SportCie

Vanaf dit jaar hebben we een nieuwe commissie: de SportCie. Zij organiseren, jawel, sportactiviteiten voor onze leden. Hieronder stellen de commissieleden zich aan jullie voor.

Hoi!
Mijn naam is Kim Borgonje, ik ben 22 jaar en zal dit halfjaar onderdeel uitmaken van de SportCie! Je zult mij vast al een keer gezien hebben bij TW!ST aangezien ik dit jaar in het bestuur zit. Toen wij als bestuur besloten om de SportCie op te richten wist ik al dat dit wel een commissie voor mij zou zijn. Ik vind het namelijk hartstikke leuk om te sporten en met name veel verschillende sporten te proberen. Ik sport sinds ik student ben bij de ACLO maar daarnaast heb ik ook aan hockey en roeien gedaan. Bij de ACLO vind ik het leuk om te zwemmen, een groepsles te volgen of te fitnessen. Hopelijk tot snel bij een sportieve TW!ST-activiteit!
Groetjes.

Joejoe!
Ik ben Sigrid van der Meer, 23 jaar en zit in mijn tweede jaar van de studie Taalwetenschap. Vorig jaar heb ik onderdeel uit mogen maken van de IntroCie en aangezien ik het commissieleven heel leuk vond, ben ik heel blij dat ik nu onderdeel uit mag maken van de SportCie! Ik mag dit halfjaar de rol van voorzitter vervullen in deze nieuwe commissie. Zelf sport ik graag. Ik volleybal 2 á 3 keer per week en geef ook training aan jongere meiden. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd regelmatig schaatsen, tennissen en paardrijden. Er zijn ook enorm veel andere sporten die ik leuk vind om te doen, maar helaas heb ik geen tijd (en geld) om deze regelmatig te doen. Naast de sporten waarvan ik al weet dat ik ze leuk vind zijn er ook nog een heleboel sporten die me leuk lijken om te proberen. Samen met de SportCie kan ik vast meer van dat lijstje afvinken! Ik heb er zin in om samen met alle leden van TW!ST een sportief (studie)jaar tegemoet te gaan, want zoals mijn moeder altijd zegt: ‘’inspanning is de beste vorm van ontspanning’’.

Heeihoi!
Mijn naam is Merijn Hiemstra, ik ben 19 jaar en zit in het eerste jaar van de studie Taalwetenschap. Het leek mij super leuk om actief te worden bij TW!ST, vooral om nieuwe mensen te leren kennen. Toen ik het mailtje kreeg over deze nieuwe commissie, was ik gelijk enthousiast omdat ik het erg leuk vind om te sporten en daarom ben ik blij dat ik onderdeel uit mag maken van de SportCie. Zelf volleybal ik 3 keer in de week en geef ik ook training, maar het lijkt mij tof om juist andere sporten te proberen en dit is de perfecte kans om dat te kunnen doen. Ik heb heel veel zin om sportieve activiteiten te organiseren en hoop veel enthousiaste leden van TW!ST bij deze activiteiten te zien!
Groetjes!

Hoi luitjes,
Ben ik weer! Jullie kennen mij al van de AcCie en alle dingen die ik de jaren hiervoor gedaan heb bij TW!ST, dus veel heb ik niet meer te vertellen. Wel heb ik er zin in om komend jaar een hoop nieuwe sporten met jullie uit te testen! Zelf hardloop en bootcamp ik wekelijks en heb ik vroeger ook een variatie aan sporten gedaan, van ballet tot schaatsen. Tot snel bij onze eerste activiteit!
Groetjes Anieka