AcCie

Lieve leden,

Dit jaar vormen wij, Iris, Evelien, Emma, Stella, Joanne en Demi, de AcCie. Wil je iets meer te weten komen over wie wij zijn? Zoek dan de vetgedrukte woorden op in de woordzoeker en lees hieronder waarom deze woorden bij ons passen.

Iris Halma (voorzitter)
Basketbal: Ik ben begonnen met basketballen in Leeuwarden toen ik 7 jaar oud was. Inmiddels ben ik 2 jaar geleden begonnen bij de mooiste studentensportvereniging van Groningen: De Groene Uilen!
Orthopedagogiek: voorafgaand aan taalwetenschap heb ik Pedagogische Wetenschappen gestudeerd. Hierbij vond ik de taalstoornissen altijd super interessant: vandaar Taalwetenschap als tweede bachelor!
Muziek: ik heb jaren pianoles gevolgd, en hoewel ik daar inmiddels mee gestopt ben, vind ik het nog steeds heerlijk om af en toe weer even piano te spelen. Daarnaast luister ik eigenlijk ieder vrij moment naar muziek.

Evelien van Middendorp (penningmeester)
Ik ben Evelien, 24 jaar en masterstudent Neurolinguïstiek. Vorig jaar ben ik afgestuurd als logopedist en nu dus mijn, hopelijk, laatste studiejaar. Al vele jaren actief bij TW!ST en dit jaar voor de derde keer in de AcCie! Naast studeren maak ik schoon bij lieve, oude mensjes, ben ik taalcoach bij Humanitas en kijk ik graag een serie of wat;)
Ik hoop er opnieuw een jaar vol leuke activiteiten van te maken en ideeën voor activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom!
Commissieoma: in de AcCie ben ik in alle gevallen de oma; de langstudeerder, de alleroudste en dus de enige echte commissieoma.
Fotogeniek: binnen TW!ST, en ver daarbuiten, sta ik bekend om mijn mooie hoofd op prachtfoto’s.
Coeliakie: leuk galgjewoord en als je ooit met mij gaat eten merk je al snel genoeg wat dit is.

Stella Landsheer (commissaris extern)
Empathisch: ik hoor vaak dat ik erg meelevend en begrijpend ben en dat ik mij in de situatie van een ander kan verplaatsen.
Lezen: hier heb ik alleen niet altijd veel tijd voor. Mijn favoriete boekenserie is Harry Potter. Bingewatchen: wanneer ik naast het studeren en sporten tijd over heb, vind ik het heel fijn om urenlang van mijn favoriete series op Netflix te genieten.

Emma Bakker (vice-voorzitter)
Hoi lieve leden, ik ben Emma Bakker & ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit Emmen & ben een 1e jaars student van taalwetenschap. In het weekend werk ik vaak ’s avonds in een restaurant in de bediening. Verder hou ik heel erg van dansen. Mijn vrienden noemen me vaak onschuldige Emma omdat ik altijd vrij onschuldig overkom (valt best mee). Ik heb heel veel zin om dit jaar alle activiteiten te organiseren met de AcCie!

Joanne Katerberg (commissaris Promo)
Voetbal: ik voetbal nu bijna 11 jaar. Dit seizoen ben ik begonnen bij Oranje Nassau in Groningen waar ik met veel plezier elke maandag, donderdag en zaterdag een balletje trap. Zingen: zingen is één van m’n grootste hobby’s. Zinger onder de douche is dan bij mij ook niet te missen. Verder vind ik het ook super leuk om gewoon naar muziek te luisteren.
Creativiteit: in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schilderen en te tekenen.

Demi van Dijk (secretaris)
Ik ben Demi en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Groningen. Hier heb ik de afgelopen twee jaar de Academische Pabo gedaan, maar uiteindelijk toch gekozen om over te stappen naar Taalwetenschap omdat ik alles rondom taal enorm interessant vind. Verder houd ik van dansen. Dit doe ik al vanaf mijn vijfde in allerlei verschillende stijlen.

boven: Evelien, Iris, Stella, Emma onder: Demi, Joanne