Italian Night

Italian Night

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized
Hallo lieve TW!ST-leden,
We hebben allemaal even de tijd gehad om bij te komen van de eerste borrel. Naar ons idee was deze zeker geslaagd en we hopen natuurlijk dat jullie daar hetzelfde over denken! Om de gezelligheid voort te zetten organiseren we op dinsdag 8 oktober onze Italian Night.Bij pizzeria Italia krijg je een pizza of pasta naar keuze, broodjes met kruidenboter en 2 drankjes voor maar 12,50 per persoon! We geven je de keuze uit meer dan 20 pizza’s, 5 soorten pasta’s en een lasagne. Dit klinkt toch als een superdeal?
Wil je gezellig mee eten? Geef je dan op voor zaterdag 5 oktober. Als je ons een mailtje stuurt en het geld voor deze datum hebt overgemaakt naar het onderstaande rekeningnummer, geniet jij die dinsdag met ons mee van een lekkere pizza of pasta. Hopelijk tot dan!
Vermeld: pizza + je naam
Rekeningnummer: 483 2322 54
Ten name van: Studievereniging Twist

Datum & Tijd: Dinsdag 8 oktober, 19:00 uur
Locatie: Pizzeria Italia, Kleine Pelsterstraat 2

Groetjes de Activiteitencommisie

pizza-001