LiftCie

v.l.n.r.
Boven: Thomas, Michiel, Franka
Onder: Julia, Ivan, Anne

Lieve leden,

Ook dit jaar zal ie er weer zijn, de TW!PURIA-liftwedstrijd! TW!PURIA staat voor TW!ST, EPU (American Studies) en Esperia (Europese talen en culturen). Kom dus in maart gezellig met ons meeliften naar een voor jullie nu nog onbekende locatie (spannend!) en maak kennis met de lieve en leuke mensen van EPU en Esperia. Wij hebben er alvast veel zin in!

Hoihoi,
Zoals jullie misschien al weten, ben ik Michiel! Ik ben 24 jaar en zit nu in mijn tweede jaar taalwetenschap. Ik representeer dit jaar TW!ST in de Liftcie en zal dus, moge het niet duidelijk zijn, het jaarlijkse liftweekend naar een door ons uitgekozen stad mede organiseren samen met Esperia en EPU.
Als doorgewinterde student met al heel wat commissies achter de rug leek me dit een leuke uitdaging en eens een keer wat anders dan de AcCie of LustrumCie, (die ik beide overigens al twee keer gedaan heb.) Als PR commissaris moet ik ervoor zorgen dat jullie niet kunnen wachten om mee te gaan dit weekend en ontzettend hyped gaan worden met behulp van een paar spannende berichten op social media
Naast mijn grote liefde voor TW!ST en haar commissies hou ik van zwemmen, basgitaar spelen in mijn band en natuurlijk een drankje doen in ’T Gat met mijn mede taalwetenschappers.
Ik hoop dat jullie er allemaal zin in hebben en dat we er een spetterend weekend van gaan maken!

Hoi iedereen!
Ik ben Anne en jullie kennen mij misschien al wel als de secretaris van TW!ST. Alleen bestuur doen vond ik niet genoeg, dus ik zit dit jaar ook gezellig bij de LiftCie, waar ik de taak van vicevoorzitter op mij neem.
Ik ben net als Michiel 24 jaar oud en zit ook in mijn tweede jaar van taalwetenschap. Ik houd ontzettend veel van gezelligheid en ben altijd wel te porren voor een fuifje. Verder begin ik elke week met de motivatie om deze keer echt naar de sportschool te gaan, maar ik ben al in maanden niet meer geweest en verkies toch telkens weer het comfort van de bank, Netflix en een zak chips (iemand anders ook verslaafd aan pombär chips?).
Waar ik wel de bank voor af kom is reizen en ik kan ook niet wachten tot het liftweekend! Ik hoop dat jullie er allemaal ook net zoveel zin in hebben en ik weet zeker dat we er met z’n allen een supergezellig weekend van gaan maken!