IntroCie

Hallo allemaal! Ik ben Sophie van Bergen en ben dit jaar de vicevoorzitter van de Introcie. Ik ben 18 jaar en op het moment eerstejaars Taalwetenschapstudent.  Vorig jaar heb ik mijn VWO-diploma gehaald en daarna ben ik dus gelijk aan de universiteit begonnen. Tot nu toe bevalt mij dit heel goed! Naast het studeren leek het mij leuk om ook iets voor de studievereniging te doen. Afgelopen jaar ben ik natuurlijk mee geweest op het introkamp, en dit vond ik zo leuk dat ik me heb opgegeven om dit jaar het kamp te organiseren samen met mijn studiegenootjes. Op die manier ben ik dus in de Introcie beland. Op de universiteit ben ik natuurlijk vaak, maar verder ben ik ook vaak op de Aclo te vinden. Sporten doe ik dus regelmatig, en daarnaast pingel ik ook regelmatig wat op mijn piano. Ook werk ik met veel plezier bij het leukste restaurant van het noorden, namelijk Cnossen Leekstermeer.
Beste toekomstige leden, ik hoop jullie dit jaar tegen te komen op het introkamp!

Hoi! Ik ben Suzanne en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar Taalwetenschap en dit jaar ben ik penningmeester van de IntroCie. Naast mijn studie ben ik ook actief bij studentenmuziekvereniging Bragi. Verder houd ik van gitaarspelen, fotograferen en gezelligheid. Dit jaar ga ik samen met de rest van de IntroCie een heel mooi en gezellig introkamp organiseren!

Ik ben Anna, 19 jaar en secretaris van de IntroCie. Ik ben eerstejaars Taalwetenschap student, en daarnaast zit ik op scouting en speel ik blokfluit en piano. Ook hou ik van series kijken, acteren en gekleurde sokken. Dit jaar heb ik een superleuk introkamp gehad, dus ik wilde mijn kans om nog een keer mee te gaan natuurlijk niet missen, en daarom zit ik nu in de IntroCie!

Hoi! Ik ben Iris, 21 jaar en voorzitter van de IntroCie. Ik ben eerstejaars Taalwetenschap en vierdejaars Pedagogische Wetenschappen. Naast deze twee studies doe ik een bestuursjaar bij m´n basketbalvereniging, waar ik drie keer per week natuurlijk ook basketbal. Verder werk ik een aantal nachten per week bij de allerleukste uitgaansgelegenheid in Groningen: Club Kokomo! Met de rest van deze superleuke commissie hoop ik dit jaar een supertof introkamp voor de toekomstige leden van deze prachtige studievereniging te organiseren. Tot in september!