MediaCie

dsc08668

v.l.n.r. Kim, Cynthia, Marieke

Lieve leden,

De spiksplinternieuwe MediaCie stelt zich graag aan u voor! Met onze camera in de hand, gaan wij er voor zorgen dat alle activiteiten van TW!ST worden vastgelegd. Daarnaast werken we achter de schermen wat aan de website en promotiemateriaal en helpen we de RedakCie met de opmaak.

Mijn naam is Marieke, inmiddels een TW!ST-oudje met 24 jaar. De afgelopen twee jaar heb ik in de RedakCie gezeten, maar nu is het tijd voor wat anders. Gênante foto’s maken van andere mensen vind ik uiterst vermakelijk, maar ik zal mijn best doen om ook wat mooie kiekjes te schieten. Groningen is mijn thuis en TW!ST is mijn familie, dus ik blijf hier nog wel even.  

Heey! Ik ben Cynthia, 19 jaar en eerstejaars Taalwetenschap. Ik doe al bijna 7 jaar aan volleybal. Ik volleybal nu nog thuis, maar volgend jaar wil ik graag ik Groningen volleyballen en op kamers. Verder houd van gezellige dingen doen met m’n vriendinnen zoals uitgaan en reizen. Als bijbaantje werk ik in het weekend als caissière bij de Jumbo. Het leek mij super leuk om actief lid te zijn TW!ST en vandaar dat ik nu in de MediaCie zit!

Hi, mijn naam is Kim (19 jaar). Ik ben een eerstejaars Taalwetenschapstudent en tot nu toe bevalt dat me erg goed. Ik kom uit Dronten, maar woon sinds dit jaar in het gezellige Groningen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te bakken/koken. Dit jaar vorm ik samen met Marieke en Cynthia de MediaCie van TW!ST.

Tot snel, bij de volgende activiteit!