Commissies

Een bestuur is niks zonder haar commissies. Bij TW!ST worden de commissies gevormd door de leden die dit allemaal vrijwillig doen. Op dit moment hebben wij 6 fantastische commissies. Op deze pagina vind je een korte beschrijving van elke commissie.

De AcCie organiseert alle niet-studiegerelateerde activiteiten, daarbij kun je denken aan de borrels en TW!STerklaas. De AcademiCie verzorgt workshops, uitjes en lezingen gerelateerd aan de studie. Daarnaast hebben wij de LiftCie, die organiseert samen met afgevaardigden van EPU (studievereniging van American Studies) en Esperia (studievereniging van Europese Talen en Culturen) een liftwedstrijd. Onze RedakCie zorgt ervoor dat wij vier keer per jaar mogen genieten van de Noam, het tijdschrift waarin bijvoorbeeld grappige memes en recepten staan, maar ook interviews met docenten of (oud)leden. De ReisCie organiseert de buitenlandse reis voor TW!ST zodat wij met een grote groep taalwetenschappers eens de taal in een ander land kunnen gaan proeven. Wij blijven in beweging dankzij onze SportCie, die organiseert voor ons alle sportieve activiteiten en laat ons ook kennismaken met sporten die niet heel bekend zijn. Daarnaast hebben we de RVA en de KasCo die beiden een helpende hand zijn voor het bestuur.

  • IntroCie
  • AcCie
  • AcademiCie
  • LiftCie
  • RedakCie
  • ReisCie
  • SportCie
  • RVA
  • KasCo

IntroCie

De IntroCie verzorgt de introductieperiode voor de nieuwea eerstejaars studenten, zodat zij een geweldige start van hun studentenleven krijgen! De commissieleden zich zelf voor.

Suzanne - Voorzitter

Hey! Ik ben Suzanne, 20 jaartjes jong en zit in mijn eerste jaar van Taalwetenschap. Naast mijn studie en werk vind ik het super leuk om met vrienden af te spreken, te sporten en te reizen. Dit jaar ben ik voorzitter van de IntroCie, en ik heb heel veel zin om een geweldige introductieperiode te organiseren voor de nieuwe eerstejaars!

Marinka - Secretaris 

Hoi! Ik ben Marinka, 24 jaar en zit in mijn eerste jaar van de bachelor Taalwetenschap. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om af te spreken met vrienden, te sporten, te netflixen en muziek te luisteren. Ik ben dit jaar de notulist binnen de IntroCie. Ik heb er veel zin in om er een leuke introductieperiode te maken voor de eerstejaars en er iets leuks van te maken!

Michelle - Penningmeester

Hoi! Ik ben Michelle, ik ben 18 jaar oud en ik ben afgelopen september begonnen met Taalwetenschap, dus ik zit in mijn eerste jaar. Naast het studeren hou ik enorm veel van gezelligheid en een feestje op zijn tijd, maar ik vind het ook hartstikke leuk om lekker in mijn eentje te chillen, of om bijvoorbeeld een wandelingetje te maken als het lekker weer is. Ik ben dit jaar de penningmeester van de IntroCie, en ik heb er natuurlijk hartstikke veel zin in om er iets leuks van te maken!

Sigrid - Vice-voorzitter / Promo

Joejoe! Ik ben Sigrid, 24 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de Bachelor Taalwetenschap. Als ik niet bezig ben met mijn studie vind ik het leuk om te volleyballen, gitaar te spelen en te netflixen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Ik zal dit studiejaar de functie van vice-voorzitter/promo vervullen binnen de IntroCie. Ik kijk er naar uit om een gezellige en onvergetelijke introductieperiode neer te zetten voor de nieuwe studenten, ongeacht de vorm waarin dit kan plaatsvinden.

v.l.n.r. Amber M., Amber L., Emke, Laura

Lief lid,

Ik ben blij om ook dit jaar een geweldige AcCie te mogen introduceren! We kunnen niet wachten om ook dit jaar weer de leukste activiteiten te organiseren, ondanks de bizarre situatie. We zijn te herkennen aan onze roze truien, en kom vooral eens gezellig met ons praten! We hopen jullie allemaal te zien op onze (online) activiteiten. Hieronder stellen alle commissieleden zichzelf nog even voor:

