Wie schrijft, die blijft.

De maand september is alweer halverwege en dat betekent dat de zomervakantie voorbij is en dat het nieuwe collegejaar weer is begonnen. De afgelopen vijf jaar was ik student en genoot ik van de koffiepauzes met medestudenten, interessante collegestof, excursies en een eindeloze zomervakantie. Afgelopen zomer zag er voor mij heel anders uit dan voorgaande jaren. Eind juni leverde ik mijn scriptie in, waar ik een 8 voor kreeg en dat betekende dat ik cum laude was afgestudeerd. Nog geen week later had ik een sollicitatiegesprek en een paar dagen later werd ik aangenomen als vakantiemedewerker bij een webshop in Groningen. Even twee maanden fulltime werken en geld verdienen en dan eind september op vakantie, dacht ik. Het werk beviel prima en ook mijn ‘baas’ was tevreden. Ik heb een nieuw contract gekregen en kan dus nu aan iedereen vertellen dat ik een fulltime baan heb. Wat is dat snel gegaan, zo snel dat ik dus geen vakantie heb gehad. Nog geen dag. Maar eind september heb ik twee weken vrij en dan vlieg ik samen met mijn vriend naar New York. Cultuur snuiven, veel wandelen en natuurlijk shoppen. Ik tel de dagen alvast af! Komende maanden blijf ik bloggen voor deze website, ook al ben ik geen student meer. Ik heb nog steeds een grote passie voor taal, dus ook al heb ik geen taalgerelateerde baan, over taal blijf ik schrijven.

Tot volgende maand!

Nienke-Boudien