie binnen het bestuur is Commissaris Intern, dus als je een commissie doet zal je me dit jaar nog veel zien. Doe je geen commissie, maar ben je wel op zoek naar me? Dan kan je me vaak in de stad – of specifieker in ’t Gat- vinden. Je kan me natuurlijk ook altijd aanspreken op een van onze activiteiten. Ik hoop een heel mooi jaar voor TW!ST tegemoet te gaan en te realiseren, samen met mijn geweldige bestuursgenoten natuurlijk! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jullie ook. Tot snel!  

Desiree Gerritsen
Commissaris Intern TW!ST ’17-‘18

Commissaris Extern - Anieka Dijkman

Lieve leden,

Dit jaar heb ik de eer gekregen om voor het eerst de functie als Commissaris Extern te vervullen en deze niet te combineren met een andere functie, zodat ik mijn volledig kan richten op het onderhouden van goed contact met onze sponsoren, de universiteit en andere studieverenigingen.
Mijn naam is Anieka Dijkman, ik ben 19 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van Taalwetenschap. Ik heb afgelopen jaar stukjes mogen schrijven als lid van de RedakCie. Naast Taalwetenschap studeer ik nu ook nog Logopedie aan de Hanzehogeschool, maar als ik eens niet in college zit besteed ik mijn tijd graag aan lezen, muziek óf ben ik natuurlijk te vinden bij een activiteit van TW!ST. Ik hoop jullie daar dan ook graag eens te zien, schroom niet om een praatje met mij te maken!

Anieka Dijkman
Commissaris Extern TW!ST ’17-‘18

Alle foto's zijn gemaakt door Monique Tempelman

14409648_1770366949877002_4767200853424864209_o

Voorzitter – Eva Stegeman

bestuursfoto-persoonlijk-eva

Lieve leden,

Aan mij komend jaar de nobele taak om onze studievereniging voor te zitten. Ik ben 21 jaar en derdejaarsstudent Taalwetenschap. Naast het afronden van de bachelor Taalwetenschap dit jaar, maak ik ook een start met de pre-master van Nederlands. En omdat ik graag het misverstand uit de wereld help dat studeren het belangrijkste is in je studententijd, doe ik niet alleen een bestuursjaar, maar voetbal ik ook bij The Knickerbockers. Om zo’n duur studentenleven te kunnen bekostigen, geef ik bijles en heb ik een vast oppasbaantje.

De afgelopen twee jaar heb ik de vereniging al best behoorlijk leren kennen met mijn plekken in de IntroCie, RedakCie, ReisCie en AcCie. Ik heb heel veel zin om samen met Inge, Demir en Jesse onze ideeën voor de vereniging in de praktijk te brengen, want die hebben we! In de eerste plaats zullen we ons komend jaar natuurlijk inspannen om onze leden, jullie dus, weer iets meer te kunnen bieden dan afgelopen jaren. Daarnaast willen we TW!ST nóg beter op de kaart zetten voor onze externe contacten. We kijken ernaar uit om ons dit jaar volledig in te zetten voor jullie en de naam van de vereniging. Overal waar wij gaan en staan zal het ‘t komend jaar oranje kleuren. TW!ST hoog!

Ik ben dit jaar altijd bereikbaar voor jullie, schroom niet om me te bellen/mailen/aan te spreken!

Eva Stegeman
Voorzitter TW!ST 2016-2017

 

Secretaris - Inge Salomons
_mg_2452

 

 

Lieve leden,

Dit jaar heb ik de eer gekregen om het belangrijke werk achter de schermen te volbrengen. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij alles dat met schrijven of typen te maken heeft, dus ik zal me voornamelijk bekommeren om de notulen, ledenadministratie, post, mails en nieuwsbrief.

Maar wie ben ik?

Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Taalwetenschap en Honours College. Kenmerkend aan mij is mijn nuchterheid en - als ik even niet mijn best doe om hem te onderdrukken - mijn accent. Beide te danken aan mijn Twentse bloed.

Naast studeren en mijn hart geven aan TW!ST ben ik ook druk bezig met andere dingen. Ik kijk veel films, speel een beetje gitaar en spreek graag af met vrienden. Ook ben ik regelmatig te vinden bij de Aclo. Ik houd van sporten en volleybal bij het leukste damesteam van Veracles.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ik ben blij dat ik mij mag inzetten voor onze studievereniging!

