Foto en TW!STer van de maand maart

Foto en TW!STer van de maand maart

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Bericht

Foto van de maand

De AcCie sleepte de commissiebattlepunten binnen voor de leukste outfit op de borrel Losgaan als een Mexicaan, en natuurlijk moest hier ook een prachtige foto van gemaakt worden. We hopen dat de papieren taco lekker smaakt Evelien!

TW!ST-er van de maand

Deze maand willen we Eva Stegeman in het zonnetje zetten. Als voorzitter van de LiftCie heeft zij grote verantwoordelijkheid gehad voor het gezellige en geslaagde weekend in Lille. Samen met haar commissie heeft ze ervoor gezorgd dat we allemaal veilig aankwamen en een paar prachtige dagen hebben gehad. Ook zette ze zich in voor het voetbaltoernooi met ZaZa en zorgt ze ervoor dat wij ook mee kunnen doen met College Carrousel. Bedankt, Eva!