AcCie

Hallo lieve TW!ST-ers,

Dit jaar zijn wij de Activiteitencommissie van TW!ST. Dit houdt in dat alle leuke actieve activiteiten, luie activiteiten, sportactiviteiten en drinkactiviteiten door ons zullen worden georganiseerd. Dit jaar bestaat de AcCie dan wel uit vier mensen, maar we hebben lol ter waarde van wel 10 mensen. Mede door Jordi zijn meerdere persoonlijkheden wellicht. Kom dit zien in het echt!! Mocht je nu meer willen weten over de rest van de commissie, scroll dan vooral verder naar onze voorstelstukjes. Wij hebben er erg veel zin in en hopelijk zien we jullie snel op één van de activiteiten. Heb je trouwens zelf leuke ideeën, meld dit dan vooral bij één van ons of via de mail!!

Hallo allemaal, ik ben Desiree Gerritsen en wanneer dit op de site staat ben ik alweer 23 jaar oud. Ik ben op het moment vierdejaars student Taalwetenschap en daarnaast ook student Filosofie van een bepaald wetenschapsgebied. Ook ben ik actief in de faculteitsraad van Letteren. Dit klinkt allemaal heel degelijk en saai, dus voor de balans vind ik uitgaan en drankjes doen ook heel leuk. Vorig jaar werd ik ook wel de moeder van de vereniging genoemd omdat ik toen Commissaris Intern van de vereniging was, echter heb ik deze positie ingeruild voor het voorzitterschap van deze superleuke commissie. Gelukkig heb ik al enige ervaring met de AcCie want ik zat hier twee jaar geleden ook al in (toevallig ook samen met Jordi, ik kom maar niet van die jongen af). Ik ben ervan overtuigd dat we er samen een supermooi jaar van gaan maken!!

Hoi! Ik ben Nynke Kuipers, ik ben 19 jaar oud en ik ben dit jaar de secretaris van de AcCie. Ik kom regelrecht van het VWO en ik ben nu begonnen in mijn eerste jaar taalwetenschap. Als ik niet op school ben kun je me terugvinden achter mijn laptop (netflix) en vaak ook met een wijntje in mijn hand. Ik hou zeker van gezelligheid, daarom lijkt deze commissie me helemaal leuk! Ik kom uit het mooie friese dorpje Makkum, waar ik ook nog werkzaam ben in de jumbo. Makkum heeft ook een vet mooi strand, dus zeker leuk om daar ook eens heen te gaan!! Ik heb er zin in en ik hoop er een leuk jaar van te maken!

Hoi allemaal!
Mijn naam is Gwen Stienstra en ik ben 19 jaar oud. Ik ben dit jaar begonnen aan de studie Taalwetenschap. Ik kom uit het knusse Friese stadje Sneek, maar heb al een paar maanden een fijn plekje in Groningen. Naast studeren zoek ik vaak mijn vriendinnen op en proberen we naast lekker te eten ook nog wel eens tijd vrij te maken voor sporten. Ik houd van concerten bezoeken, gezelligheid en ben bijna elk jaar te vinden bij Welcome to the Village, een heel fijn festival in Leeuwarden. Het leek mij erg leuk om actief te zijn bij de studievereniging TW!ST en ik mag dan dit jaar ook de penningmeester zijn van de AcCie. Ik kijk erg uit naar al de leuke activiteiten die we gaan organiseren en ik geloof dat het heel erg gezellig gaat worden!

Hoi allemaal! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jordi, 26 jaar alweer, opa van de vereniging, en momenteel doe ik de master European Linguistics. In mijn vrije tijd breng ik graag wat uurtje door achter m’n computer (FIFA) of vergaderingen in en rondom de Harmo. Ik werk als projectcoördinator van de Hanzehogeschool voor GroningenLife! Daarnaast maak ik in het weekend alle fruit en groente onveilig als groenteboer bij de Jumbo in Delfzijl (een prachtig mooie winkel; kom eens langs op een vrijdag, zaterdag of zondag zou ik zeggen). Dit jaar zal ik commissaris extern zijn van deze mooie commissie! Afgelopen jaar heb ik veel contacten opgedaan als voorzitter van onze mooie vereniging. Deze (en nieuwe) contacten hoop ik terug te zien/op te doen bij alle mixactiviteiten die we gaan organiseren komend jaar. Ik heb er ontzettend veel zin in om voor de derde keer deze commissie te doen en jullie de leukste activiteiten te bieden!

v.l.n.r. Nynke, Desiree, Gwen, Jordi