RedakCie

Hoi lieve TW!ST-leden!

Bij deze de RedakCie van ’16 ’17!

Hoi iedereen, mijn naam is Alique en dit jaar doe ik gezellig met de andere meiden de Redakcie. Ik ben 22 jaar oud, derdejaars en zal aan de slag gaan als voorzitter. Naast taalwetenschap studeer ik ook nog filosofie. Verder hou ik me vooral bezig met vrienden, uitgaan, boeken, series en mijn uit de hand gelopen hobby: special effects make up.  Schiet me gerust aan als je vragen hebt over de Noam of iets anders, en ik hoop jullie allemaal tijdens de twistactiviteiten te leren kennen!

Ik ben Iris Overeem, tweedejaars student Taalwetenschap en bijna 21 jaar. Vorig jaar heb ik namens TW!ST het Alfabetfeest georganiseerd en dit jaar leek het mij leuk om iets meer te doen en daarom heb ik gekozen voor RedakCie. Thuis houd ik mij vooral bezig met series kijken en lezen en verder heb ik niet zo’n druk leven. Alles rustig aan en ik hoop dat we dit jaar voor jullie vier supermooie Noam’s kunnen uitbrengen!

Heehoi, ik ben Desiree Gerritsen en 20 jaar oud. Dit is mijn eerste commissiejaar bij TW!ST. Dit jaar zit ik ook gelijk in twee commissies. Namelijk de AcCie en dus de RedakCie. . Ik ben tweedejaars student Taalwetenschap maar omdat we niet veel contacturen hebben wilde ik graag iets ernaast gaan doen zoals onder andere deze commissie. Naast mijn studie vind ik het leuk om te lezen, series of films te kijken en natuurlijk met vrienden af te spreken en dansjes te doen in het mooie Groningen. Ik heb veel zin om met de andere meiden samen te gaan werken en leuke stukjes voor jullie te schrijven!

Hoi! Mijn naam is Anieka Dijkman en ik ben eerstejaars student Taalwetenschap. Het leek me leuk om het dus ook meteen maar goed te doen en lid te worden van een commissie, dus nu ben ik lid van een superleuke RedakCie! Wat dingetjes over mij: Ik ben 18 jaar, naast mijn studie werk ik in een schoenenwinkel, speel saxofoon maar hou ook van de standaard dingen zoals films kijken, boeken lezen en uitgaan. Ik heb er zin in en hoop dat jullie zullen genieten van de Noams dit jaar!