AcademiCie

v.l.n.r. Fiona, Anne, Tosca, Kim

De AcademiCie 2020/2021 bestaat uit vier enthousiaste meiden die alle studiegerelateerde activiteiten gaan organiseren dit jaar. Zij stellen zich hieronder aan jullie voor:

Kim Borgonje – Voorzitter

Mijn naam is Kim en dit jaar ben ik de voorzitter van de AcademiCie. Ik ben 23 jaar en ben dit jaar alweer een vijfdejaars student (en lid van TW!ST!). Na mijn bachelor Taalwetenschap ben ik begonnen aan een master van Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik vind het hartstikke leuk dat ik dit jaar de leiding heb over de AcademiCie en ik ben blij dat deze gevuld is met een deze gezellige meiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende sporten te beoefenen, vandaar dat ik ook te vinden ben in de SportCie dit jaar.

Fiona van Oosterom – Secretaris 

Hey! Ik ben Fiona (18 jaar) en ik zal dit jaar de taak van secretaris vervullen bij de AcademiCie (en RedakCie). Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van Taalwetenschap en besloot maar direct ook commissie te gaan doen bij deze geweldige studievereniging. Ik heb mede hiervoor gekozen, omdat ik vanwege al dat stomme corona en thuiszitten wel toe was aan wat gezelligheid en weer een beetje wat actiever zijn. Dus ik ben blij dat ik nu deel van deze commissie ben waarbij ik contact kan hebben met andere geweldige TW!ST’ers. Hiernaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat wij wat leuke, onvergetelijke, studiegerelateerde activiteiten voor jullie plannen en daar kijk ik dan ook ontzettend naar uit! Ik hoop jullie ook te zien bij deze activiteiten!

Anne Spoelstra – Penningmeester

Hoi! Ik ben Anne, vijfentwintig jaar, en ik ben dit jaar de penningmeester van de AcademiCie. Afgelopen jaar zat ik in het bestuur van TW!ST en omdat ik geen genoeg kan krijgen van deze gezellige vereniging, besloot ik om dit jaar in maar liefst twee commissies te gaan en zit ik naast de AcademiCie ook nog in de RedakCie als voorzitter. Naast het volgen van wat vakken uit het eerste en tweede jaar van Taalwetenschap, werk ik veel bij de Primark. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en spreek ik het liefst zo veel mogelijk met vrienden af om bijvoorbeeld samen te koken en te borrelen. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar de academische activiteiten voor jullie te organiseren samen met Kim, Tosca en Fiona. Ik weet zeker dat we veel interessante dingen gaan leren en dat het een gezellig jaar wordt met mijn commissiegenootjes.

Tosca van Rooij – Commissaris Promo

Hoi allemaal! Ik ben Tosca, 19 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de studie Taalwetenschap. Daarnaast doe ik ook het Honours College en volg ik het vak Spaans. Dit jaar ben ik commissaris Promo van de AcademiCie en daar heb ik super veel zin in! Corona of niet, we gaan dit jaar weer allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie dus hou je ogen open. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en muziek te maken. Ook ben ik leiding bij mijn scouting vereniging en geef ik in de winter schaatsles. Ik kijk ernaar uit om er een gezellig jaar van te maken met deze meiden en ik hoop jullie te zien bij de activiteiten dit jaar!