AcademiCie

Lieve allemaal,

Aankomend jaar bestaat de AcademiCie uit Emma, Marleen en mijzelf, Anieka Dijkman. Emma en Marleen stellen zich hieronder voor, maar ik mag dit jaar ook de voorzittersfunctie bekleden in deze commissie, dus ik mag ik als eerst, jippiejajee!
Ik zit op dit moment in mijn derde jaar, dus vond ik het wel tijd voor een “serieuze” commissie na mijn bestuursjaar, de AcademiCie dus! Op dit moment volg ik de minor Politiek en Bestuur aan de rechtenfaculteit en volg ik nog wat vakken van Taalwetenschap die ik afgelopen jaar niet heb gevolgd. Daarnaast houd ik van eten, slapen en netflixen, soms van sporten en altijd van muziek. In het weekend werk ik in een verzorgingstehuis in Beilen, waar ik de hele dag koffie zet voor ouderen. Sommige van deze ouderen hebben ook afasie, dus stiekem studeer ik daar ook nog een beetje (maar niet te veel).
Ik heb ontzettend veel zin om mooie studiegerelateerde dagen in elkaar te zetten samen met Emma en Marleen en hoop jullie dan ook snel te zien!

Hoi allemaal! ik ben Emma Bakker, 19 jaar oud en tweedejaars student Taalwetenschap. Ik houd van dansen, winkelen, reizen, gezelligheid en slechte nederlandse rapmuziek (ook wel van andere muziek hoor). In het weekend werk ik thuisthuis in de bediening van een Iers restaurant. Verder ben ik dit jaar lid geworden van Veracket, een tennisvereniging voor studenten in Groningen. Om dit jaar in de AcademiCie te zitten als secretaris en commissaris promo, lijkt me heel erg leuk. Ik heb er super veel zin in om samen met Marleen en Anieka leuke en leerzame studiegerelateerde activiteiten voor jullie te organiseren.

Hoi! Ik ben Marleen Posthuma en ben dit jaar penningmeester en vicevoorzitter van de AcademiCie! Ik ben 19 jaar oud, tweedejaars student Taalwetenschap en sinds dit jaar ook student Logopedie. Je kan me zien hardlopen in het Noorderplantsoen, maar helaas niet al te vaak. Verder houd ik van gezelligheid en drankjes doen. En ik houd ook van koffie. En van muziek. En van Netflix. Dit jaar zal ik mijn uiterste best doen om samen met mijn commissiegenootjes leuke, studiegerelateerde activiteiten te organiseren. Hopelijk zie ik je daar. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

v.l.n.r. Emma, Anieka, Marleen