Tijd voor de zomer!

Lieve TW!ST´ers,

Ja, het klinkt als een cliché, maar de tijd is toch echt weer voorbij gevlogen. Een half jaar geleden ben ik gestart met mijn stage in Zwolle en met het schrijven van mijn scriptie. Inmiddels zijn beide zo goed als afgerond en dat geeft mij tijd voor wat reflectie op dit afgelopen half jaar.

Het was een half jaar met veel treinreizen tussen Groningen en Zwolle, lasergamen, BBQ’en en dineren met docenten. Een code oranje in heel het noorden van het land en een evacuatie uit een trein mochten natuurlijk niet ontbreken. Ik heb veel uren gemaakt in de letterenbibliotheek en heb met mijn neus in tientallen artikelen gezeten. Ik heb ontzettend veel geleerd op het gebied van behandelen, de taalontwikkeling van een kind en het gebruik van SPSS. Dit was een ontzettend leuk en gezellig half jaar en dat mocht ik met jullie delen.

Nu is het dan toch echt tijd voor een heerlijke, en laten we eerlijk wezen, welverdiende vakantie. Deze zomer zal ik zelf de steden Brussel en Londen onveilig gaan maken en ik kan niet wachten om de über-toerist uit te gaan hangen bij alle hoogtepunten van deze steden. Jullie gaan wellicht wat verder van huis naar Frankrijk, Amerika of zelfs Indonesië. Ik zou zeggen neem een baguette, hamburger of een portie rijst en geniet van de rust, cultuur en natuurlijk de feestjes en BBQ’s.  Ik hoop jullie uitgerust en poepie bruin weer terug te zien in september.

Tot dan, adios, au revoir en goodbye!!