Amber Marree - Voorzitter 

Hoi allemaal! Ik ben Amber Marree en ik ben 20 jaar, en dit jaar ben ik de voorzitter van de AcCie! Ik zit nu alweer in mijn tweede jaar Taalwetenschap, en ik woon, na een jaartje in Groningen, nu toch weer bij mijn ouders. Ik werk naast de studie bij de GAMMA als caissière en als ik dan nog wat tijd over heb, ben ik vaak aan het Netflixen, aan het lezen, of aan het tekenen. Ik heb er super veel zin in om dit jaar de allerleukste commissie te mogen voorzitten, nadat ik vorig jaar secretaris mocht zijn. We gaan er een super leuk jaar van maken!

Laura van Weelde - Secretaris 

Lieve leden,
Mijn naam is Laura en dit jaar ben ik secretaris bij de AcCie. Ik ben 22 jaar en volg een premaster bij de bachelor taalwetenschap. Dit betekent dat ik vorig jaar ben afgestudeerd als logopedist, maar klaar voor het echte (werk)leven ben ik nog niet. Hierom volg ik nu de premaster om nog even 2 jaartjes te genieten van het studentenleven. De opleiding Logopedie heb ik in Rotterdam gevolgd, meestal stap ik voor het weekend op de trein terug naar Rotterdam en ben ik maandag weer in het mooie Groningen. Het is mijn eerste jaar in Groningen en dus ook mijn eerste jaar bij TW!ST. Naast de studie ga ik graag uit eten, kijk ik (natuurlijk) Netflix en vind ik het gezellig om met vriendinnen af te spreken. Ik hoop dat we er met z’n alle een gezellig jaar van kunnen maken. Ik kijk er naar uit!

Emke Sijtsma - Penningmeester en Vicevoorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Emke Sijtsma en ik ben 18 jaar. Nadat ik vorig jaar in mijn tussenjaar vooral op Vlieland heb gewerkt, ben ik nu bezig met mijn eerste jaar van Taalwetenschap. Ik woon nog thuis in het prachtige Feanwâlden, een dorpje in Friesland. Het is een half uurtje met de trein naar Groningen, dus ook daar ben ik regelmatig te vinden. Als ik niet aan het studeren ben, ben ik vaak aan het eten of aan het afspreken met leuke mensen, of allebei. Ook kun je me altijd wel blij maken met een middagje shoppen in de stad of goede koffie. Dit jaar hoop ik dat we met de AcCie ondanks alles veel leuke activiteiten kunnen organiseren, zodat we elkaar toch vaak kunnen zien. Ik heb er superveel zin in om er samen met deze lieve mensen een heel gezellig jaar van te maken!

Amber Lankheet - Commissaris Extern en Commissaris Promo

Heeii, ik ben Amber Lankheet, 18 jaar en ik kom uit het mooie en gezellige Twente. Ik zit in mijn eerste jaar van Taalwetenschap en ik ben oprecht blij dat ik weer mag beginnen na het lange thuiszitten. Maar ik heb niet stilgezeten. Ik ben gaan hardlopen en dat is echt mijn hobby geworden! Daarnaast speel ik ook viool en zit ik in een studentenorkest en vind ik het heel gezellig om met vrienden wijntjes te drinken. Ik ben echt fanatiek met 30 seconds of poker (wat ik echt niet kan, helaas). Omdat het in de coronatijd lastig was om mijn studiegenoten te leren kennen, leek het me erg gezellig om een commissie te gaan doen. Ik heb onmeunig (haha ik kan helemaal geen twents) veel zin in het organiseren van de borrels en activiteiten en hopelijk zien we elkaar daar!:)

v.l.n.r. Fiona, Anne, Tosca, Kim[/caption]

De AcademiCie 2020/2021 bestaat uit vier enthousiaste meiden die alle studiegerelateerde activiteiten gaan organiseren dit jaar. Zij stellen zich hieronder aan jullie voor:

Kim Borgonje - Voorzitter

Mijn naam is Kim en dit jaar ben ik de voorzitter van de AcademiCie. Ik ben 23 jaar en ben dit jaar alweer een vijfdejaars student (en lid van TW!ST!). Na mijn bachelor Taalwetenschap ben ik begonnen aan een master van Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik vind het hartstikke leuk dat ik dit jaar de leiding heb over de AcademiCie en ik ben blij dat deze gevuld is met een deze gezellige meiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende sporten te beoefenen, vandaar dat ik ook te vinden ben in de SportCie dit jaar.

