Een nieuwe blog en een nieuw begin

Hallo lieve TW!ST’ers,

Zoals jullie allemaal weten heeft Nynke de afgelopen maanden iedere maand een hele leuke en interessante blog geschreven, maar ik zal vanaf nu het stokje gaan overnemen. ‘Wie ben jij’, vraag je je wellicht af. Mijn naam is Mirthe en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars student Taalwetenschap in Groningen en ik volg de minor logopedie. Sommige van jullie kennen mij misschien ook nog uit het bestuur van vorig jaar, daar vervulde ik de rol van intern coördinator.
Ik ben op dit moment begonnen met het schrijven van mijn scriptie (oké, een poging tot) en ik loop twee en een halve dag in de week stage bij een logopediepraktijk in Zwolle. In deze praktijk lopen vooral veel jonge kinderen met articulatie- en/of taalproblemen. Ik ben pas net begonnen met mijn stage, maar het bevalt erg goed. Mijn dag start om half negen in de praktijk en duurt tot vijf uur. Voor de snelle rekenaars onder jullie (hoeft natuurlijk niet, je doet niet voor niets een studie die Taalwetenschap heet), betekent dit dat ik pijnlijk vroeg mijn bed uit moet rollen. Het is flink wat op-en-neer gereis en het station van Zwolle voelt inmiddels als een tweede thuis voor mij. Ik heb al de nodige sprintjes getrokken over het perron en met menig student van Windesheim gevochten om een plekje in de bus (dit is geen grap, het is net een klein leger).
Verder ga ik naar veel activiteiten van TW!ST en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Maar genoeg over mij. Ik zal jullie iedere maand op de hoogte gaan houden van de spannende avonturen die ik beleef en de grappige momenten die ik meemaak. Veel plezier deze maand met al jullie plannen en succes met de colleges.

Maak er wat moois van deze maand,

Groetjes Mirthe