Inge Salomons
Secretaris TW!ST 2016-2017

 

Penningmeester en Commissaris Extern – Demir Hilbrands

_mg_2437

 

Lieve leden,

Ik ben Demir Hilbrands en nu bezig met mijn tweede jaar van onze prachtige studie. Vorig jaar was ik lid van de IntroCie en dit jaar ga ik aan de slag als bestuur! Binnen het bestuur zal ik me als penningmeester focussen op de cijfers en de centen. Ook ga ik dit jaar bezig als commissaris extern, en ben ik er dus ook om de contacten met onze sponsoren, de universiteit en andere studieverenigingen goed te onderhouden. Samen met mijn bestuursgenoten ga ik mijn uiterste best doen er een mooi jaar voor jullie van te maken; ik kijk er in ieder geval al naar uit! Hopelijk zie ik jullie snel op een van onze volgende activiteiten. Tot dan!

Ik ben natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of goeie verhalen!

Demir Hilbrands
Penningmeester en Commissaris Extern TW!ST 2016-2017

Commissaris Intern – Jesse de Glint

_mg_2411

 

Lieve leden,

Dit jaar ben ik de Commissaris Intern van TW!ST. Ik ben 21 jaar en tweedejaars student Taalwetenschap. Wat ik een van de leukste dingen in het leven vind, is socializen met mensen. Deze functie is me dus eigenlijk op het lijf geschreven. Als contactpersoon tussen het bestuur en alle commissies zorg ik ervoor dat alle interne contacten goed verlopen. In mijn vrije tijd maak ik graag wat danspasjes in de stad en ook ben ik vaak in de bioscoop te vinden.

Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar samen met Eva, Inge en Demir er een geweldig TW!ST-jaar van te maken. Ook mij mag je altijd een bericht sturen, mocht je vragen hebben omtrent een commissie of een activiteit.

Jesse de Glint
Commissaris Intern TW!ST 2016-2017

Alle foto's hierboven zijn gemaakt door Demili Swierenga

12374971_174503689568830_4364835540314154612_o

Dit jaar hebben we vier bestuursleden. Meer zielen betekent dit jaar meer vreugde maar ook nog meer wat TW!ST kan doen voor studenten Taalwetenschap. Hieronder stellen de bestuursleden zich voor. Natuurlijk ontmoeten ze jullie ook graag op een van de activiteiten. Tot snel!

Voorzitter - Ciara Hobbelink

IMG_9049 (2)

Lieve leden,

Ook dit jaar ben ik met veel plezier de voorzitter van de mooiste studievereniging van Groningen. Dit jaar zijn we met twee mensen meer dan het vorige bestuur en daar zullen we vol op gebruik van maken. Want met meer mensen kunnen we nóg meer betekenen voor de vereniging. We zijn er dan ook van overtuigd dat we TW!ST dit jaar weer mooier, groter en fantastischer kunnen maken. Maar ook wij blijven de slogan van onze oud-besturen trouw: ‘Klein in formaat, groot in resultaat’. We mogen dan niet de grootste vereniging van Groningen zijn, we weten we met z’n allen het beste van onze studententijd kunnen maken. Als voorzitter zal ik er ook dit jaar voor zorgen dat alles binnen TW!ST goed verloopt. Dat betekent dat ik onze vergaderingen en de algemene ledenvergaderingen zal voorzitten, dat ik overal van op de hoogte probeer te blijven en dat ik praatjes zal houden op voorlichtingsdagen. Natuurlijk ben ik ook aanwezig bij al onze activiteiten. Kortom: Waar TW!ST is, daar ben ik. Jullie zullen mij dan ook nog heel vaak tegen komen dit jaar!

Jullie kunnen mij altijd mailen of bellen met vragen, suggesties of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid.

