LustrumCie

Hallo allemaal!

Onze vereniging bestaat volgend jaar alweer 15 jaar, dat betekent dat we alweer ons 3e Lustrum mogen vieren! Het Lustrum zal plaats vinden van 3 t/m 9 oktober 2019. We zullen tijdens deze week allerlei actieve, leuke, leerzame, maar vooral gezellige activiteiten organiseren. Hou vooral de facebook, mails en borrels in de gaten voor meer informatie over de opvulling van deze week. De LustrumCie bestaat uit Stella, Michiel, Jesse, Gwen, Demir en Nynke. Wij zullen ons allemaal even voorstellen.

Boven: Demir. Vlnr: Jesse, Nynke, Gwen, Stella en Michiel

Hoi iedereen ik ben Stella! Ik ben twintig jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Jullie kennen mij waarschijnlijk al als de secretaris van het bestuur. Ik werkte vroeger bij de Bakker Bart, daar heb ik geleerd om lekkere broodjes te maken, jam! Mijn favoriete vak is statistiek, want als secretaris kun je heel goed rekenen. In de ochtend doe ik wel eens een virtuele les bij de basic fit met Karlijn, lekker zweten whoehoe! Ik ben ook een hele goede tattoo artist. Ik heb ooit drie stipjes op mijn pols gezet en kwam er toen achter dat dat betekent dat je iemand vermoord hebt.. Als laatste wil ik afsluiten met mijn liefde voor memes. Ik ben de memequeen van TW!ST. Ook houd ik van katten en sluit ik mezelf soms buiten doordat ik teveel van mijn kat houd… Dikke kus Stella (niet die van Winx)

Hallo allemaal, ik zal mij even voorstellen! Mijn naam is Michiel Strijbosch en ik ben 23 jaar oud. Ik ben de secretaris van de LustrumCie. Dit ben ik ook geweest tijdens het lustrum van Esperia. Daar heb ik goed geoefend met het notuleren zodat ik het tijdens de voorbereidingen voor ons lustrum perfect kan doen! Ik wil graag over mijn hobby’s vertellen in een elfje:

Michiel
Ik feest
Ik drink bier
Nog net geen alcoholprobleem
Lekker

Ik heb zin in het Lustrum! Groetjes

Hallo allemaal,
Mijn naam is Demir en ik ben 21 jaar oud. Mijn ouders wonen in Leeuwarden, maar van oorsprong kom ik uit Franeker. Dit jaar zal ik de functie commissaris acquisitie vervullen in de LustrumCie. Ik ben niet onbekend bij TW!ST, want in het jaar 2016-2017 ben ik penningmeester en commissaris extern geweest in het bestuur. Naast de serieuze dingen ben ik er natuurlijk ook voor de gezelligheid!
Je kunt mij herkennen aan mijn enthousiaste ideeën, kapotte panty’s of misschien ken je mij ook wel als ‘Koningin Rietadt’. Deze titel zal ik ook zeker waarmaken in de Lustrumweek, beloofd. Als ik een tijdmachine had, dan zou ik terug gaan naar de tijd van de dinosaurussen. Verder ken ik alle nummers van Ronnie Flex en zing ik die graag mee, ook al wordt dat nog wel eens afgeraden door de omgeving.
Ik hoop dat we met deze gezellige LustrumCie er een prachtige Lustrumweek van te maken!
Liefs Demir

Goeiendag,
Mijn naam is Nynke Kuipers en in dit stukje ga ik wat over mezelf vertellen. Ik ben als eerstejaars fris en fruitig bij onze vereniging, maar TW!ST kon mijn shine niet ontkennen en dus sta ik toch gelijk vol in de spotlight als praeses van de lustrumcommissie. Fun fact: het Friese woord voor praeses is praeses (maar dan met een accent). Mijn hobby’s zijn feesten, datumprikkers maken en extreem strijken. Daarnaast kan je ook altijd bij mij terecht als je een foto van een bierdopje in een maag wilt zien. Naast de lustrumcie, zit ik dit jaar ook in de accie, maar daar gaat het nu niet om. De lustrumcie zijn mijn echte vrienden. Met hen ga ik dan ook een mokerharde week vol sensatie neerzetten. Ik zie jullie dan, groetjes!

Hoihoi,
Ik ben Jesse, ouderejaars Taalwetenschap student en de PR-commissaris van de Lustrumcie! Dit wordt mijn tweede keer dat ik een lustrum mag organiseren, dus ik heb al de enige ervaring opgebouwd. Naast een hardcore fan van Beyoncé te zijn, hou ik mezelf graag bezig met de fitboy uit te hangen en te sporten ’s ochtends. ’s Nachts in de kroeg ben ik echter gemaakt voor de dansvloer en zing ik luidkeels mee op karaoke. Als dit al geen reden is om onze activiteiten in de lustrumweek te bezoeken dan weet ik het ook niet meer. Ik zal er voor zorgen dat deze onvergetelijke week perfect gepromoot zal worden en jullie niet kunnen wachten om de activiteiten bij te wonen!

Hoi allemaal!
Ik ben Gwen, ik ben 19 jaar en daarmee ook de commissie-baby van de LustrumCie. Ik heb dit jaar een mooie taak als Penningmeester, dus geef al je geld maar aan mij en vertrouw er op dat ik het niet aan bier uitgeef <3
Ik ben eerstejaars bij Taalwetenschap, maar naast studeren zijn er nog meer dingen die ik leuk vind om te doen. Zo ben ik helemaal gek op aquafit, dit doe ik super vaak! Want je moet natuurlijk wel gezond blijven naast al dat bier drinken in de kroeg. Dit is dan ook een grote passie van mij. Natuurlijk vind ik dat het leukst om op TW!ST borrels te doen, die ik overigens zelf mede-organiseer, want ik zit naast de LustrumCie ook in de AcCie. Daarnaast houd ik erg van honden, want die ruiken altijd heel lekker.
Ik heb super veel zin in het lustrum en weet zeker dat het een mooie week gaat worden! Kusjes