Foto en TW!ST-er van de maand juli

**Foto van de maand**

Als afsluiting van het jaar hebben we ervoor gekozen om als foto van de maand een foto van het jaar te maken! Jullie hebben via Facebook kunnen stemmen op een aantal foto’s die eerder dit jaar ‘foto van de maand’ geworden zijn. De door jullie gekozen foto is van Jordi, die hier een fanatiek potje Jenga aan het spelen is in Riga!

**TW!ST-er van de maand**

De TW!ST-er van de maand juni is Jesse! Hij heeft al super veel betekend voor de verenging. Zo heeft hij in de AcCie, ReisCie, MixCie en LiftCie gezeten, en niet te vergeten heeft hij een bestuursjaar gedaan. Momenteel is Jesse druk bezig als Commissaris Promo in de LustrumCie, waar hij superhard voor werkt. Bedankt Jesse voor je geweldige inzet en gezelligheid bij de vereniging!