Je bekijkt nu Studodiner

Studodiner

Wij zijn content om aan jullie te presenteren: het Student-docent-diner, oftewel het Studodiner. Er hebben al veel enthousiaste docenten gereageerd, ook misschien volgens sommigen de iets minder leuke docenten, maar ik noem geen namen. Samen is het een leuk groepje bij elkaar! Een beetje interessant doen met Mark en Jan Wouter over bijzondere zinsstructuren en met Roel en Roelien speculeren over testjes afnemen et cetera. Je kent het wel. Misschien kunnen we Roel nog wel zo ver krijgen om een patiënt met conductie afasie na te doen. Hilariteit gegarandeerd. Dit etentje is een unieke kans om iets meer persoonlijk contact te krijgen met de docenten. Nu is het al niet echt een grote verrassing meer wie er komen, maar de rest blijft dan toch echt geheim! Maar dit even terzijde, nu over op de belangrijk zaken.

We hebben een definitieve datum geprikt wanneer dit prachtige diner gaat plaatsvinden en een chique locatie gevonden:

Woensdag 17 april om 19.00 bij Het Land van Kokanje

De kosten bedragen €20,- per persoon. Hiervoor krijg je een keuzemenu van drie gangen, met keuze uit vlees, vis en vegetarisch, en twee drankjes naar keuze. Lang niet gek toch?

Zie jij dit wel zitten en wil je dineren op niveau? (Misschien is het niveau snel genoeg verdwenen na een paar wijntjes..)
Meld je dan aan voor 10 april door deze mail te beantwoorden! Gezellig!

studo

Geef een antwoord