Je bekijkt nu Introductiekamp september 2017

Introductiekamp september 2017

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Vrijdag 8 september was het dan zover, het introductiekamp voor de eerstejaars ging van start. Helaas zat het weer niet mee, maar ondanks dat we door de stromende regen hebben moeten fietsen zat de sfeer er goed in. Toen we aankwamen op de Hullen brak de zon dan eindelijk door, en algauw kregen we een bord warme macaroni voor onze neus. Na een actief kennismakingsspel was er nog even tijd om te relaxen en samen kaartspelletjes te spelen.

De volgende morgen moesten we alweer vroeg op. Het was namelijk tijd voor de Crazy 88. In groepjes deden de leden allerlei gekke opdrachten. Sommige mensen waren hier érg fanatiek in. Zo werden er feestjes gebouwd in een lift, betogen gehouden over badeendjes, bomen geknuffeld, sprookjes uitgebeeld en gedichten geschreven.

De rest van de dag en avond werden er nog een paar leuke activiteiten gedaan, zoals Wie Is De Mol?, een pubquiz en een spannend spel in het bos. We kregen ook nog bezoek van Bertina, maar helaas was niet iedereen zo blij met haar aanwezigheid. #jordirentwegvoorwespen

Zondagochtend kwam iedereen maar moeilijk uit z’n bed. Met brakke hoofden zat iedereen aan de ontbijttafel. De afwezigheid van een werkend koffieapparaat werd zeer betreurd. Na nog even genoten te hebben van de babyfoto’s die iedereen had ingezonden, was het alweer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig was het heerlijk weer, en binnen no time waren we weer terug in Groningen.

Wij van het bestuur en de IntroCie vonden het een erg geslaagd weekend en we hopen dat de eerstejaars het ook naar hun zin hebben gehad!