Mijn leven naast studeren

Studeren is momenteel mijn fulltime baan. Ik schrijf mijn scriptie en loop twee dagen in de week stage. Tijdens de dagen dat ik aan mijn scriptie werk, heb ik regelmatig pauze nodig. Het liefst ga ik dan naar buiten om even frisse lucht happen, vooral nu het de afgelopen weken zulk lekker weer is. Sinds een jaar doe ik aan hardlopen. Ik ben begonnen met Start to run, een programma waarbij je na 20 weken een half uur kunt hardlopen, wat ongeveer gelijk staat aan 5 km. Komende zondag ren ik mijn eerste hardloopwedstrijd, de Ladies Run in Groningen. Al ding ik niet mee voor de prijzen. Hardlopen kan gemakkelijk en snel, na een half uur kun je alweer thuis zijn en verder studeren. Voor mij werkt hardlopen rustgevend en ik kan het dus aan alle studenten, maar eigenlijk aan iedereen, aanraden. Verder hou ik ontzettend van series kijken. Voornamelijk Amerikaanse series als Modern Family en New Girl. Een aflevering duurt maar 20 minuten, precies lang genoeg om in je pauze te kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Wat ik ook regelmatig doe, als ik even een studiepauze nodig heb, is bloggen. Helaas kom ik er maar weinig aan toe om www.nynkeboudien.nl up to date te houden, maar ik vind het leuk om regelmatig korte blogs online te zetten. Een beetje op dezelfde manier als ik voor www.twistgroningen.nl doe. Ook deze blog heb ik in een studiepauze geschreven, maar nu moet ik weer snel verder met mijn scriptie. Halverwege volgende week lever ik de eerste versie van mijn scriptie in. Spannend! Hopelijk kan ik jullie in mijn volgende blog het eindresultaat vertellen.
Tot dan! Nynke-Boudien