RedakCie

v.l.n.r. Geeske, Demir, Iris, Amélie

Lieve leden,
Dit jaar hebben we ook weer een paar enthousiastelingen gevonden die achter hun toetsenborden zullen kruipen, jullie zullen lastig vallen met vragen en alles zullen noteren wat er om hen heen gezegd wordt; alles voor ons tijdschrift! Dit jaar bestaat de RedakCie uit Demir Hilbrands (voorzitter), Iris Klaver (vicevoorzitter), Geeske Hilhorst (secretaris) en Amélie Emmens (notulist). Hieronder zullen zij zich allemaal even kort voorstellen.

Hoi allemaal,
Ik ben Demir Hilbrands, negentien jaar en derdejaars student Taalwetenschap.  Na vorig jaar penningmeester te zijn geweest, verruil ik dit jaar mijn Excelbestand voor een Wordbestand en ben ik de voorzitter van de RedakCie. Samen met mijn commissiegenootjes ga ik mijn best doen om ook dit jaar weer een paar mooie, informatieve, vermakelijke, ontroerende en enerverende Noams voor jullie uit te brengen. Ik heb hier erg veel zin in en ben ook erg blij deel uit te kunnen blijven maken van het mooie clubje actieve leden van TW!ST. Tot snel op een van de volgende activiteiten!
Liefs,
Demir

Heyhoi,
Ik ben Iris Klaver en ik ben de nieuwe vicevoorzitter van de RedakCie. Ik ben eenentwintig jaar oud en eerstejaarsstudent Taalwetenschap. In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool, rijd ik paard en kijk ik naar series op Netflix. Ik vind het ook erg gezellig om drankjes en dansjes te doen. Ik heb heel erg veel zin in de samenwerking met Amélie, Demir en Geeske. Ik hoop dat wij keer op keer een gigantisch leuke, grappige en enigszins leerzame NOAM neer kunnen zetten en dat jullie ze met veel plezier lezen.

Hoi!
Ik ben Geeske en sinds dit jaar student Taalwetenschap. Ik woon sinds kort met veel plezier in Groningen. Ik hou van koken (lees: eten), koffie drinken, feestjes, en rustig lezen of een film kijken. Nu ben ik erg benieuwd hoe het is om te schrijven in plaats van altijd te lezen. Ik hoop dat ik samen met de rest jullie dit jaar goed kan vermaken met de Noam!

Hoi!
Ik ben Amélie Emmens en ik ben de nieuwe notulist van de RedakCie. Ik ben eerstejaars student Taalwetenschap en heb vorig jaar VWO afgerond. Ik ben 18 jaar en ik zit naast de RedakCie ook in de IntroCie. Ik hou van lezen, muziek, schrijven, series en chocoladeletters. Ik heb heel erg veel zin om dit jaar met de andere leuke leden van RedakCie samen te werken en ik hoop dat jullie dit jaar van de Noam’s kunnen genieten.