Foto's door Annemarie Herbschleb

Bestuur 2021-2022 (v.l.n.r. H. Thaens, M. Spans, F. van Oosterom)

Michelle Spans

Voorzitter

Hoi allemaal!

Ik ben Michelle en ik mag dit jaar de prachtige taak van voorzitter van TW!ST vervullen. Ik ben achttien jaar en ik kom uit het mooie Marknesse, een klein dorp in de Noordoostpolder. Als voorzitter zal ik dit jaar de algemene ledenvergaderingen en onze bestuursvergaderingen leiden. 

Ik ben dit jaar begonnen aan mijn tweede jaar van de bachelor Taalwetenschap, na een gek eerste jaar waarin alles online was. Ik heb er dan ook onwijs veel zin in om dit jaar iedereen weer fysiek te mogen spreken!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker bezig te zijn. Zo ben ik ook lid van de Parabool, de vereniging waar ik elke week probeer te compenseren voor de biertjes die erin gaan door een potje te korfballen. Ook houd ik er er heel erg van om mijn vrienden en vriendinnen vaak te zien, en om daarmee lekker te eten. Verder kan je me eigenlijk nergens voor wakker maken, want ik houd er ook enorm van om te slapen.

Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar en ik ben erg benieuwd wat het ons allemaal gaat brengen. Ik hoop dit jaar veel van jullie te kunnen spreken op alle leuke activiteiten en borrels die gepland staan. Ik weet zeker dat het een fantastisch jaar gaat worden samen met mijn twee andere lieve bestuursgenootjes!

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een gezellig praatje mag je me altijd een berichtje sturen of me gewoon aanspreken!

Liefs, Michelle

Hee iedereen!

Mijn naam is Hannah en ik ben dit jaar de secretaris van TW!ST. Ik zal als secretaris iedere maand de nieuwsbrief schrijven en het mailcontact verzorgen. Wanneer je ons mailt, zal ik jouw mailtje beantwoorden. Daarnaast zal ik samen met mijn bestuursgenootjes de taken van de Commissaris Intern en Commissaris Extern overnemen.

Ik ben negentien jaar en opgegroeid in Eindhoven. Ik woon sinds afgelopen jaar in het prachtige Groningen. Toen was ik begonnen aan de studie Taalwetenschap en tevens actief geworden bij TW!ST. Vorig jaar zat ik bij de RedakCie en ik vind het dan ook erg leuk om dit jaar meer te mogen schrijven als secretaris! 

In mijn vrije tijd doe ik van alles. Ik ben vooral veel bezig met muziek: ik luister er het liefst de hele dag naar en ik maak ook graag zelf of samen muziek. Zo speel ik piano, een beetje gitaar en ukelele en zing ik de hele dag door. Daarnaast doe ik ook graag aan sport, met name hockey en tennis. Ik vind het ook heel leuk om een beetje te knutselen en frutselen. 

Ik heb onwijs veel zin in aankomend jaar. Samen met jullie en mijn twee fantastische bestuursgenootjes gaan we er een geweldig jaar van maken! Je kan altijd bij mij terecht met vragen. Ik ben altijd bereikbaar, dus voel je zeker vrij om me een berichtje te sturen of op me af te stappen!

Groetjes, Hannah

Hannah Thaens

Secretaris

Fiona van Oosterom

Penningmeester

Hey allemaal,

Ik ben Fiona en ik zal dit jaar de functie van penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het geld binnen TW!ST en zorg dat dit allemaal ordelijk verloopt. Hiernaast ben ik samen met mijn bestuursgenoten ook de Commissaris Extern en Commissaris Intern. Over het algemeen zal ik de contracten met sponsoren opstellen. Als intern zal ik de RedakCie en de AlmanakCie overzien.

Op dit moment ben ik 19 jaar en woon ik op kamers in Groningen. Hier ben ik ook geboren en getogen, dus ik zou de stad nu eigenlijk wel moeten kennen. Verder zit ik in het tweede jaar van Taalwetenschap en doe ik hiernaast nog het Honours College. Oftewel, ik heb het dit jaar vrij druk, maar ik ben altijd bereid ruimte te maken om af te spreken met anderen. Als ik hiernaast nog wat tijd voor mezelf weet te vinden, dan ben ik meestal aan het lezen, gamen of tekenen.

Ik heb veel zin mij dit jaar in te zetten voor TW!ST. Vorig jaar zat ik in de AcademiCie en RedakCie en toen kwam ik erachter dat TW!ST een geweldige vereniging is. Daarom ben ik blij nu in het bestuur te zitten om ervoor te zorgen dat ieder TW!ST-lid ook komend jaar de gezelligheid van TW!ST kan ervaren. Dat mag ik dit jaar samen doen met twee geweldige toppers. Ik weet zeker dat samen met hen en jullie komend jaar reuze leuk zal worden.

Ik hoop dat ik jullie vaak mag zien bij de activiteiten. Daarnaast kun je me ook altijd appen of aanspreken, mocht je vragen hebben of een praatje willen maken.

Liefs, Fiona