IntroCie

Hoi! Ik ben Demi, 22 jaar en ik kom uit Groningen. Ik zit in het tweede jaar van Taalwetenschap en combineer dit met Logopedie. Dit jaar ben ik voorzitter van de IntroCie, waarmee wij weer een leuke en vooral gezellige introductieperiode willen organiseren voor de komende eerstejaars studenten. Ik heb er nu al veel zin in! Verder werk ik bij de Primark en af en toe op evenementen en festivals. Ik houd enorm van dansen, films en series kijken en van veel gezelligheid met mijn vrienden.

Hoi! Ik ben Jet Burema en ik ben 18 jaar. Ik zit in het eerste jaar van de bachelor Taalwetenschap en ik vind het tot nu toe heel leuk en gezellig. Ik ben dit jaar vicevoorzitter van de IntroCie. Ik woon op dit moment nog in Hoogeveen, waar ik zwem bij ZPC Hoogeveen en werk bij de COOP. Ik vind het super leuk om met m’n vrienden drankjes te doen en feestjes te bouwen, maar ik vind het ook leuk om af en toe even te netflixen in m’n eentje. We hebben een leuke meidencommissie en ik heb er zin in dit jaar!

Heehoi! Ik ben Julia Franken, 17 jaar, eerstejaars student Taalwetenschap en komend collegejaar penningmeester van de IntroCie. Naast mijn studie en mijn bezigheden in de IntroCie hou ik me graag bezig met dansen, slapen, muziek luisteren (je kan me altijd wakker maken voor ABBA of Beyoncé), ijskoffietjes drinken bij de Hema, pizza’s eten met vrienden, en, hoe kan het ook anders, Netflixen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn commissiegenootjes een geweldig introductiekamp te organiseren!

Hoihoi! Ik ben Sigrid, 21 jaar en ik ben eerstejaars student Taalwetenschap! Na mijn propedeuse van de pabo te halen vond ik het toch wel een goed idee om naar de universiteit te gaan. Als ik niet bezig ben met mijn studie vind ik het leuk om te volleyballen, gitaar te spelen en te netflixen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Ik zal dit schooljaar de functie van secretaris vervullen binnen de IntroCie. Ik kijk er nu al naar uit om een leuk introkamp te organiseren voor de studenten die zich volgend jaar net zo nieuw voelen als ik dit jaar.

v.l.n.r. Julia, Jet, Sigrid, Demi