AcademiCie

20161101_173126

v.l.n.r. Mieke Plat, Vera Procé en Dennis Westra

We gaan ons uiterste best doen om het een leerzaam en leuk collegejaar te maken! Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de komende activiteiten!

Ik ben Dennis, 20 jaar, en eerste jaars student Taalwetenschap. Ik heb twee jaar de lerarenopleiding Duits gedaan en heb daar de studievereniging (mede)opgericht. Ik houd van hardlopen en vind de winter de mooiste periode van het jaar. Ik vind studeren aan de universiteit heel leuk maar wel erg theoretisch. Ik wil graag wat praktische invulling naast de studie en daarom ben ik lid bij de AcademiCie.

Ik ben Mieke, 21 jaar en ik doe op dit moment de master Neurolinguïstiek gecombineerd met logopedie! Het is voor het eerst dat deze combinatie wordt aangeboden met de master, dus eigenlijk ben ik een proefkonijn. Als je ook interesse hebt voor deze combinatie, kan je me altijd dingen vragen. Voor deze master heb ik mijn bachelor Taalwetenschap gedaan in Amsterdam. Zelf vond ik het altijd lastig als mensen vroegen: “Wat wordt je nou later? Wat kun je met deze studie doen?” En dat ik het antwoord gaf: “Euh, dat weet ik eigenlijk ook niet zo goed…” Om jullie met zulke vragen te kunnen helpen is de AcademiCie opgericht. Hopelijk kunnen wij jullie laten zien welke mogelijkheden er zijn. Heb je tips of een voorstel? Mail ons dan!

Ik ben Vera Procé, 18 jaar oud en ben eerstejaars student Taalwetenschap. Ik ben dit jaar voorzitter van de nieuwe commissie namelijk de AcademiCIE! Dit jaar zullen wij leuke en interessante studiegerelateerde activiteiten organiseren voor jullie. Er zullen bekende activiteiten terug komen en we zitten vol inspiratie om veel nieuwe activiteiten te organiseren! Natuurlijk ben ik ook vaak te vinden in het Harmoniegebouw of het Academiegebouw, heb je vragen of heb je leuke ideeën? Dan kun je mij/ons altijd opzoeken natuurlijk!

Er staan al heel wat activiteiten te wachten, waar wij allemaal enorm veel zin in hebben.