Fiona van Oosterom - Secretaris 

Hey! Ik ben Fiona (18 jaar) en ik zal dit jaar de taak van secretaris vervullen bij de AcademiCie (en RedakCie). Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van Taalwetenschap en besloot maar direct ook commissie te gaan doen bij deze geweldige studievereniging. Ik heb mede hiervoor gekozen, omdat ik vanwege al dat stomme corona en thuiszitten wel toe was aan wat gezelligheid en weer een beetje wat actiever zijn. Dus ik ben blij dat ik nu deel van deze commissie ben waarbij ik contact kan hebben met andere geweldige TW!ST’ers. Hiernaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat wij wat leuke, onvergetelijke, studiegerelateerde activiteiten voor jullie plannen en daar kijk ik dan ook ontzettend naar uit! Ik hoop jullie ook te zien bij deze activiteiten!

Anne Spoelstra - Penningmeester

Hoi! Ik ben Anne, vijfentwintig jaar, en ik ben dit jaar de penningmeester van de AcademiCie. Afgelopen jaar zat ik in het bestuur van TW!ST en omdat ik geen genoeg kan krijgen van deze gezellige vereniging, besloot ik om dit jaar in maar liefst twee commissies te gaan en zit ik naast de AcademiCie ook nog in de RedakCie als voorzitter. Naast het volgen van wat vakken uit het eerste en tweede jaar van Taalwetenschap, werk ik veel bij de Primark. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en spreek ik het liefst zo veel mogelijk met vrienden af om bijvoorbeeld samen te koken en te borrelen. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar de academische activiteiten voor jullie te organiseren samen met Kim, Tosca en Fiona. Ik weet zeker dat we veel interessante dingen gaan leren en dat het een gezellig jaar wordt met mijn commissiegenootjes.

Tosca van Rooij - Commissaris Promo

Hoi allemaal! Ik ben Tosca, 19 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Taalwetenschap. Daarnaast doe ik ook het Honours College en volg ik het vak Spaans. Dit jaar ben ik commissaris Promo van de AcademiCie en daar heb ik super veel zin in! Corona of niet, we gaan dit jaar weer allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie dus hou je ogen open. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en muziek te maken. Ook ben ik leiding bij mijn scouting vereniging en geef ik in de winter schaatsles. Ik kijk ernaar uit om er een gezellig jaar van te maken met deze meiden en ik hoop jullie te zien bij de activiteiten dit jaar!

LiftCie.png

Lieve leden,

Door het welbekende coronavirus zal het wellicht dit jaar geen liftweekend worden. Maar, samen met EPU (American Studies) en Esperia (Europese talen en culturen) wordt er gekeken naar leuke alternatieven. Het wordt hoe dan ook een fantastisch weekend! De leden die namens TW!ST in deze commissie zitten, stellen zich hieronder aan jullie voor:

Hoi allemaal!
Ik ben Melissa, 20 jaar oud, derdejaars student Taalwetenschap en momenteel volg ik de minor Psychology in Society. Naast mijn plekje in het bestuur van TW!ST zit ik dit jaar ook in de LiftCie, waar ik de vicevoorzitter ben. Ik kom uit Leeuwarden, waar ik nog steeds regelmatig te vinden ben, maar voel me ook helemaal thuis in Groningen. Ik vind het heerlijk om een hele avond te netflixen, maar in een actievere bui hou ik er ook van om te hardlopen en te wandelen en dans ik graag. Samen met EPU en Esperia organiseert TW!ST elk jaar een liftweekend, maar dit jaar is het natuurlijk allemaal behoorlijk onzeker. Hoe dan ook blijven we positief en hopen we weer een fantastisch weekend voor jullie neer te kunnen zetten!

