AcademiCie

Hoi lieve allemaal,

De AcademiCie 2019/2020 bestaat uit Djoke, Eva (twee fantastische meiden die zich graag inzetten voor TWIST) en natuurlijk mijzelf: Britt Egeter.
Ik mag dit jaar de mooiste functie bekleden die er is, namelijk de voorzitter. Vereerd ben ik!

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van Taalwetenschap. Naast Taalwetenschap volg ik ook logopedie aan de Hanze, wat meer praktijkgericht is. Ik vind dit een hele mooie aanvulling bij de theoretische kant van Taalwetenschap.
Naast college volgen doe ik natuurlijk ook andere dingen: ik volleybal, werk bij de McDonald’s in Groningen en in Heerde, probeer ik zoveel mogelijk te reizen en netflix ik non-stop.
Samen met Djoke en Eva heb ik er ontzettend veel zin in om interessante studiegerelateerde activiteiten te organiseren.

Hoi lieve twisters,
Ik ben Djoke Kamsma (20 jaar oud) en ik zit dit jaar in de AcademiCie als penningmeester. Ik ben eerstejaars student taalwetenschap, dus dit is ook mijn eerste jaar bij twist. Tot nu toe bevalt het al goed, dus het belooft een leuk jaar te worden! Naast penningmeester van de AcademiCie ben ik ook commissaris intro van de AcCie.
Ik woon op het moment nog in Leeuwarden, waar ik ook vandaan kom, al komt daar hopelijk wel snel verandering in. Als ik thuis ben, vind ik het heel leuk om te koken en bakken. Ook kan ik erg genieten van een goed boek of een leuke film/serie. Gezellig met mensen een terrasje doen of op stap gaan vind ik ook leuk. Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk.
Ik hoop natuurlijk als lid van de AcademiCie naast een leuk, ook een leerzaam jaar te beleven. En hele leuke activiteiten te organiseren voor jullie!

Hoi! Mijn naam is Eva Koldewey, ik ben 18 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de studie Taalwetenschap. Ik vind het leuk om te sporten en ben dan ook veel in de ACLO te vinden. Daar probeer ik allerlei sporten uit (zo is yoga niet echt mijn ding ben ik achter gekomen) en ben ik lid van handbalvereniging De Cirkeltijgers. In het weekend werk ik in de achterhoek bij een baby- en kinderkledingwinkel. Verder ben ik niet vies van een wijntje, hou ik van chill-avondjes met mijn huis en lekker eten. Ik vind het superleuk dat ik dit jaar secretaris mag zijn van de AcademiCie en ga er samen met Britt en Djoke voor zorgen dat jullie wat leuks bijleren dit jaar!

v.l.n.r. Djoke, Britt, Eva