MediaCie

Hallo iedereen! Wij zijn de MediaCommissie ‘17/’18. Wij zorgen er dit jaar voor dat TW!ST goed in beeld wordt gebracht door social media, de website, posters en foto’s van de leden tijdens de activiteiten.

v.l.n.r. Iris, Leonie, Femke

Ik ben Leonie van der Land, 25 jaar en masterstudent European Linguistics. Afgelopen collegejaar heb ik mijn bachelor Taalwetenschap hier in Groningen behaald. Dit jaar mag ik de voorzitter van de MediaCie zijn. Ik zal me voornamelijk bezig gaan houden met het maken van foto’s op activiteiten en borrels, en het maken van promotiemateriaal (zoals posters). In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, kijk een Netflix-serie en speel ik piano. Daarnaast werk ik in het weekend bij de Albert Heijn en woon ik inmiddels alweer 4 jaar in Groningen. Ik hoop jullie allemaal bij de borrels en activiteiten te zien om een mooi kiekje van jullie te kunnen schieten!

Ik ben Iris Overeem, derdejaars student en 22 jaar. Na het Alfabetfeest te hebben georganiseerd en vorig jaar de RedakCie te hebben gedaan, zal ik mij dit jaar inzetten als lid van de MediaCie om onder andere de website z’n nieuwe uitstraling te bezorgen. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop samen met de anderen een heleboel leuke foto’s te maken!

Mijn naam is Femke en ik ben de Commissaris Promo van de MediaCie. Dit houdt in dat ik de Snapchat, Instagram en Facebook van Olivier bijhoud en stukjes schrijf voor op de website en de Facebookpagina. Jullie kennen mij vast al omdat ik ook de secretaris ben van het huidige bestuur van TW!ST, maar ik zal me toch even kort voorstellen. Ik ben 19 jaar, woon in Groningen en kom uit Twente. In mijn vrije tijd doe ik graag creatieve dingen zoals tekenen en fotograferen. Ook zit ik graag achter mijn laptop dingen te regelen en te schrijven. Ik ben blij dat ik me als actief lid in kan zetten voor de vereniging en ik hoop er een goed jaar van te maken!