Hoi! Ik ben Djoke en ik zit in mijn tweede jaar van taalwetenschap en ook is dit het tweede jaar dat ik actief ben bij TW!ST. Vorig jaar zat ik in de AcCie en de AcademiCie en dat vond ik zo leuk dat ik dit jaar weer graag in een commissie wilde. Dat is de LiftCie geworden, die samen met Esperia en EPU normaal gesproken een liftreis organiseert. Heel leuk natuurlijk, maar dit jaar is het niet waarschijnlijk dat vreemde mensen graag studentjes uit Groningen mee willen nemen in de auto. Daarom zijn we druk bezig om een leuk alternatief te verzinnen zodat we dit jaar toch met z'n allen een leuk weekend kunnen hebben! Binnen de commissie ben ik Commissaris extern/promo en ik heb er heel veel zin in om mijn functie te vervullen en samen met TW!ST, Esperia en EPU een super leuk weekend te hebben! Groetjes!

v.l.n.r. Anne, Lotte, Gwen, Fiona, Hannah

Wij zijn de RedakCie en wij zullen vier keer per jaar het tijdschrift, de Noam, voor jullie schrijven. We zullen ons uiterste best doen om er telkens weer een mooi exemplaar van te maken, dat jullie met veel plezier kunnen lezen.

Anne Spoelstra - Voorzitter 

Hoi! Ik ben Anne, vijfentwintig jaar, en de voorzitter van de RedakCie. Naast het volgen van wat vakken uit het eerste en tweede jaar van Taalwetenschap, het werken bij de Primark en het doen van twee commissies bij TW!ST, vul ik mijn overige uurtjes zo veel mogelijk met gezelligheid. Ik spreek graag af met vrienden voor een drankje, of twee... meestal meer. Verder hou ik veel van koken en lekker eten waardoor die borrels ook vaak gepaard gaan met wat lekkere kaasjes. Reizen is mijn grootste passie en ik ga het liefst zo vaak mogelijk op vakantie. Helaas kan er niet altijd vakantie gehouden worden, maar een avondje Netflixen op de bank of tekenen terwijl ik wat plaatjes draai op mijn platenspeler is ook zeker geen straf. Vorig jaar zat ik in het bestuur van TW!ST als secretaris, dus ik heb al veel voor deze gezellige vereniging geschreven. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om dit jaar nog meer voor jullie te gaan schrijven! Ik weet zeker dat we als commissie veel interessante, grappige en leerzame teksten gaan schrijven en dat we er een gezellig jaar van gaan maken!

Fiona van Oosterom - Secretaris

Hey! Ik ben Fiona (18 jaar) en ik zal dit jaar de taak van secretaris vervullen bij de RedakCie (en AcademiCie). Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van Taalwetenschap en besloot maar direct ook commissie te gaan doen bij deze geweldige studievereniging. Ik heb mede hiervoor gekozen, omdat ik vanwege al dat stomme corona en thuiszitten wel toe was aan wat gezelligheid en weer een beetje wat actiever zijn. Ik hou wel van wat lezen en kan ook wel aardig schrijven, dus de RedakCie sprak me enorm aan. Hiernaast word ik ook wel als creatief beschreven, zo teken ik bijvoorbeeld aardig wat, dus mensen waren niet verbaasd toen ik zei dat ik wel deel wilde worden van een team leuke TW!ST’ers die voor jullie de Noam zal uitbrengen. We zullen ons best doen een geweldig tijdschrift te maken die leuk en interessant is voor jullie! Ik hoop dat jullie er veel leesplezier aan zullen beleven!

Lotte Seuren - Vicevoorzitter 

Hee! Ik ben Lotte, 20 jaar jong en ik ben dit jaar de vice-voorzitter van de RedakCie. Afgelopen jaar heb ik de mooiste functie van het bestuur (commissaris extern) mogen vervullen en na dit jaar kon ik TW!ST natuurlijk niet loslaten. Ik ben gestopt met Taalwetenschap omdat dit toch niet is wat me echt het beste ligt en ik ben Personeelwetenschappen gaan studeren in het mooie Brabant waar ik oorspronkelijk ook vandaan kom. Ik hou van gezelligheid en een drankje op z'n tijd. Als bijbaantje schrijf ik blogs voor een marketingbedrijf, dus het schrijven van teksten gaat me over het algemeen goed af en dit vind ik ook leuk om te doen. Ik kijk er naar uit om dit jaar mooie Noams neer te zetten en uiteraard om er daarnaast bij TW!ST - vanaf afstand - een gezellig jaar van te maken!

