Mirthe’s zomerblog

Lieve TW!ST’ers,

Wat gaat de tijd toch weer snel! Het is inmiddels weer juni en de laatste tentamens van het jaar staan weer voor de deur. Het wordt steeds warmer buiten en het wordt steeds moeilijker om je te concentreren op je studie. Gelukkig is de zomervakantie al om de hoek en kan iedereen over een paar weken genieten van zijn ‘welverdiende’ rust 😉

Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn scriptie en mijn stage voor de master Neurolinguïstiek. Mijn masterscriptie is inmiddels een flink boekwerk geworden en ik denk als ik het teruglees regelmatig: ‘heb ik dat geschreven?!’. Soms in positieve zin, maar soms ook niet. Denk hierbij aan dubbele zinnen, vreemde woorden en rare zinsvolgordes. Gelukkig mag het boekwerk bijna ingeleverd worden. Daarnaast loop ik dus ook stage voor de master. Voor hen die twijfelen of ze de master Neurolinguïstiek willen volgen; het is een absolute aanrader! De master bevat leuke en interessante informatie. Ook is het lopen van stage een echte aanwinst. Je kunt je theoretische kennis goed in de praktijk brengen. Na de zomervakantie zal ik fulltime stage gaan lopen, om zo mijn laatste onderdeel van de opleiding Logopedie te kunnen afronden. Ik weet nog niet of ik makkelijk afscheid kan nemen van het studentenleven en soepel in het werkende leven kan rollen, maar hè, op een gegeven moment moeten we er allemaal aan gaan geloven. Kortom, genoeg te doen dus.

Nu het einde van het jaar nadert komt er helaas ook een einde aan mijn blog. Ik vond het erg leuk om mijn ervaringen met jullie te kunnen delen. Ik wil jullie veel succes wensen met de laatste colleges en tentamens en geniet daarna lekker van de zomervakantie. Hopelijk zie ik jullie nog vaak tijdens TW!ST-activiteiten. Vergeet niet naar de afsluitende BBQ te gaan! Denk aan licht verbrande kaassoufflés, wat gras op je stokbrood en genieten van de sfeer.

Veel plezier en succes met alles en wie weet tot snel!

Liefs Mirthe