MasterCie

Hoi allemaal! Wij zijn de spiksplinternieuwe MasterCie! Wij gaan dit jaar onder andere een aantal activiteiten organiseren voor masterstudenten, maar ook voorlichting geven over de masters aan bachelorstudenten. Je mag ons altijd aanspreken als je een vraag hebt, of stuur een mailtje naar
mastercie@twistgroningen.nl.

Ik ben Bianca Brinkhuis, 22 jaar en heb vorig jaar mijn bachelordiploma Taalwetenschap gehaald. Op dit moment doe ik de master Neurolinguïstiek en daarnaast zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding logopedie. Naast studeren loop ik zo nu en dan eens hard, doe ik leuke dingen met vrienden, werk ik bij de bakker en kijk ik Netflix. Dit jaar ben ik voorzitter van de MasterCie. Samen met mijn commissiegenootjes hoop ik een aantal leuke activiteiten voor alle masterstudenten te organiseren!

Ik ben Leonie van der Land, 25 jaar en masterstudent European Linguistics. Afgelopen collegejaar heb ik mijn bachelor Taalwetenschap hier in Groningen behaald. Dit jaar mag ik de secretaris van de MasterCie zijn. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, kijk een Netflix-serie en speel ik piano en hier en daar (beach)volleybal ik. Daarnaast werk ik in het weekend bij de Albert Heijn en woon ik inmiddels alweer 4 jaar in Groningen.

Ik ben Elise Oosterhuis en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor in Taalwetenschappen gehaald aan de universiteit in Groningen. Vanaf september ben ik begonnen aan mijn Erasmus Mundus master in Clinical Linguistics (EMCL+). Hiervoor studeer ik elk semester in een ander land en mijn eerste semester heb ik in Finland gestudeerd. Nu ben ik voor een half jaar in Groningen, en daarna vertrek ik weer naar het buitenland. Naast studeren vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, Netflix te kijken, te zwemmen, en ik hou ook erg veel van reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dit semester zorg ik voor de financi├źle kant van de MasterCie. Hopelijk kunnen we je bij verschillende dingen helpen en leer je via de activiteiten van de MasterCie nieuwe mensen kennen!

v.l.n.r. Leonie, Bianca, Elise