ReisCie

Dag lieve leden van TW!ST,
Wij zijn de reiscommissie van 2019! Wij gaan er komend jaar met z’n vijven voor zorgen dat jullie een geweldige reis gaan hebben. Ga met ons mee op avontuur! 

Hi! Ik ben Lieke, 18 jaar oud en ik ben sinds dit jaar ook lid van de allerleukste studievereniging die er is! Ik ga in de weekenden vaak naar thuis-thuis om leuke dingen te doen met mijn 3 broertjes. Daarnaast werk ik ook nog in de Appie en als ik niet bezig ben met studeren (heel vaak) ben ik te vinden op Gyas (die roeivereniging ja) of achter mijn piano. Ik zing veel, speel geregeld piano, roei iets minder, maar ben zeker vaak te vinden op borrels! Ik hou enorm van reizen en ik ga elk jaar op z’n minst één keer per jaar met vriendinnen naar een nieuw en voor mij onbekend land. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in de reis als ik, want het wordt één groot avontuur!

Hallo! Mijn naam is Stella, en ik ben de secretaris van deze leukste commissie binnen de vereniging. Ik ben 20 jaar oud, en ik heb al meerdere dingen gedaan binnen TW!ST. Zo begon ik mijn eerste jaar in de AcCie, en heb ik in mijn tweede jaar in de MediaCie gezeten en was ik secretaris (goh leuke functie) binnen het bestuur van de vereniging. Sinds kort heb ik een baantje als huishoudelijke hulp, en naast het vele/weinige studeren vind ik het leuk om drankjes te doen met vrienden, te Netflixen en met mijn kat te knuffelen. Daarnaast vind ik het geweldig om te reizen, dus dat komt wel goed uit met deze commissie. Ik heb overigens geen richtingsgevoel, dus luister vooral niet naar mij tijdens de reis.

Hey! Ik ben Marleen en zit dit jaar samen met mijn gezellige commissiegenootjes in de ReisCie. Ik ben 20 jaar en op dit moment bezig met de minor Logopedie. Ik vind het leuk om gezellig met vrienden/vriendinnen te eten en te drinken, een filmpje te kijken of de stad in te gaan. Daarnaast schaats ik bij Tjas, waar ik het ook erg naar mijn zin heb! Reizen is iets wat ik natuurlijk ook leuk vind, anders was ik niet in deze commissie gegaan. Afgelopen jaar heb ik de rol als penningmeester vervuld in de AcademiCie en nu mag ik deze eervolle taak voortzetten in de ReisCie! Al met al kijk ik ernaar uit om samen met de commissie een geweldige reis neer te zetten!

Hoii! Mijn naam is Annemarie en komend jaar ga ik het draaiboek schrijven, zodat jullie kunnen genieten van een fantastische georganiseerde reis. Ik ben op moment van schrijven nog 23. Ik heb inmiddels mijn bachelor Taalwetenschap afgerond en doe nu de master Neerlandistiek. Tijdens mijn bachelor heb ik al eens eerder de reis naar Wenen georganiseerd en ook een stukje dichter bij huis het introkamp. Daarnaast heb ik ook nog een beetje van alle commissies mogen proeven (misschien letterlijk) tijdens mijn bestuursjaar als Commissaris Intern. Verder kun je me vinden in de Albert Heijn Nieuwe Ebbingestraat, thuis op de bank met kat of bij vrienden op de bank. Aangezien ik al eerder in de ReisCie heb gezeten, kun je verwachten dat ik wel van reizen hou. Daarom hoop ik samen met deze ontzettend leuke commissie wederom een prachtige reis neer te zetten en hopelijk dit keer met een temperatuur boven de 0.

Heee! Mijn naam is Demi, 23 jaar en ik kom uit Groningen. Ik zit in het derde jaar van Taalwetenschap en combineer dit met de opleiding Logopedie. Na de AcCie en de IntroCie, ben ik dit jaar voorzitter van de ReisCie, waarmee wij weer een leuke en vooral gezellige reis hopen te organiseren. Ik kijk er al enorm naar uit! Verder werk ik alweer drie en een half
jaar bij de Primark en af en toe voorzie ik mensen van een biertje of een wijntje op evenementen en festivals. Ik houd ook erg van dansen, films en series kijken en van veel
gezelligheid met mijn vrienden (en reizen natuurlijk!).

v.l.n.r. Lieke, Stella, Demi, Marleen, Annemarie