De Student Schrijft zoekt schrijvers!

De Student Schrijft zoekt schrijvers!

Tegenwoordig is haast iedereen, maar iedere student zeker, schrijver. Wie dan ook, aan wat voor onderwijsinstelling dan ook, werkt aan essays, onderzoeksverslagen en andere stukken die niet altijd maar wel váák worden gelezen door te weinig anderen. Ook hebben veel studenten een passie voor schrijven maar geen daarbij passend outlet, waardoor misschien wel fantastische teksten in de jammere vergetelheid raken of überhaupt niet worden gecreëerd.

Ongeveer anderhalve maand geleden richtten wij de website De Student Schrijft op, een platform dat de makers van zulke teksten een podium hoopt te bieden. De focus ligt op wetenschappelijke artikelen, proza en poëzie, en opinie – en het studentenperspectief staat centraal. Met een lezerspubliek van ongeveer 500 bereiken we een grote groep geïnteresseerden, maar nog belangrijker, sporen we studenten aan hun gedachtespinsels te delen.

Voor een indruk van De Student Schrijft kunt u hier de link naar de website en Facebookpagina vinden.

https://destudentschrijft.com/

https://www.facebook.com/destudentschrijft/

knipsel