ReisCie

v.l.n.r. Britt, Jesse, Karlijn, Geeske


Dag lieve leden van TW!ST,

wij zijn de reiscommissie van 2018! Wij gaan er komend jaar met z’n vieren voor zorgen dat jullie een geweldige reis gaan hebben in november. Met ons over the top kleurenpalet en onze magische cocktail van Rosé hebben wij de ideale ingrediënten gevonden voor een toverreis. Ga met ons mee op avontuur en vind je innerlijke RoekoeRoekoe! 

Dag lieve mensen, it’s me Jizzle G, ook wel Jazz genoemd in de AcCie ’15-’16, vorig jaar Intern van het bestuur maar toch eigenlijk gewoon Jesse. Ik ben dit jaar de voorzitter van de reiscommissie. Ik voel mij vereerd dat ik Evelien en Annemarie heb mogen opvolgen. Schrijven is niet echt mijn ding, dus ik vat het even samen in woorden: Beyoncé, bier, gay, principieel, grote mond, vrijwel altijd brak, harmoboy, meester in contaminaties & voor de eerste keer eens niet de gekste van de commissie (@Geeske;)). Maar bovenal ook niet vies van het nemen van verantwoordelijkheid en leiderschap. Dus jongens en meisjes, sit back and enjoy the trip!

Hi! Mijn naam is Karlijn, ik ben 20 jaar en dit jaar secretaris van de ReisCie. In het weekend werk ik in de Albert Heijn op de kaas- en vleeswaren afdeling. Ik hou erg van vreemde talen, andere culturen, bier en gezelligheid. En waar komt dit nou beter samen dan in de ReisCie!? Verder ben ik verslaafd aan de series Friends en Gilmore Girls, is Broederliefde mijn guilty pleasure en kan je me snachts wakker maken voor (heel veel) lasagne! Mag je de rest van de dag overigens ook mee aankomen. Samen met de rest van deze commissie heb ik heel veel zin om een prachtige reis voor jullie te organiseren!

Ik ben Geeske en naast de RedakCie ga ik nu ook de ReisCie doen. Ik ben inmiddels al 18 geworden en eerstejaars. Ik hou van gezelligheid en rosé drinken en vooral van rosé over de grens proeven. Ik heb er heel veel zin in om met deze commissie de ideale bestemming te zoeken om een onvergetelijke reis te organiseren in november.

Hi guys!
Ik ben Britt, 18 jaar en penningmeester van de ReisCie 2018/2019. Ik ben in het weekend vrijwel altijd thuisthuis om te werken bij de McDonalds (jawel). Verder doe ik aan volleybal en beach ik in de mooiere seizoenen van dit jaar: lente en zomer. Als ik tijd over heb (best wel vaak) ga ik lekker Netflixen of lezen. Ik houd niet zo van koken, maar gelukkig bestaan er pizza’s en is thuisbezorgd heel makkelijk.
Ik heb al veel gereisd, maar de wereld is zo groot dat er nog veel meer te zien valt! Hoe kan dat nou beter dan met je eigen studiegenoten?!
Ik heb heel veel zin om samen met mijn (te) gekke commissie een reis voor jullie te organiseren dat onvergetelijk wordt!