Je bekijkt nu Foto en TW!ST-er van de maand november

Foto en TW!ST-er van de maand november

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Lieve leden,

Op de pre-Wenenborrel zijn een aantal interessante plaatjes geschoten, maar deze sprong er toch wel echt uit. Op deze foto is goed te zien hoe alcohol de rekbaarheid van je gezicht kan versterken, al werd er ook beweerd dat het de MediaCie was die deze hoofden zo heeft gefotoshopt.

Deze maand is er niet één, maar zijn er maar liefst vier TW!STers van de maand! Al vanaf februari was de ReisCie bezig met het voorbereiden van de TW!ST-reis naar Wenen. Ze hebben honderden mailtjes gestuurd en belletjes gepleegd om ervoor te zorgen dat de reis een groot succes was. Met behulp van prachtige toverstafjes hebben ze ons rondgeleid door de stad. We willen daarom Annemarie, Anna, Romy en Demili ontzettend bedanken voor hun toewijding.