AcCie

image1

v.l.n.r. Desiree Gerritsen, Eveline Schmidt, Veerle Bosker, Evelien van Middendorp en Jordi Oosterhuis

Lieve leden,

Met trots presenteren wij de allerleukste commissie namelijk de AcCie van het studiejaar 2016-2017!! Ons doel is om intens gezellig te zijn door middel van het organiseren van meerdere niet-studie gerelateerde activiteiten. Wij hebben een grote motivatie om er een spectaculair jaar van te maken en daar hebben wij jullie gezelligheid voor nodig! Wij gaan dit waarmaken met deze toppers:

Ik ben Veerle Bosker, 23 jaar en masterstudent Neurolinguïstiek. Vorig studiejaar ben ik afgestudeerd als logopedist. Naast logopedie heb ik ook de pre-master van Taalwetenschap gevolgd. Al die tijd was ik lid van TW!ST en ben ik ook een jaar actief geweest als penningmeester bij de AcCie ’14/’15. Omdat dit mijn laatste jaar is als student, wilde ik nog een jaar actief zijn binnen TW!ST.. Het aankomend studiejaar zal ik de voorzitter zijn van de AcCie, waarbij ik en de rest van de commissie er voor zullen zorgen dat jullie een onvergetelijk jaar vol leuke activiteiten tegemoet zullen gaan!

Ik ben Evelien. Net begonnen aan mijn zesde jaar in Groningen. Momenteel studeer ik alleen logopedie en hoop in september te starten met de master Neurolinguïstiek. Dit jaar heb ik de rol van vicevoorzitter op mij genomen. Dit houdt in dat, als Veerle ziek is of om een andere reden niet bij de vergadering is, ik de voorzittersrol van haar overneem. Op dit moment ben ik ook erg druk om met de ReisCie de tweede TW!STreis te organiseren. Het is mijn tweede jaar in de AcCie en ik hoop er opnieuw een jaar vol leuke activiteiten van te maken. Ik heb er zin in!

Hoi! Ik ben Eveline en ik ben dit jaar de secretaris van de AcCie. Ik ben 19 jaar en eerstejaars Taalwetenschapsstudent. Vorig jaar heb ik een tussenjaar gehad en heb toen als au-pair in Amerika gewerkt. Ik hou erg van reizen, koken, gezelligheid met vriendinnen en series kijken. Ook heb ik lang gehockeyd, maar wil ik dit jaar actief gaan squashen. Om wat bij te verdienen geef ik bijles op m’n oude middelbare school en werk ik als administratief medewerker bij een bedrijf in de buurt. Ik ben nog maar net lid geworden van TW!ST, maar heb er erg veel zin in om dit jaar samen met de andere leden van de AcCie de activiteiten te gaan organiseren!

Hoi allemaal! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jordi, 24 jaar alweer, zit nu in het derde jaar Taalwetenschap en hoop dit jaar m’n bachelordiploma te behalen. In mijn vrije tijd breng ik graag wat uurtje door achter m’n computer (FIFA) of je kunt mij in de sportschool vinden (minstens twee keer per week). In het weekend werk ik als groenteboer bij de Jumbo in Delfzijl (een prachtig mooie winkel; kom eens langs op een vrijdag of zaterdag zou ik zeggen). Vorig jaar heb ik met veel plezier ook de AcCie mogen doen. Dit jaar zal ik in dezelfde rol van penningmeester lid zijn van deze mooie commissie! Ideeën voor activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom!

Heehoi, ik ben Desiree Gerritsen en 20 jaar oud. Dit is mijn eerste commissiejaar bij TW!ST en bij de Accie vervul ik de nieuwste functie binnen deze commissie,  namelijk Commissaris Promo. Ik ben tweedejaars student Taalwetenschap maar omdat we niet veel contacturen hebben wilde ik graag iets ernaast gaan doen zoals deze commissie. Naast mijn studie vind ik het leuk om te lezen, series of films te kijken en natuurlijk met vrienden af te spreken en dansjes te doen in het mooie Groningen. Ook ben ik van plan om hier en daar wat vrije tijd te gaan spenderen aan sporten bij de aclo. Ik heb heel veel zin om met de anderen te gaan samenwerken, zodat we voor en met jullie er een mooi en memorabel TW!ST jaar van gaan maken.