Bestuur 2020-2021 (v.l.n.r. M. Wedzinga, L. Groot Koerkamp, M. Posthuma, M. Wijkstra en E. Bakker)

Marleen Posthuma

Voorzitter

Mijn naam is Marleen en ik ben dit jaar voorzitter van TW!ST. Het is een grote eer om deze functie te mogen vervullen en ik kijk dan ook ontzettend uit naar de tijd die komen gaat! Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Ook zul je me nog wel eens een praatje zien doen op activiteiten en zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt binnen TW!ST. 

Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in de Noordoostpolder. Inmiddels zit ik in mijn vierde studiejaar en voel me helemaal thuis in ’t mooie Grunn. Ik heb voor de zomervakantie de bachelor Taalwetenschap afgerond, waarin ik met veel plezier ook het Logopedie-traject heb gevolgd. Sinds kort ben ik druk bezig met de master Neurolinguïstiek. Naast mijn studie ben ik regelmatig te vinden op de racefiets en schaats ik in het winterseizoen bij Tjas. 

Binnen TW!ST ben ik actief geweest bij de AcademiCie en de ReisCie. Door de jaren heen heb ik veel mooie momenten beleefd bij de vereniging en daarom was de keuze om een bestuursjaar te doen snel gemaakt. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn bestuursgenoten leuke activiteiten voor alle leden te organiseren. Mocht je vragen hebben, dan kan je me altijd aanspreken of een appje/mailtje sturen!

Mijn naam is Lieke en ik mag mezelf dit jaar met trots secretaris van TW!ST noemen. Ik ben negentien jaar en kom uit Biddinghuizen. Als secretaris zal ik elke maand de nieuwsbrief schrijven en daarnaast verzorg ik al het mailcontact. Wanneer je ons mailt, zal ik jouw mailtje beantwoorden. 
Ik woon sinds ruim een jaar in Groningen en ben sindsdien ook actief geworden bij TW!ST. Vorig jaar begon ik met de ReisCie, maar vanwege het gebrek aan een reis, zal ik hier komend jaar ook nog met liefde deel van uitmaken. 

Ik begin dit jaar aan mijn tweede studiejaar van Taalwetenschap en zal, naast mijn bestuurstaken, de rol van een van de mentoren van de eerstejaars op mij nemen. In mijn vrije tijd ben ik daarnaast lid bij Gyas en sport ik graag. Ook hou ik er enorm van om samen met mijn vriendinnen een avondje af te spreken en ben ik graag met muziek bezig. Ik heb jarenlang op zangles gezeten en ik speel ook graag piano. 

Ik heb onwijs veel zin in komend bestuursjaar. Ik hoop er samen met jullie en mijn vier fantastische bestuursgenootjes een onvergetelijk jaar van te maken. Mocht je vragen hebben, stap dan zeker op mij af. Ik vind het hartstikke leuk om iedereen (nog beter) te leren kennen en sta altijd open voor een praatje!

Lieke Groot Koerkamp

Secretaris

Melissa Wijkstra

Penningmeester

Ik ben Melissa en ik ben dit jaar penningmeester bij TW!ST. Mijn taak is om alle geldzaken netjes op orde te houden. Ik ben 20 jaar en zit inmiddels alweer in mijn derde jaar Taalwetenschap, waar ik nu met de minor Psychology in Society bezig ben. Ik kom uit het mooie Leeuwarden, maar heb in de afgelopen twee jaar mijn plekje in Groningen helemaal gevonden.

Vorig jaar ben ik voor het eerst actief geweest bij TW!ST, namelijk in de AcCie. Hier heb ik enorm veel plezier aan beleefd. Ik vond het leuk om verschillende borrels en activiteiten te organiseren en daarnaast ben ik erachter gekomen hoe gezellig TW!ST is.

Ik ben graag in de stad om wat te drinken of te eten. Verder houd ik van dansen (ik doe contemporary dance op dit moment) en neem ik me vaak voor om meer te sporten.

Naast de verantwoordelijkheid over het geld, houdt mijn plek in het bestuur vooral in dat ik een fantastische tijd tegemoet ga. Ik ga er samen met mijn lieve bestuursgenootjes een mooi jaar van maken, waarin we hopelijk mooie dingen gaan neerzetten. En dat doen we natuurlijk samen met jullie! Ik hoop jullie allemaal veel te zien dit jaar. Heb je vragen? Neem dan contact met me op of spreek me gewoon aan als je me ziet!

Mijn naam is Marloes Wedzinga, ik ben twintig jaar oud en mag dit jaar de Commissaris Intern van TW!ST zijn. Dit betekent dat ik het contact tussen het bestuur en de commissies onderhoud. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen, maar ik heb vanaf mijn vijfde tot mijn achttiende in Spanje gewoond. Inmiddels zit ik alweer in mijn derde studiejaar en ga ik gedurende de eerste twee blokken de minor Psychology in Society volgen. Ik heb ook al enige commissie ervaring, zo zat ik afgelopen jaar in de AcCie/IntroCie. 

Naast mijn studie heb ik een bijbaantje in een restaurant, houd ik van fotografie, ga ik graag drankjes doen met vrienden en bak ik vaak allerlei lekkernijen. Verder ben ik niet heel sportief, maar heb ik wel een grote liefde voor voetbal.

Ondanks deze uitzonderlijke tijd heb ik heel veel zin in dit jaar. Ik ben ervan overtuigd dat met mijn lieve bestuursgenootjes, de leuke commissies en de leden wij er een fantastisch jaar van gaan maken. Twijfel niet om op mij af te stappen als je vragen hebt of gewoon even een praatje wilt maken.

Marloes Wedzinga

Commissaris intern

Emma Bakker

Commissaris extern

Dit jaar zal ik de prachtig mooie functie van Commissaris Externe Betrekkingen gaan vervullen bij TW!ST. Mijn naam is Emma Bakker, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Emmen. Als Commissaris Extern onderhoud ik het contact met sponsoren, universiteitsorganen en met andere studieverenigingen. 

Ik ben drie jaar geleden begonnen aan de Bachelor Taalwetenschap en heb deze inmiddels, tot mijn eigen verbazing, afgerond. Dit jaar ben ik dus begonnen aan de master Neurolinguïstiek. Ik heb verschillende commissies bij TW!ST geda
an, namelijk de AcCie, AcademiCie en de AlmanakCie. Na het doen van deze commissies heb ik ook besloten om een bestuursjaar te gaan doen bij TW!ST, waar ik heel veel zin in heb. 

Naast het studeren vind ik het leuk om te tennissen, ik ben dan ook lid bij Veracket. Verder zit ik op dansen, waar ik ontzettend van hou en ik doe dit ook al mijn hele leven. Daarnaast heb ik een baantje in de thuiszorg, ik  help daarbij ouderen een handje in het huishouden.  

Voor mijn functie is het erg belangrijk om contacten te leggen, dus ik vind dat dan ook hartstikke leuk om te doen. Mocht je vragen hebben of gewoon zin hebben in een praatje, stap dan zeker op mij af, want dat vind ik alleen maar gezellig. 

Ik hoop er een fantastisch jaar van te maken met jullie leden, alle commissies en natuurlijk met mijn vier lieve, gekke bestuursgenootjes!