SportCie

v.l.n.r.   boven: Karlijn, Sigrid, Annemarie, Merijn;      onder: Nynke, Kim

De SportCie is een relatief nieuwe commissie, deze bestaat namelijk nog maar een half jaar. Zes gemotiveerde meiden maken voor aankomend jaar deel uit van deze leuke commissie, zij stellen zich hieronder aan jullie voor:

Sigrid van der Meer – Voorzitter

Joejoe!
Ik ben Sigrid van der Meer, 23 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Taalwetenschap. Vorig jaar heb ik onderdeel uit mogen maken van de eerste SportCie, maar helaas hebben we vanwege corona geen fysieke activiteiten kunnen organiseren. Daarom ben ik blij dat ik nog een jaartje de rol van voorzitter mag vervullen in deze commissie, en hopelijk kunnen we snel fysiek sporten met zijn allen! Zelf sport ik graag; ik volleybal 3 keer per week. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd regelmatig schaatsen, tennissen en paardrijden. Er zijn ook enorm veel andere sporten die ik leuk vind om te doen, maar helaas heb ik geen tijd (en geld) om deze regelmatig te doen. Naast de sporten waarvan ik al weet dat ik ze leuk vind zijn er ook nog een heleboel sporten die me leuk lijken om te proberen. Samen met de SportCie kan ik vast meer van dat lijstje afvinken! Ik heb er zin in om samen met alle leden van TW!ST een sportief (studie)jaar tegemoet te gaan, want zoals mijn moeder altijd zegt: ‘’inspanning is de beste vorm van ontspanning’’.

Kim Borgonje – Secretaris

Hoi! Mijn naam is Kim Borgonje, ik ben 23 jaar en ik zal ook dit jaar onderdeel uitmaken van de SportCie! Ik vind het hartstikke leuk dat TW!ST nu een sportcommissie heeft en maak daar graag onderdeel van uit. Ik vind het namelijk hartstikke leuk om te sporten en met name veel verschillende sporten te proberen. Ik sport sinds ik student ben bij de ACLO maar daarnaast heb ik ook aan hockey en roeien gedaan. Bij de ACLO vind ik het leuk om te zwemmen, een groepsles te volgen of te fitnessen. Hopelijk tot snel bij een sportieve TW!ST-activiteit!

Merijn Hiemstra – Penningmeester

Heehoi! Mijn naam is Merijn Hiemstra, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn 2e jaar van de studie Taalwetenschap. Afgelopen jaar zat ik ook in de Sportcie als penningmeester en ik ben zeker blij dat ik deze functie weer mag vervullen. Helaas konden wij vorig jaar geen fysieke activiteiten organiseren, maar het zou zo leuk zijn om het komend jaar wel te kunnen organiseren. Zelf houd ik er van om te sporten. Ik volleybal 3 keer in de week bij V.V.Kroton en ik houd ervan om actief bezig te zijn met sporten. In de zomer speel ik altijd beachvolleybal en vind ik het heerlijk om op het water te zijn. Ik hoop dat we dit jaar veel nieuwe en minder bekende sporten kunnen ontdekken en veel dingen samen kunnen doen. Het lijkt me gezellig om jullie bij onze activiteiten te zien!

Nynke Kuipers – Commissaris Extern

Hallo luitjes, mijn naam is Nynke Kuipers, ik ben 21 jaar oud en dit jaar mag ik de rol van commissaris extern van de SportCie op me nemen! Stiekem studeer ik gewoon bedrijfskunde, maar de leukste studievereniging van Groningen kon ik nog niet achter me laten. Hoe leuk is het dat we in zo’n nieuwe commissie zitten. Echt een goed idee om een sportcommissie toe te voegen aan het leuke commissie assortiment van TW!ST. Je zal het maar verzonnen hebben… Oh wacht, dat was ik vorig jaar. Toen was ik de commissaris intern van het bestuur. Sinds dit jaar ben ik begonnen met zeilen en vroeger heb ik gevolleybald. Het lijkt me leuk om samen met deze super gezellige commissie onze sportieve grenzen te verleggen en allemaal nieuwe dingen uit te proberen! Online of fysiek maakt allemaal niet uit, dit jaar gaat sowieso leuk worden.

Karlijn de Jong – Commissaris Benefiet

Hi! Mijn naam is Karlijn, ik ben 22 jaar en dit collegejaar de commissaris benefiet van de SportCie. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Taalwetenschap afgerond en ben ik begonnen aan de master Multilingualism. Ik heb een grote voorliefde voor lasagne, Kraantje Pappie en de series Friends en The Office. Daarnaast loop ik graag hard (inclusief fancy sporthorloge want: wat is het waard om te gaan hardlopen zonder het te delen op Strava!? ;-)) en hoop ik dat Newcastle United de Premier League gaat winnen. Ik heb heel veel zin om leuke sportieve activiteiten voor jullie te organiseren en om daarmee ook geld op te halen voor een goed doel. Mocht je een leuk idee hebben, laat het ons dan voor weten!

Annemarie Akker – Commissaris Promo

Hoi! Mijn naam is Annemarie, ik ben 24 jaar en zal dit jaar de promo verzorgen voor alle sportactiviteiten als commissaris Promo. Ik heb al even geleden mijn bachelor Taalwetenschap afgerond en ben nu bezig met de master Neerlandistiek. Ook ik doe net als Karlijn aan hardlopen met een fancy sporthorloge en zelfs met politie-achtige oortjes. Dus als je ooit iemand heel zacht ziet rennen, maar toch denkt dat diegene een achtervolging inzet op een boef, dan ben ik het waarschijnlijk. Naast al dat fanatieke gedoe met hardlopen, lig ik graag op de bank How I met your mother en Love Island te kijken. Verder heb ik erg veel zin om onze horizon te verbreden met leuke en nieuwe sporten. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!