Ciara Hobbelink

Voorzitter TW!ST 2015-2016

Secretaris/Commissaris Extern - Wouter Taheij

IMG_9122 (2)

Lieve TW!ST'ers

Ik mag dan al meer dan drie jaar rondlopen bij Taalwetenschap, er blijven natuurlijke altijd leden die me nog niet kennen. Daarom zal ik me hieronder even voorstellen. Ik ben Wouter Taheij, 21 jaar en een vierdejaars student Taalwetenschap en tweedejaars student Nederlandse Taal en Cultuur. Ik ben fan van literatuur, syntaxis, jazz, vlinderdassen en rare dansmoves. Vorig collegejaar ben ik penningmeester in het bestuur geweest. Nu alle balansen kloppen, ga ik me richten op de sponsorcontracten, samenwerking met de universiteit en het organiseren van verschillende evenementen met andere studieverenigingen. Kortom, ik ben dit jaar de secretaris en de commissaris extern.

Tot snel op een van onze activiteiten.

Wouter Taheij

Secretaris/Commissaris Extern TW!ST  2015-2016

Penningmeester - Femke Leyten

IMG_9080 (2)

Hallo lieve TW!ST-leden!

Mijn naam is Femke, 21 jaar, 5e jaars student en komend jaar jullie penningmeester. Waar ik me dus vooral mee bezig zal houden, zijn de centjes van TW!ST! Ik ga ervoor zorgen dat ook dit jaar ons geld goed besteed wordt aan mooie TW!ST-activiteiten, zowel studiegerelateerd als niet-studiegerelateerd.  Ik kijk uit naar een fantastisch jaar, waarin ik me met mijn bestuursgenootjes volledig zal inzetten voor deze mooie vereniging!

Spreek jullie later op een van onze activiteiten!

Femke Leyten

Penningmeester TW!ST 2015-2016

Commissaris Intern - Mayon Bulthuis

IMG_9099 (2)

Hoi allemaal, mijn naam is Mayon. Ik ben 20 jaar en nu derdejaars Taalwetenschap. Het is dit jaar aan mij om de commissies aan te sturen. Waar vorig jaar de bestuursleden elk een paar commissies onder hun hoede hadden, is er nu plaats voor als aparte functie in het bestuur: de tweede commissaris intern uit de geschiedenis van TW!ST. Ik zit bij elke commissievergadering en houd in de gaten of alles goed loopt binnen de commissie. Ook zorg ik voor een goede communicatie tussen de commissies en de rest van het bestuur en voor een goede sfeer binnen TW!ST in het algemeen. Wanneer er dus problemen zijn kun je bij mij terecht. Ook al ben ik nieuw in het bestuur, ik heb het nu al erg naar mijn zin. Ik kijk daarom ook erg uit naar de rest van het TW!ST-jaar!

Mayon Bulthuis

Commissaris Intern TW!ST 2015-2016

 

 

CIMG3802Van links naar rechts: Nienke Eikens, Ciara Hobbelink en Wouter Taheij

Wie zijn nou toch die leden van het bestuur? Hieronder stellen zij zich alle drie voor!

Ciara Hobbelink

CIMG3815

Het is me een eer en een waar genoegen om dit jaar de voorzitter van de mooiste studievereniging van Groningen te zijn. Ook al zijn we maar met z’n drietjes dit jaar, wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij TW!ST met onze heilige bestuurs-drie-eenheid nóg leuker, groter en fabultastischer kunnen maken! En zo blijven ook wij de slogan van het vorige bestuur trouw. Want ook al zijn we met z’n drieën maar een klein bestuur: ‘Klein in formaat, maar groot in resultaat.’ Voorzitter houdt in dat ik ga zorgen dat alles binnen TW!ST goed blijft lopen. Dit doe ik niet alleen binnen onze vereniging met het voorzitten van de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen, maar ook buiten de vereniging. Dit betekent dat ik TW!ST vertegenwoordig bij externe activiteiten en dat ik de praatjes hou op de voorlichtingsdagen. Kortom: waar TW!ST is, daar ben ik. Jullie zullen mij dan vast ook nog heel vaak tegen gaan komen dit jaar!

Je kunt mij altijd mailen met vragen, suggesties of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid.

Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten!

