Foto en TW!STer van de maand mei

Foto en TW!STer van de maand mei

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Bericht

Foto van de maand

De KB-bekendmaking was een spannende avond, en natuurlijk ook ontzettend gezellig. Om 12 uur precies werd bekendgemaakt wie de 5 kandidaatsbestuursleden zijn voor volgend jaar. Er werden natuurlijk ook een hoop foto’s gemaakt van kandidaats-, huidig en oud-bestuursleden. Op deze foto zie je wel 3 generaties commissarissen Intern!

 

TW!STer van de maand

De TW!ST-er van de maand juni is Demi van Dijk! Als secretaris van de AcCie is ze natuurlijk al het hele jaar onmisbaar, en dankzij haar was de eerste kroegentocht een groot succes. Via mail en telefoon heeft zij van alles geregeld. We gingen langs de leukste plekjes en kregen zelfs een aantal gratis drankjes. Dankjewel voor je inzet, Demi!