IntroCie

v.l.n.r. Annemarie, Merel, Britt, Amélie

Hoi allemaal,
Dit jaar gaan zijn wij de IntroCie. Zoals elk jaar hopen we natuurlijk dat er heel veel nieuwe studenten Taalwetenschap gaan komen. Dit moet vast gaan lukken, want wat is er nou leuker dan taal?! Ook hopen we dat het een super leuk kamp gaat worden voor de nieuwe eerstejaars. Wij gaan in ieder geval ons best doen om het weekend zo goed en leuk mogelijk te laten verlopen. Allereerst zullen wij ons even voorstellen, zodat je vast een beeld hebt van ons hebt!

Hallo! Ik ben Annemarie, 22 jaar en zit in het tweede jaar van Taalwetenschap. Naast Taalwetenschap volg ik de pre-master van Nederlandse Taal en Cultuur. In mijn vrije tijd ga ik vaak naar de bioscoop met mijn huisgenoten, handbal ik, en spreek verder veel af met vrienden. Ook werk ik bij de Albert Heijn aan de Nieuwe Ebbingestraat. Dit jaar zal ik voorzitter zijn van de IntroCie. Naast de IntroCie ben ik ook voorzitter van de ReisCie. Het lijkt me erg leuk om ook voor de komende eerstejaars een super leuk kamp te organiseren.

Hoi! Ik ben Amélie Emmens en ik ben de nieuwe secretaris van de IntroCie. Ik ben 18 jaar en heb vorig jaar VWO afgerond. Ik ben nu eerstejaars Taalwetenschap en naast mijn studie houd ik van muziek, series, boeken, schrijven en warme chocolademelk met slagroom. Naast de IntroCie zit ik ook in de RedakCie. Ik heb heel erg veel zin om met de rest van IntroCie het introductiekamp te organiseren!

Hoihoi! Ik ben Merel, 19 jaar en kom oorspronkelijk uit Workum. Ik ben nu eerstejaars Taalwetenschap en woon in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik een typische student die sport, netflix kijkt maar vooral heel erg van spelletjes houd en gezelligheid combineer ik vaak met een hapje en drankje! Binnen de IntroCie ben in de vice-voorzitter en ik kijk erg naar uit om samen met de meiden het aankomende introductiekamp te organiseren. Hopelijk wordt het nog leuker dan afgelopen jaar, wat heel moeilijk zal worden aangezien het een super leuk weekend was en ik dan ook iedereen aanbeveel om gezellig met ons mee te gaan!
Liefs, Merel

Hey! Mijn naam is Britt en ik ben 18 jaar. Nadat ik vorig jaar mijn vwo diploma heb gehaald, ben ik dit jaar begonnen met de studie Taalwetenschap en woon ik nu ook in Groningen. Het introkamp met TW!ST vond ik zo leuk, dat het me heel leuk leek om bij de IntroCie te gaan. Ik ben dit jaar penningmeester. Verder hou ik van sporten, films kijken, uitgaan en vooral gezelligheid! Ik kijk er nu al naar uit om samen het introkamp te organiseren!