Ciara Hobbelink
Voorzitter TW!ST 2014-2015

Nienke Eikens

CIMG3809

Hallo allemaal,

Komend jaar zal ik de rol van secretaris vervullen voor de mooiste studievereniging van Nederland. Wat doe ik nou eigenlijk dan komend jaar? Het belangrijkste is eigenlijk dat ik het aanspreekpunt zal zijn via de mail. Als je een mail stuurt naar bestuur@twistgroningen.nl, dan zal ik deze mail beantwoorden. Verder zal ik komend jaar notulen maken van de vergaderingen, de postvakjes van TW!ST in de gaten houden en het ledenbestand bijhouden. Ik vind het erg leuk om naast de studie actief te zijn voor anderen.

Hopelijk wordt dit weer een ongelooflijk mooi TW!ST-jaar!

 

Nienke Eikens
SecretarisTW!ST 2014-2015

Wouter Taheij

CIMG3831

Gegroet aller TW!ST-leden,

Dit jaar mag ik penningmeester zijn van jullie geliefde vereniging. Dit betekent dat ik let op al het geld dat de vereniging in- en uitgaat. Hopelijk hebben we dit jaar veel te besteden door onze zoektocht naar nieuwe sponsoren. Verder ben ik, net als mijn bestuursgenootjes, verantwoordelijk voor een deel van de commissies. Met al deze activiteiten hoop ik er een geweldig lustrumjaar van te maken samen met Ciara, Nienke en alle leden.

Tot snel op een van de volgende activiteiten!

 

 

 

Wouter Taheij
Penningmeester TW!ST 2014-2015

Met trots kunnen wij mededelen dat wij 16 september 2013 zijn ingehamerd als het negende bestuur der TW!ST! Het bestuur van het jaar 2013-2014 ziet er als volgt uit:

  • Voorzitter: Tamara Notten
  • Secretaris: Dianne Hermink
  • Penningmeester: Ryanne van Maldegem
  • Commissaris Intern: Mirthe Hauptmeijer

BESTUUR GOED

v.l.n.r.: Mirthe, Dianne, Tamara en Ryanne

 

Voorzitter

Tamara

De eer is aan mij dit jaar om de 'big boss' van TW!ST te zijn! Zo 'big' zijn wij dit jaar helaas niet, met drie bestuursleden kleiner dan 1.65m. Máár, zo doen wij wel onze slogan eer aan: 'Klein in formaat, maar groot in resultaat.'  Of we groot in resultaat zullen zijn zal nog blijken, maar wij hebben er het volste vertrouwen in.
Voorzitter zijn  houdt in dat ik ervoor zorg dat alles bij TW!ST goed blijft lopen. Daarnaast zit ik ook de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen voor, vertegenwoordig ik TW!ST bij allerlei externe activiteiten, houd ik de praatjes op voorlichtingsdagen en ben ik natuurlijk bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig. Jullie zullen me vaak zien dit jaar!

Wanneer je vragen of ideeën hebt, of gewoon een leuk mailtje wil sturen, kan dat altijd.

Tot snel bij een van de activiteiten!

Tamara Notten
Voorzitter TW!ST 2013-2014

Secretaris

dianne

He hoi!

Ik ben Dianne en ik zal komend studiejaar secretaris zijn van TW!ST. Dit betekent voor jullie vooral dat ik het eerste aanspreekpunt ben via de mail. Daarnaast houd ik het ledenbestand en de papieren post bij (ja, die krijgen we ook!) en zorg ik voor de notulen wanneer we vergaderen met elkaar.
Ik vind het leuk om actief te zijn naast mijn studie. Omdat je tijdens een bestuursjaar erg veel leuke dingen mag doen, was de keuze voor mij snel gemaakt!

We gaan er samen een prachtig TW!ST jaar van maken!

Dianne Hermink
Secretaris TW!ST 2013-2014
 

 

 

Penningmeester

ryanne

Hé TW!STers!

Ik ben Ryanne van Maldegem, nu tweedejaars Taalwetenschap. Dit jaar heb ik de eer om op de schatkist van TW!ST te passen. Ik neem financiële beslissingen, voldoe de facturen en controleer de inkomsten en uitgaven. Zo houd ik overzicht over wie na de activiteiten al wel hebben betaald en welke wanbetalers ik nog een keer extra moet aanspreken! Maar, bij mij kun je ook terecht voor al je declaraties, wanneer je als commissielid uitgaven voor de vereniging hebt gedaan. Daarnaast ga ik dit jaar op zoek naar sponsoren, zodat we met TW!ST nog meer en grotere activiteiten kunnen organiseren.

