LiftCie

Lieve leden,

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de derde editie van de legendarische TW!PURIA-liftwedstrijd! Een evenement dat je in je TWIST-loopbaan écht niet mag missen, neem dat maar van ons aan. TWIPURIA staat voor TW!ST, EPU (American studies) en Esperia (Europese talen en culturen), de organiserende verenigingen. Bij deelname heb je dus niet alleen een episch lift-avontuur en weekendje weg ineen, maar ook nieuwe vrienden in de Harmo 😉 In maart is het zover, wij tellen al af!

Ik ben Eva, plusminus derdejaarsstudent Taalwetenschap (vierde is ook mogelijk, doen we niet moeilijk over). Na een paar actieve jaren bij TW!ST met mijn bestuursjaar afgelopen jaar als climax, had ik nog één wens in het jaar dat toch echt mijn laatste moet worden bij Taalwetenschap: een plek in de LiftCie! En nu mag ik ‘m óók nog voorzitten, omdat ik dat het afgelopen jaar zo goed geoefend heb. De meest capabele en betrouwbare leden van de drie deelnemende verenigingen zijn in onze commissie verenigd; wij komen geregeld in het diepste geheim samen om in geluidsdichte bunkers plannen te smeden voor een onvergetelijk weekend. Voor jullie. Wees erbij dus!
Tot snel!
Eva

Ik ben Dennis, 21 jaar, en tweedejaars student Taalwetenschap. Vorig jaar was ik actief lid bij de AcademiCie. Hiervoor heb ik twee jaar de lerarenopleiding Duits gedaan en daarna een jaartje gewerkt. Ik houd van hardlopen en heb ook al een marathon gerend. Dit jaar mag ik het best bewaarde geheim binnen TW!ST beheren, de locatie van de onze liftwedstrijd. Vorig jaar ben ik met plezier mee wezen liften naar Gent. Nu mag ik het dan zelf organiseren in de LiftCie.

Ik ben Anna, penningmeester van TW!ST en afgevaardigde vanuit het bestuur in de LiftCie! Het meeste werk zal dus niet door mij worden verricht bij het organiseren van de liftwedstrijd, maar ik vertrouw erop dat alle commissieleden er een mooi weekend van gaan maken en ben heel blij dat ik mag meeliften op alle gezelligheid die deze prachtige commissie met zich mee brengt!

boven: Jim, Dennis      midden: Maaike, Anna, Rowan      beneden: Eva, Eva, Veerle