Je bekijkt nu Foto en TW!STer van de maand januari

Foto en TW!STer van de maand januari

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Foto van de maand:

Afgelopen maand waren er weinig activiteiten vanwege de tentamenweken. Bij gebrek aan gekke foto’s van borrels mochten jullie deze maand stemmen op de leukste commissiefoto’s. De MediaCie is hier als winnaar uit de bus gekomen met deze professionele foto die in de studio van RTV Noord is geschoten!

TW!ST-er van de maand:

De AcademiCie is druk bezig met het organiseren van studiegerelateerde uitstapjes, de themadag en de carrièredag. We zijn ontzettend blij dat ze zich zo goed voor ons inzetten. In het bijzonder willen we voorzitter Karlijn de Jong bedanken, die deze commissie aanstuurt. Naast haar inzet voor TW!ST en de studie Taalwetenschap, doet ze ook nog eens Logopedie. We vinden het heel knap dat ze dit alles zo goed kan combineren en we kijken uit naar de activiteiten die ze samen met haar commissie organiseert!