Ik hoop dat we met z'n allen een mooi TW!ST-jaar gaan beleven, ik kijk er naar uit!

 
 
Ryanne van Maldegem 
Penningmeester 2013-2014

 

 
 
 

Intern Coördinator

 
 
 
mirthe
 

 

Hoi

Mijn naam is Mirthe Hauptmeijer, ik ben dit jaar de Intern Coördinator van het negende TW!STbestuur. Dit houdt in dat ik de verschillende commissies van TW!ST ga aansturen. Omdat bij de voorgaande besturen de rol van Intern Coördinator nog niet bestond, kan ik er mijn eigen invulling aan geven. Ik neem zitting het het bestuur, omdat ik ook graag op een andere manier bezig ben met mijn studie en studiegenoten.

 
Ik hoop jullie nog vaak tegen te komen en er een super jaar van te maken!
 
 
Mirthe Hauptmeijer
Intern Coördinator TW!ST 2013-2014
 

Met trots kunnen wij mededelen dat wij op 26 september 2012 aangesteld zijn als het 8e bestuur der studievereniging TW!ST te Groningen. De bestuurssamenstelling voor jaar 2012-2013 ziet er als volgt uit:

  • Voorzitter: Vera Hukker
  • Vice-Voorzitter: Eva Smidt
  • Secretaris: Nathalie Urbanus
  • Penningmeester: Jidde Jacobi

Wij als het 8e bestuur der TW!ST willen de vereniging dit jaar nóg meer laten bloeien en groeien dan hij al deed. Het belang van zowel intern als extern contact behartigen wij zeer. Juist de kleinschaligheid van de vereniging zorgt voor grote betrokkenheid van alle leden, en natuurlijk de gezelligheid! Nieuwe speerpunten die we al hebben verwezenlijkt zijn het nieuwe TW!ST-logo en de nieuwe website, zoals jullie kunnen zien. Daarnaast kunnen sinds september 2012 ook masterstudenten Taalwetenschap lid worden/lid blijven van onze vereniging! Goede punten van afgelopen jaren die we graag willen behouden zijn onder andere het jaarlijkse introductiekamp voor de eerstejaars, waarbij we ieder jaar weer een groei zien in het aantal leden dat mee gaat. Daarnaast willen we de boekenverkoop met 10% korting behouden. Ook zullen de borrels dit jaar niet ontbreken, waarbij we soms een thema betrekken of een andere vereniging, die zorgt voor een leuke mix. Daarnaast zullen de bezoeken aan taalonderzoeksinstituten niet ontbreken aangezien dit voor leden een leuke manier is om naast de studie te zien welke onderzoeken er lopen en daarnaast, wat taalwetenschappers  na hun studie nou precies doen. Het student-docentdiner is een uniek onderdeel in ons jaarlijkse programma waarbij studenten en docenten van de opleiding taalwetenschap op een andere manier kennis kunnen maken met elkaar. Ook dit jaar zal er zeker weer een diner komen.

Kortom; er zit groei in! We hebben er ontzettend veel zin in om jaar 2012-2013 in goede banen te leiden en wij zijn dan ook trots om een jaar lang bestuur te mogen zijn van deze vereniging! Kijk voor onze contactgegevens op de pagina ‘contact’.

TW!ST-Bestuur 2012-2013
v.l.n.r. Eva Smidt, Nathalie Urbanus, Vera Hukker, Jidde Jacobi

Hallo vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes!

