Carrièredag 2018

Carrièredag 2018

“Een leuke baan is half het werk” – Loesje

Al een tijdje bezig met de bachelor Taalwetenschap, of juist net begonnen?  Vraag je je wel eens af waar je terecht kan komen nadat je bent afgestudeerd en kom je niet verder dan logopedie of theoretische taalkunde? Dan is de Carrièredag, georganiseerd door de Academische Commissie van TW!ST, zeker interessant om naar toe te gaan! Op deze dag staat het kennismaken met taalwetenschappelijk-gerelateerde beroepen centraal. Er zullen sprekers uit verschillende vakgebieden komen vertellen over hun beroep om zo een breder beeld te geven van wat je allemaal kan doen nadat je je diploma Taalwetenschap op zak hebt. De focus ligt hierbij vooral op beroepen waaraan niet meteen wordt gedacht. Zo komt er een heuse communicatie-expert langs en ook een uitgeverij komt vertellen over commercieel educatief uitgeven. Daarnaast wordt er een workshop gegeven door Career Services om je goed voor te bereiden op het vinden van geschikt werk en hoe je het best een sollicitatieprocedure in kan gaan. Kortom, voor ieder wat wils.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu snel op via academicie@twistgroningen.nl

Wat: Carrièredag
Wanneer: 16 maart – 10:00-15:00
Waar: Expositiezaal, Harmoniegebouw
Kosten: Entree leden: 3 euro, niet leden: 4 euro (incl. Koffie & thee)

 

Deze dag wordt gesponsord door Career Services: http://www.rug.nl/careerservices