Gwen Stienstra - Commissaris Design

Hi! Mijn naam is Gwen, 21 jaar en ik ben dit jaar de Commissaris Design van de RedakCie. Ik ben al een aantal jaar actief bij TW!ST en ik had dan ook vorig jaar de eer om voorzitter te zijn van onze mooie vereniging. Ik ben twee keer penningmeester geweest van twee commissies, dus nu werd het tijd voor wat anders! Ik vind het erg fijn om te lezen en wil daarnaast weer meer creatief bezig zijn. Als Commissaris Design zou ik daar al mijn creativiteit in deze functie kwijt moeten kunnen. Verder luister ik vrijwel de hele dag door muziek en ben ik graag bij vrienden of in de stad te vinden. Ik hoop dat jullie dit jaar genieten van de artikelen en natuurlijk de looks van de NOAM. Enjoy!

Hannah Thaens - Commissaris Promo

Hallo! Mijn naam is Hannah en ik ben dit jaar begonnen aan de studie Taalwetenschap. Mijn functie binnen de RedakCie is commissaris Promo. Ik beheer de Facebook pagina van de NOAM, dus hou deze zeker in de gaten! Ik maak heel graag muziek en ik luister er nog liever naar. Ik doe dit niet alleen in mijn vrije tijd; je hoort mij de hele dag door zingen achter de piano of met een gitaar in mijn handen en artiesten als Jacob Collier en John Mayer worden de hele dag in mijn oortjes afgespeeld. Als ik niet met muziek bezig ben, kan ik ook erg genieten van series/films kijken (het liefst met vrienden), hockeyen, binaire puzzels maken en schrijven. Ik heb dan ook heel veel zin om dit jaar mee mogen te werken aan de NOAM! Hopelijk hebben jullie net zoveel zin om ‘m te lezen 🙂

v.l.n.r Lieke, Stella, Demi, Marleen, Annemarie

Dag lieve leden van TW!ST,
Wij zijn de reiscommissie van 2019/2021! Wij gaan er komend jaar met z'n vijven voor zorgen dat jullie een geweldige reis gaan hebben. Ga met ons mee op avontuur!

Hi! Ik ben Lieke, 18 jaar oud en ik ben sinds dit jaar ook lid van de allerleukste studievereniging die er is! Ik ga in de weekenden vaak naar thuis-thuis om leuke dingen te doen met mijn 3 broertjes. Daarnaast werk ik ook nog in de Appie en als ik niet bezig ben met studeren (heel vaak) ben ik te vinden op Gyas (die roeivereniging ja) of achter mijn piano. Ik zing veel, speel geregeld piano, roei iets minder, maar ben zeker vaak te vinden op borrels! Ik hou enorm van reizen en ik ga elk jaar op z’n minst één keer per jaar met vriendinnen naar een nieuw en voor mij onbekend land. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in de reis als ik, want het wordt één groot avontuur!

Hallo! Mijn naam is Stella, en ik ben de secretaris van deze leukste commissie binnen de vereniging. Ik ben 20 jaar oud, en ik heb al meerdere dingen gedaan binnen TW!ST. Zo begon ik mijn eerste jaar in de AcCie, en heb ik in mijn tweede jaar in de MediaCie gezeten en was ik secretaris (goh leuke functie) binnen het bestuur van de vereniging. Sinds kort heb ik een baantje als huishoudelijke hulp, en naast het vele/weinige studeren vind ik het leuk om drankjes te doen met vrienden, te Netflixen en met mijn kat te knuffelen. Daarnaast vind ik het geweldig om te reizen, dus dat komt wel goed uit met deze commissie. Ik heb overigens geen richtingsgevoel, dus luister vooral niet naar mij tijdens de reis.

Hey! Ik ben Marleen en zit dit jaar samen met mijn gezellige commissiegenootjes in de ReisCie. Ik ben 20 jaar en op dit moment bezig met de minor Logopedie. Ik vind het leuk om gezellig met vrienden/vriendinnen te eten en te drinken, een filmpje te kijken of de stad in te gaan. Daarnaast schaats ik bij Tjas, waar ik het ook erg naar mijn zin heb! Reizen is iets wat ik natuurlijk ook leuk vind, anders was ik niet in deze commissie gegaan. Afgelopen jaar heb ik de rol als penningmeester vervuld in de AcademiCie en nu mag ik deze eervolle taak voortzetten in de ReisCie! Al met al kijk ik ernaar uit om samen met de commissie een geweldige reis neer te zetten!