Bij deze kunnen wij met trots zeggen dat wij het nieuwe bestuur zijn van TW!ST, de studievereniging van taalwetenschap! Wij zijn Sophie Douwes (voorzitter/intern), Vera Hukker (secretaris) en Eva Smidt (penningmeester) en ons streven is om TW!ST de komende periode meer op de kaart te zetten. Dit is dan ook ons grootste doel en we hebben ontzettend veel zin om er een mooi en succesvol bestuursjaar van te maken. Aangezien de bestuurswisseling pas eind december plaats heeft gevonden, hebben wij besloten om anderhalf jaar onze functie te vervullen waardoor we én een volledig bestuursjaar mee kunnen maken én we ervoor zorgen dat de oorspronkelijke start van het volgende bestuursjaar kan aanvangen in september. Door onder andere grootse feesten bij te wonen, onze borrel weer tot een succes te maken, meer interessante en studiegerelateerde activiteiten te organiseren en desalniettemin meer interactie binnen de vereniging (ook door middel van de website) willen wij in samenwerking met de AcCie en IntroCie zorgen voor een onvergetelijk TW!ST-jaar!

Tot snel bij de eerstvolgende activiteit!

TW!ST: klein in formaat, groot in resultaat!

Liefs, het bestuur 2011-2012

bestuur!

 

vlnr: Nienke Severins (voorzitter), Dorine Wijmenga (secretaris), Danny Heijnen (penningmeester)

Hoi allemaal!

Wij zijn het bestuur van TW!ST 2009-2010. Samen met jullie hopen we er een fantastisch jaar van te maken! We gaan dit jaar proberen om meer samenhang te creëren bij de leden, en ook proberen we de contacten met de Taalwetenschap-docenten te verbeteren. En dit alles door middel van leuke activiteiten én een gloednieuw tijdschrift!

Voorzitter: Charlotte Lindenbergh

Secretaris: Karen de Bot

Penningmeester: Danny Heijnen

Intern Coördinator: Carlos Eduardo Maia

v.l.n.r: Ellis, Nienke, Jeanine, Karen

Hallo!

Vol trots mogen wij ons voorstellen als het nieuwe TW!ST-bestuur 2008/2009! Hopelijk wordt komend jaar weer een heel mooi studiejaar, en een bloeiend jaar voor de vereniging! Wij gaan er in ieder geval ons uiterste best voor doen! Zo willen we meer buiten onze vereniging kijken, en contact leggen met andere verenigingen in Groningen. Ook willen we meer contact met de Taalwetenschap studieverenigingen in andere steden, zodat we ook eens buiten Groningen kunnen kijken op studentengebied! Verder zorgen we voor een goed onderhoud tussen ons en de commissies, voor de allerleukste activiteiten! Maar: dit alles kan natuurlijk niet zonder jullie als leden. Kom daarom allemaal naar alle borrels, feesten en andere activiteiten, dan maken we er met z’n allen iets moois van!

 

Voorzitter: Nienke Meulman

Secretaris: Karen de Bot

Penningmeester: Ellis Wierenga

Intern Coördinator: Jeanine van Kollenburg

v.l.n.r: Femke, John, Marlies

Ook in 2007/2008 is er weer een enthousiast bestuur van start gegaan! Samen met alle leden hopen we ook dit studiejaar weer een gezellige tijd te mogen beleven!

Onze doelen van dit jaar:
- Meer buiten de vereniging kijken; zowel naar andere studieverenigingen in Groningen als naar andere studieverenigingen Taalwetenschap in Nederland
- De website levendiger maken
- Meer studie-gerelateerde activiteiten organiseren of bezoeken
- En tot slot een supergezellig jaar met alle leden hebben!

Voorzitter: Marlies Tonnis
Secretaris: John van Gortel
Penningmeester: Femke van der Honing

v.l.n.r.: Trudy, Marlies, Karin, Femke

Hallo, wij zijn het bestuur van Twist van 2006-2007! Ons eerste doel voor dit jaar was om een website te maken en zoals je ziet is dit gelukt! Verder willen we de leden meer betrekken bij de vereniging, en ook dat lijkt goed te gaan aangezien de borrels goed bezocht worden!

Met behulp van onze enthousiaste en gemotiveerde commissieleden worden er leuke activiteiten georganiseerd en loopt de organisatie van de introductie op rolletjes! Ook wordt in oktober 2007 het allereerste ATW-kamp georganiseerd.

We vinden het erg leuk om het bestuur te kunnen zijn van deze kleine en gezellige vereniging en we hopen er een leuk jaar van te maken!

Voorzitter: Marlies Tonnis
Secretaris: Trudy Krajenbrink
Penningmeester: Femke van der Honing
Intern Coördinator: Karin ter Braak