MediaCie

Hoi allemaal!

Wij zijn dit jaar de MediaCie van de vereniging, wat inhoudt dat wij er altijd voor zorgen dat er leuke foto’s gemaakt worden tijdens activiteiten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website up-to-date blijft en maken wij de posters!

Lieve leden,
Mijn naam is Stella Landsheer en ik ben de voorzitter van de MediaCie. Ik ben 19 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van Taalwetenschap. Naast de MediaCie ben ik dit jaar ook secretaris van het bestuur van TW!ST. Ik heb erg zin in dit jaar en kijk dan ook uit naar de samenwerking met alle enthousiaste leden!

Ik ben Iris Overeem, Masterstudent Europese taalkunde en 22 jaar. Na het Alfabetfeest te hebben georganiseerd, de RedakCie te hebben gedaan, zal ik mij ook dit jaar weer inzetten als lid van de MediaCie om onder andere de website z’n nieuwe uitstraling te bezorgen. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop samen met de anderen een heleboel leuke foto’s te maken!

Hoi allemaal,
Mijn naam is Anieka Dijkman en ik zit op dit moment in mijn derde jaar. Naast de AcademiCie zit ik ook nog in de MediaCie, dus zullen jullie mij wat vaker zien met een fotocamera in mijn hand, of als ergens een poster zit te maken. Op dit moment volg ik de minor Politiek en Bestuur aan de rechtenfaculteit en volg ik nog wat vakken van Taalwetenschap die ik afgelopen jaar niet heb gevolgd. Daarnaast houd ik van eten, slapen en netflixen, soms van sporten en altijd van muziek. In het weekend werk ik in een verzorgingstehuis in Beilen, waar ik de hele dag koffie zet voor ouderen. Sommige van deze ouderen hebben ook afasie, dus stiekem studeer ik daar ook nog een beetje (maar niet te veel).

v.l.n.r. Anieka, Stella, Iris