Hoii! Mijn naam is Annemarie en komend jaar ga ik het draaiboek schrijven, zodat jullie kunnen genieten van een fantastische georganiseerde reis. Ik ben op moment van schrijven nog 23. Ik heb inmiddels mijn bachelor Taalwetenschap afgerond en doe nu de master Neerlandistiek. Tijdens mijn bachelor heb ik al eens eerder de reis naar Wenen georganiseerd en ook een stukje dichter bij huis het introkamp. Daarnaast heb ik ook nog een beetje van alle commissies mogen proeven (misschien letterlijk) tijdens mijn bestuursjaar als Commissaris Intern. Verder kun je me vinden in de Albert Heijn Nieuwe Ebbingestraat, thuis op de bank met kat of bij vrienden op de bank. Aangezien ik al eerder in de ReisCie heb gezeten, kun je verwachten dat ik wel van reizen hou. Daarom hoop ik samen met deze ontzettend leuke commissie wederom een prachtige reis neer te zetten en hopelijk dit keer met een temperatuur boven de 0.

Heee! Mijn naam is Demi, 23 jaar en ik kom uit Groningen. Ik zit in het derde jaar van Taalwetenschap en combineer dit met de opleiding Logopedie. Na de AcCie en de IntroCie, ben ik dit jaar voorzitter van de ReisCie, waarmee wij weer een leuke en vooral gezellige reis hopen te organiseren. Ik kijk er al enorm naar uit! Verder werk ik alweer drie en een half
jaar bij de Primark en af en toe voorzie ik mensen van een biertje of een wijntje op evenementen en festivals. Ik houd ook erg van dansen, films en series kijken en van veel
gezelligheid met mijn vrienden (en reizen natuurlijk!).

v.l.n.r.   boven: Karlijn, Sigrid, Annemarie, Merijn;      onder: Nynke, Kim

De SportCie is een relatief nieuwe commissie, deze bestaat namelijk nog maar een half jaar. Zes gemotiveerde meiden maken voor aankomend jaar deel uit van deze leuke commissie, zij stellen zich hieronder aan jullie voor:

Sigrid van der Meer - Voorzitter

Joejoe!
Ik ben Sigrid van der Meer, 23 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Taalwetenschap. Vorig jaar heb ik onderdeel uit mogen maken van de eerste SportCie, maar helaas hebben we vanwege corona geen fysieke activiteiten kunnen organiseren. Daarom ben ik blij dat ik nog een jaartje de rol van voorzitter mag vervullen in deze commissie, en hopelijk kunnen we snel fysiek sporten met zijn allen! Zelf sport ik graag; ik volleybal 3 keer per week. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd regelmatig schaatsen, tennissen en paardrijden. Er zijn ook enorm veel andere sporten die ik leuk vind om te doen, maar helaas heb ik geen tijd (en geld) om deze regelmatig te doen. Naast de sporten waarvan ik al weet dat ik ze leuk vind zijn er ook nog een heleboel sporten die me leuk lijken om te proberen. Samen met de SportCie kan ik vast meer van dat lijstje afvinken! Ik heb er zin in om samen met alle leden van TW!ST een sportief (studie)jaar tegemoet te gaan, want zoals mijn moeder altijd zegt: ‘’inspanning is de beste vorm van ontspanning’’.

Kim Borgonje - Secretaris

Hoi! Mijn naam is Kim Borgonje, ik ben 23 jaar en ik zal ook dit jaar onderdeel uitmaken van de SportCie! Ik vind het hartstikke leuk dat TW!ST nu een sportcommissie heeft en maak daar graag onderdeel van uit. Ik vind het namelijk hartstikke leuk om te sporten en met name veel verschillende sporten te proberen. Ik sport sinds ik student ben bij de ACLO maar daarnaast heb ik ook aan hockey en roeien gedaan. Bij de ACLO vind ik het leuk om te zwemmen, een groepsles te volgen of te fitnessen. Hopelijk tot snel bij een sportieve TW!ST-activiteit!

