ReisCie

v.l.n.r. Romy, Demili, Anna, Annemarie, Jordi

Lieve leden,

Hierbij presenteren wij de nieuwe reiscommissie van TW!ST 2017:

Hoi allemaal! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jordi, 24 jaar alweer, zit nu in het derde jaar Taalwetenschap en hoop dit jaar m’n bachelordiploma te behalen. In mijn vrije tijd breng ik graag wat uurtje door achter m’n computer (FIFA) of je kunt mij in de sportschool vinden (minstens twee keer per week). In het weekend werk ik als groenteboer bij de Jumbo in Delfzijl (een prachtig mooie winkel; kom eens langs op een vrijdag of zaterdag zou ik zeggen). Dit jaar zal ik voorzitter zijn van deze mooie commissie! Naast de ReisCie ben ik ook al twee jaar penningmeester van de AcCie. Ik hoop dat ik samen met m´n lieve commissieleden jullie een hele mooie reis mag bezorgen in het nieuwe collegejaar!

Hallo! Ik ben Annemarie, 21 jaar en zit in het eerste jaar van Taalwetenschap. In mijn vrije tijd ga ik vaak naar de bioscoop met mijn huisgenoten, handbal ik, en spreek verder veel af met vrienden. Ook werk ik bij de Albert Heijn aan de Nieuwe Ebbingestraat als bakker. Net zo gezellig als bij Jordi in de Jumbo, dus kom ook gerust bij mij langs. Dit jaar zal ik vicevoorzitter zijn van de ReisCie. Ik hoop dat we er een leuke reis van gaan maken!

Hoi! Ik ben Romy, ik ben 19 jaar en op dit moment tweedejaars Taalwetenschap. Naast Taalwetenschap ben ik dit jaar ook begonnen met de studie Logopedie. Na de geweldige reis vorig jaar naar Porto, besloot ik dat het tijd was om actief te worden bij TW!ST en te proberen deze reis te evenaren. Dit jaar zal ik dan ook de functie van Secretaris binnen de ReisCie vervullen. Naast mijn studie houd ik erg van reizen (opzich wel handig), series kijken, lezen en gezellig afspreken met vriendinnen. Samen met de rest van de ReisCie ’17 hoop ik dit jaar een onvergetelijke reis voor jullie te organiseren!

Hoi! Ik ben Anna, ik ben 19 en ik zit in mijn eerste jaar Taalwetenschap. Sinds het begin van dit jaar zit ik bij de IntroCie, en nu ben ik ook de penningmeester van de ReisCie! In mijn vrije tijd kijk ik series, luister ik (en zing ik mee met) muziek, spreek ik af met vrienden, ga ik uit, en nog meer van die dingen die iedereen eigenlijk wel doet. Verder zit ik op scouting en speel ik blokfluit. Ik hoop met de andere leden van de ReisCie een mooie reis te organiseren dit jaar!

Hey! Ik ben Demili en ik vervul dit jaar de rol van Commissaris PR bij de ReisCie. Ik ben 20 jaar en zit nu in het tweede jaar van de bachelor Taalwetenschap. Verder probeer ik mijn minor- en vrije ruimte zo veel mogelijk in te vullen met psychologievakken. In mijn vrije tijd houd ik me het liefst bezig met fotografie, afspreken met vriend(inn)en en nog meer fotografie. En tja, waar maak je nou meer foto’s dan op reis? Reislust check. Daarnaast heb ik de afgelopen TW!ST-reis gemerkt hoe leuk ik het vond om mijn studiegenoten beter te leren kennen. Om die redenen mag ik mezelf vanaf nu actief lid noemen bij onze studievereniging en hoop ik bij te kunnen dragen aan opnieuw een onvergetelijke reis!

We beloven ons met z’n vijven keihard in te zullen zetten om niet onder te hoeven doen voor de afgelopen twee zeer geslaagde TW!ST-reizen. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in en hopen jullie dan ook stuk voor stuk te enthousiasmeren om aanstaande november met ons mee op reis te gaan!

Liefs,

ReisCie 2017

v.l.n.r. Annemarie Akker, Anna Somsen, Romy Spliet, Demili Swierenga en Jordi Oosterhuis