Merijn Hiemstra - Penningmeester

Heehoi! Mijn naam is Merijn Hiemstra, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn 2e jaar van de studie Taalwetenschap. Afgelopen jaar zat ik ook in de Sportcie als penningmeester en ik ben zeker blij dat ik deze functie weer mag vervullen. Helaas konden wij vorig jaar geen fysieke activiteiten organiseren, maar het zou zo leuk zijn om het komend jaar wel te kunnen organiseren. Zelf houd ik er van om te sporten. Ik volleybal 3 keer in de week bij V.V.Kroton en ik houd ervan om actief bezig te zijn met sporten. In de zomer speel ik altijd beachvolleybal en vind ik het heerlijk om op het water te zijn. Ik hoop dat we dit jaar veel nieuwe en minder bekende sporten kunnen ontdekken en veel dingen samen kunnen doen. Het lijkt me gezellig om jullie bij onze activiteiten te zien!

Nynke Kuipers - Commissaris Extern

Hallo luitjes, mijn naam is Nynke Kuipers, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik de rol van commissaris extern van de SportCie op me nemen! Stiekem studeer ik gewoon bedrijfskunde, maar de leukste studievereniging van Groningen kon ik nog niet achter me laten. Hoe leuk is het dat we in zo’n nieuwe commissie zitten. Echt een goed idee om een sportcommissie toe te voegen aan het leuke commissie assortiment van TW!ST. Je zal het maar verzonnen hebben… Oh wacht, dat was ik vorig jaar. Toen was ik de commissaris intern van het bestuur. Sinds dit jaar ben ik begonnen met zeilen en vroeger heb ik gevolleybald. Het lijkt me leuk om samen met deze super gezellige commissie onze sportieve grenzen te verleggen en allemaal nieuwe dingen uit te proberen! Online of fysiek maakt allemaal niet uit, dit jaar gaat sowieso leuk worden.

Karlijn de Jong - Commissaris Benefiet

Hi! Mijn naam is Karlijn, ik ben 22 jaar en dit collegejaar de commissaris benefiet van de SportCie. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Taalwetenschap afgerond en ben ik begonnen aan de master Multilingualism. Ik heb een grote voorliefde voor lasagne, Kraantje Pappie en de series Friends en The Office. Daarnaast loop ik graag hard (inclusief fancy sporthorloge want: wat is het waard om te gaan hardlopen zonder het te delen op Strava!? ;-)) en hoop ik dat Newcastle United de Premier League gaat winnen. Ik heb heel veel zin om leuke sportieve activiteiten voor jullie te organiseren en om daarmee ook geld op te halen voor een goed doel. Mocht je een leuk idee hebben, laat het ons dan voor weten!

Annemarie Akker - Commissaris Promo

Hoi! Mijn naam is Annemarie, ik ben 24 jaar en zal dit jaar de promo verzorgen voor alle sportactiviteiten als commissaris Promo. Ik heb al even geleden mijn bachelor Taalwetenschap afgerond en ben nu bezig met de master Neerlandistiek. Ook ik doe net als Karlijn aan hardlopen met een fancy sporthorloge en zelfs met politie-achtige oortjes. Dus als je ooit iemand heel zacht ziet rennen, maar toch denkt dat diegene een achtervolging inzet op een boef, dan ben ik het waarschijnlijk. Naast al dat fanatieke gedoe met hardlopen, lig ik graag op de bank How I met your mother en Love Island te kijken. Verder heb ik erg veel zin om onze horizon te verbreden met leuke en nieuwe sporten. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

Heb je vragen, problemen, of klachten over TW!ST? Maar wil je deze liever niet met het bestuur bespreken? Daarvoor kun je terecht bij de Raad van Advies:

Anne Spoelstra
06 40 54 53 92
anne.spoelstra@live.nl

Annemarie Akker
06 51 96 82 12
annemarieakker0@gmail.com

Jordi Oosterhuis
06 51 61 09 96
jordioosterhuis@hotmail.com

Karlijn de Jong
06 16 17 33 54
karlijndejong98@hotmail.com

Nynke Kuipers
06 11 94 30 70
nynke-kuipers@hotmail.com

Stella Landsheer
06 24 46 26 12
stellalandsheer@hotmail.com

De kascommissie zal dit jaar bestaan uit Anna Somsen, Jamyro Haurissa, Jesper Stap en Kim Borgonje. Zij zullen de bankzaken controleren van TW!ST.